chill Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Ο ολυμπιακός καταθέτοντας ένσταση έκλεψε κ τον μεγαλύτερο εγχώριο τίτλο κ πήρε τα μύρια του ch. l της επόμενης χρονιάς. Ο παοκ....κατέθεσε ένσταση για να αποκλειστεί δύο βδομάδες πιο μετά. Στην πρώτη περίπτωση υπήρχε αντικανονική συμμετοχή παίχτη σε ματς που έπαιξε ο Ολυμπιακός. Στην δεύτερη,εκδίκαση ενός στημένου πριν 5 χρόνια,άλλης διοργάνωσης στην οποία δεν μετείχε ο ΠΑΟΚ. Ανακαλύπτουμε τον νέο πάτο; Γραφικοτητες περί Ροναλντινιο, ενστάσεις για γέλια....περιμένουμε το επόμενο χτύπημα
SlimData Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί μας φαίνονται περίεργα αυτά.. Έχουν δειξει πολλές φορες οι ελληνικές ομάδες να ενδιαφέρονται για το πρεστίζ τους; όχι βέβαια.. Εδώ παιζονται 10 μύρια μινιμουμ για τον ΠΑΟΚ και ταυτόχρονα -10 για τον γαυρο. Τι έχει να χασει...;
tzizzz Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 ωπα ενσταση! εεενσταση !! μα νομιζα οι μεγαλες ομαδες δεν κανουν ενστασεις [κωλοτουμπες οπως και η αεκ πανω στο θεμα.. επομενος;]
Sugizo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 επόμενος ο Ολυμπιακός είναι "Παναγία" και ο κάθε Παοκτσής τραγί.. το βγάλαμε το συμπέρασμα πάλι σε συζήτηση με γαύρους.
Galaxys4 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δεν ειπε κανεις αυτο.Αυτο που ειπαμε ειναι το πως εσεις που μας κραζατε οταν καναμε τοτε την ενσταση το 2008,που λεγατε οτι αυτα ειναι ανιθηκα,καραγκιοζιλικια,οτι δεν ειμαστε εντιμοι και πως τα ματσ παιζονται στο γηπεδο κ.τ.λ. γυριζετε τωρα και κανετε και εσεις ενσταση για ενα παιχνιδι που χασατε μεσα στο γηπεδο? Τωρα ειναι ηθικο αυτο δλδ και εντιμο ενω του ΟΣΦΠ το 2008 δεν ηταν?
Demon13 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Oι περισσότεροι δεν έχετε καταλάβει το βρώμικο παιχνίδι που έπαιξε ο ύπαλληλος του γάβρου Γκαγκάτσης εις βάρος της Καλαμαριάς. Εκεί ήταν το σκάνδαλο, όχι οτι ο γάβρος έκανε ένσταση. Καμιά σχέση δεν έχει η ένσταση του ΠΑΟΚ στο CL, απλά χρησιμοποιείται η ίδια λέξη. Σεξ είναι με γκόμενα, σεξ και με ιερόδουλη Άλλο το ένα όμως και άλλο το άλλο. “Το πρωτάθλημα είναι εξυπηρέτηση του Γκαγκάτση στον Ολυμπιακό, γιατί εκεί θα δουλεύει μετά. Η ΕΠΟ γνώριζε για τη μη νόμιμη συμμετοχή του Βάλνερ και δεν απέστειλε το έγγραφο στην Καλαμαριά, ενημερώνοντάς την για την παράνομη συμμετοχή μετά το ματς με τον Ολυμπιακό. Τα έφεραν έτσι ώστε όταν έστειλε τα έγγραφα στο CAS η Καλαμαριά να έχει ήδη πέσει. Αυτός είναι ο νέος τρόπος που καθορίζει τα πρωταθλήματα ο Γκαγκάτσης. Εχουν πάρει τίτλο και με άλλους τρόπους. Φέτος τον πήραν με αυτόν Ντέμης Νικολαϊδης 22-04-2008 http://www.athleticradio.gr/other-news/1521-epithesi-ntemi-se-gkagkatsi
we_will_rise Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δεν ειπε κανεις αυτο.Αυτο που ειπαμε ειναι το πως εσεις που μας κραζατε οταν καναμε τοτε την ενσταση το 2008,που λεγατε οτι αυτα ειναι ανιθηκα,καραγκιοζιλικια,οτι δεν ειμαστε εντιμοι και πως τα ματσ παιζονται στο γηπεδο κ.τ.λ. γυριζετε τωρα και κανετε και εσεις ενσταση για ενα παιχνιδι που χασατε μεσα στο γηπεδο? Τωρα ειναι ηθικο αυτο δλδ και εντιμο ενω του ΟΣΦΠ το 2008 δεν ηταν? Η ένσταση που έκανε ο ΠΑΟΚ είναι για να πάρει αυτός την θέση της σε περίπτωση που αποκλειστεί η Μέταλιστ απ'την διοργάνωση, και όχι κάποιος άλλος ή να περάσει στους ομίλους χωρίς αγώνα ο προσεχής αντίπαλός της, όχι για να πάρει το ματς στα χαρτιά. Ούτε για να αποκλειστεί η Μέταλιστ! Την καταλαβαίνεις αυτήν την διαφορά;;; Δεν λέω στην uefa να αποκλείσει την Μέταλιστ και να μου δώσει το ματς στα χαρτιά, λέω: "ΑΝ τελικά την αποκλείσεις, βάλε εμένα στη θέση της (γιατί το έκανες τότε και τότε και τότε, δεδικασμένο)". Που είναι η ανηθηκότητα; Το 2008 ο ΟΣΦΠ εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος και πήρε τον αγώνα και κατά συνέπεια το πρωτάθλημα. Και ναι, ήταν ανήθηκο γιατί είσαι 10 κλάσεις πάνω απ'τον Απόλλωνα και αφού έχασες στο γήπεδο δέξου το σαν κύριος και χάσε ένα πρωτάθλημα αν χρειαστεί.
capten- Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Αν υπάρχει κάποιος που να είδε το χθεσινό ματς πως έπαιξε ο Παοκ?
Galaxys4 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 we_will_rise, on 08 Aug 2013 - 4:22 PM, said: Η ένσταση που έκανε ο ΠΑΟΚ είναι για να πάρει αυτός την θέση της σε περίπτωση που αποκλειστεί η Μέταλιστ απ'την διοργάνωση, και όχι κάποιος άλλος ή να περάσει στους ομίλους χωρίς αγώνα ο προσεχής αντίπαλός της, όχι για να πάρει το ματς στα χαρτιά. Ούτε για να αποκλειστεί η Μέταλιστ! Την καταλαβαίνεις αυτήν την διαφορά;;; Δεν λέω στην uefa να αποκλείσει την Μέταλιστ και να μου δώσει το ματς στα χαρτιά, λέω: "ΑΝ τελικά την αποκλείσεις, βάλε εμένα στη θέση της (γιατί το έκανες τότε και τότε και τότε, δεδικασμένο)". Που είναι η ανηθηκότητα; Το 2008 ο ΟΣΦΠ εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος και πήρε τον αγώνα και κατά συνέπεια το πρωτάθλημα. Και ναι, ήταν ανήθηκο γιατί είσαι 10 κλάσεις πάνω απ'τον Απόλλωνα και αφού έχασες στο γήπεδο δέξου το σαν κύριος και χάσε ένα πρωτάθλημα αν χρειαστεί. Ο ΠΑΟΚ εκανε ενσταση για Αντικανονικη συμμετοχη της Μεταλιστ στην διοργανωση.Επισης ζηταει το μπαλακι στην κληρωση να γραφει ΠΑΟΚ ή Μεταλιστ επειδη η αποφαση δεν εχει βγει ακομα.Επισης στην περιπτωση που η Μεταλιστ τιμωρηθει εσυ θα περασεις στα Play offs του CL εχοντας αποκλειστει μεσα στο γηπεδο απο την Μεταλιστ,αρα ειναι και αυτο ανηθικο φιλε μου.Να πεις οτι αφου αποκλειστικα αγωνιστικα δεν παιρνω μερος και θα αγωνιστω στα playoffs του EL.Ωστε ετσι θα ειχες και το ηθικο σαν ομαδα οτι κοιτα,εγω κανω οτι κανω μεσα στο γηπεδο.. Ποτε δεν ειπα εγω σαν Ολυμπιακος οτι ηταν ηθικο αυτο που εγινε το 2008 και ημουν απο αυτους που ειπαν οτι εκανε μαλακια ο Κοκκαλης που εκανε ενσταση ενω μαλιστα ειχε βγει πριν καποιες μερες και ειχε πει οτι τα παιχνιδια να κρινονται μεσα στα γηπεδα.Δεν ειπα οτι ηταν ηθικο αλλα ηταν ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΟ.Και εκει υπαρχει διαφορα..Ναι μεν δεν ηταν ηθικο αλλα ηταν νομιμο.Οπως ειναι και τωρα του ΠΑΟΚ,δεν φερνω αντιρρηση οτι θα περασει ο ΠΑΟΚ με τροπους που δεν ειναι νομιμοι. Λεω απλα σε καποιους που τοτε ελεγαν οτι εμεις ειμαστε μεγαλη ομαδα,δεν κανουμε τετοια καραγκιοζιλικια κ.τ.λ κ.τ.λ οτι εχει ο καιρος γυρισματα..Εγω ισα ισα που θελω να περασει ο ΠΑΟΚ στα playoffs ωστε να παρει και κανενα ποντο η Ελλαδα στην καταταξη της uefa..Οπως και θελω να περασουν και οι αλλες ομαδες μας στο EL..
we_will_rise Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Ο ΠΑΟΚ εκανε ενσταση για Αντικανονικη συμμετοχη της Μεταλιστ στην διοργανωση.Επισης ζηταει το μπαλακι στην κληρωση να γραφει ΠΑΟΚ ή Μεταλιστ επειδη η αποφαση δεν εχει βγει ακομα.Επισης στην περιπτωση που η Μεταλιστ τιμωρηθει εσυ θα περασεις στα Play offs του CL εχοντας αποκλειστει μεσα στο γηπεδο απο την Μεταλιστ,αρα ειναι και αυτο ανηθικο φιλε μου.Να πεις οτι αφου αποκλειστικα αγωνιστικα δεν παιρνω μερος και θα αγωνιστω στα playoffs του EL.Ωστε ετσι θα ειχες και το ηθικο σαν ομαδα οτι κοιτα,εγω κανω οτι κανω μεσα στο γηπεδο.. Ποτε δεν ειπα εγω σαν Ολυμπιακος οτι ηταν ηθικο αυτο που εγινε το 2008 και ημουν απο αυτους που ειπαν οτι εκανε μαλακια ο Κοκκαλης που εκανε ενσταση ενω μαλιστα ειχε βγει πριν καποιες μερες και ειχε πει οτι τα παιχνιδια να κρινονται μεσα στα γηπεδα.Δεν ειπα οτι ηταν ηθικο αλλα ηταν ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΟ.Και εκει υπαρχει διαφορα..Ναι μεν δεν ηταν ηθικο αλλα ηταν νομιμο.Οπως ειναι και τωρα του ΠΑΟΚ,δεν φερνω αντιρρηση οτι θα περασει ο ΠΑΟΚ με τροπους που δεν ειναι νομιμοι. Λεω απλα σε καποιους που τοτε ελεγαν οτι εμεις ειμαστε μεγαλη ομαδα,δεν κανουμε τετοια καραγκιοζιλικια κ.τ.λ κ.τ.λ οτι εχει ο καιρος γυρισματα..Εγω ισα ισα που θελω να περασει ο ΠΑΟΚ στα playoffs ωστε να παρει και κανενα ποντο η Ελλαδα στην καταταξη της uefa..Οπως και θελω να περασουν και οι αλλες ομαδες μας στο EL.. Η διαφορά είναι στην διατύπωση δεν αναιρεί την διαφορά στην ουσία. Δεν ζητάει ο ΠΑΟΚ να τιμωρηθεί η Μέταλιστ, ζητάει να ευνοηθεί αυτός σε περίπτωση τιμωρίας της Μέταλιστ. Τώρα θα μου πεις, παίζω με τα λόγια; Όχι, πιστεύω όντως ότι είναι ηθηκό να εκμεταλλευτείς την τύχη σου να κληρωθείς με μια ομάδα που πιθανώς θα διωχθεί απ'τον διαγωνισμό για να πάρεις την θέση της. Από την άλλη, δε θα κοροϊδέψω κανέναν, δε θα με πείραζε καθόλου, να βάλει έναν τιμωρημένο η μέταλιστ και να της το πάρω όπως εσείς απ'τον απόλλωνα (κι ας ήταν πουστιά). Θα με πείραζε πολύ όμως, να κάνω ένσταση για να πάρω στα χαρτιά παιχνίδι απ'τον Απόλλωνα, προκειμένου να μπω στα play off (μπαίνω κάθε χρόνο, ας μη μπω μια φορά)
Galaxys4 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Φιλαρακι πιστευεις δηλαδη οτι αν εσυ ησουν στη θεση μου δεν θα εκανες ενσταση για να παρεις ενα παιχνιδι το οποιο θα σου εδινε το Πρωταθλημα και τα χρηματα του CL εκτος απο την συμμετοχη σου στους ομιλους ετσι? Ε ωραια,μην κανεις και εσυ τοτε ενσταση και μην μπεις στα playoffs του CL.Αφου καθε χρονο απο εδω και περα θα μπαινεις..
tzizzz Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 για αυτον τον Γκαγκάτση λέτε; Εκτελεστικός διευθυντής του ΠΑΟΚ ο Γκαγκάτσης Μέτοχος του ΠΑΟΚ ο Γκαγκάτσης
we_will_rise Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Φιλαρακι πιστευεις δηλαδη οτι αν εσυ ησουν στη θεση μου δεν θα εκανες ενσταση για να παρεις ενα παιχνιδι το οποιο θα σου εδινε το Πρωταθλημα και τα χρηματα του CL εκτος απο την συμμετοχη σου στους ομιλους ετσι? Ε ωραια,μην κανεις και εσυ τοτε ενσταση και μην μπεις στα playoffs του CL.Αφου καθε χρονο απο εδω και περα θα μπαινεις.. Αν είχα ήδη 30 πρωταθλήματα, είχα ήδη ένα σκασμό λεφτά, είχα τέλος πάντων ό,τι είχε ο ολυμπιακός κάθε χρόνο, τότε έτσι για να το παίξω και λίγο ηθηκός και να βουλώσω στόματα θα το έκανα γαργάρα και θα το "άφηνα"! Αλλά όχι, κι άλλα λεφτά, κι άλλο πρωτάθλημα, κι άλλα, κι άλλα, κι άλλα
tzizzz Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Αν είχα ήδη 30 πρωταθλήματα, είχα ήδη ένα σκασμό λεφτά, είχα τέλος πάντων ό,τι είχε ο ολυμπιακός κάθε χρόνο, τότε έτσι για να το παίξω και λίγο ηθηκός και να βουλώσω στόματα θα το έκανα γαργάρα και θα το "άφηνα"! χαχα καλο ε?????? μετάφραση : ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ / ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΜΑΙ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΩ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ , ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ετσι για το καλό της μανας μου ενα πραγμα.. πωπωω
Προτεινόμενες αναρτήσεις