Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πάντως με χαροποιεί το γεγονός ότι από εκεί που είχαμε μόνο αντί-ολυμπιακούς, τώρα έχουμε και αντί-παοκτσήδες :)

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλη η ομαδα σήμερα. Αν δε κάναμε το πέναλτι στο 43 θα ήταν αλλιώς και το 1ο παιχνίδι και ισως περνούσαμε. Τεσπα.

Η προσθήκη του στοχ ειναι υπερβολικά καλή για τα δεδομένα του παοκ. Αν και δανεικός θα κανει την διαφορά πιστεύω

Δημοσ.

ναι γιατί ένας αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από τo CL αυτομάτως υποδεικνύει ότι δεν υπάρχει η παράγκα.. γνήσιος ολυμπιακός :)

Δημοσ.

ναι γιατί ένας αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από τo CL αυτομάτως υποδεικνύει ότι δεν υπάρχει η παράγκα.. γνήσιος ολυμπιακός :)

Καμια σχεση..Απλα ξερω τι θα γραφουν οι φυλλαδες αυριο και τι θα λετε και εσεις.Οτι αδικηθηκαμε με το πεναλντι που δεν δοθηκε και τα λοιπα.. Και οτι αν το εδινε μετα θα ριχναμε 4 και αλλα τετοια..Δεν πειραζει ομως,εχετε ελπιδες ακομα να περασετε στην επομενη φαση με το σπαθι σας...

Δημοσ.

μιλάει κάποιος που έχει πάρει πρωτάθλημα στα χαρτιά και το συγκρίνει με μια πρόκριση στο CL... μάλιστα.

δεν διαβάζω φυλλάδες.. δεν είμαι πρόβατο :)

Δημοσ.

Προκριση στα χαρτια η οποια και αυτη ηταν νομιμη απο νομικης πλευρας,οπως και θα ειναι και του ΠΑΟΚ απο νομικης πλευρας αν αποκλειστει η Μεταλιστ απο την UEFA.Αλλα και οι δυο ενστασεις ηθικα δεν ηταν σωστες,οπως το εχουμε παραδεχτει πολλοι..Και που δεν προκειται να κανετε εσεις στην περιπτωση αυτη..

• Like 1
Δημοσ.

αφού λοιπόν και οι 2 (ας πούμε) είναι νόμιμες, τότε γιατί μας τα κανεις τσουρέκια?

παραδεχτήκατε εσείς κάτι που ήταν ηθικά λάθος? φιλε μου τι να πω, να το λέει αυτό ολυμπιακός δεν το περίμενα, μήπως παραδεχτήκατε και 2-3 πέτσινα πρωταθλήματα που έχετε πάρει και δεν το θυμάμαι?

Δημοσ.

Ναι,αν ανατρεξεις σε συζητησεις που εχουν γινει και εδω στο φορουμ θα το διαπιστωσεις οτι το εχουν παραδεχτει οτι απο ηθικης πλευρας δεν επρεπε να γινει,αλλα απο την στιγμη που ηταν νομιμο οτι εγινε,οποιαδηποτε ομαδα και να ηταν το ιδιο θα εκανε.Εσυ δηλαδη παραδεχεσαι θελεις να μου πεις το αντιστοιχο στην περιπτωση σου τωρα?

Δημοσ.

αυτό το να ανοίγεις το ρημάδι και κάθε φορα να προσπαθείς να αποδείξεις ότι ο κάθε Παοκτσής είναι ένα άμυαλο ζόμπι και απλά "παοκ και τα μυαλά στα κάγκελα" τι να πω

η διαφορα του Παοκτσή με Ολυμπιακού είναι η ομάδα που υποστηρίζουν και τίποτα άλλο, εκτος κι αν εσείς είστε καμια ανώτερη ράτσα ξέρω γω..

και γιατί να μην το παραδεχτώ δηλαδή? βλάκας είμαι? δεν έχω ματια, δεν είδα τα 2 match που μας φόρεσαν 3 γκολάκια για πλακα? υπάρχει λόγος να υποστηρίξει έστω 1 παοκτσής ότι η μεταλιστ δεν είναι ανώτερη? η είδες εδώ μέσα κάτι τέτοιο γιατί εγώ δεν είδα. το φαβορί ήταν η μεταλιστ, e δεν άλλαξε κάτι, εσύ βγάζεις κάτι περίεργα από το μυαλό σου

Δημοσ.

Καλα,κανε μια βολτα στα αθλητικα sites και διαβασε σχολια Παοκτζηδων και μετα θα αλλαξεις γνωμη για τις 3 τελευταιες σειρες που γραφεις στο κειμενο σου..Και δεν απευθυνομαι προσωπικα σε σενα,απευθυνομαι στο συνολο των Παοκτζηδων που προσπαθουν να κανουν το ασπρο μαυρο..Και δη αυτων που λεγανε καπου καποτε καποια στιγμη οτι οι ΠΑΟΚτζηδες ειναι υπερανω και κατι τετοια,οτι δεν κανουν ενστασεις για να παρουν κατι στα χαρτια,οτι τα κερδιζουν στα γηπεδα και τετοια.Ελα ομως που εχει ο καιρος γυρισματα που λεει και η Βανδη...

Δημοσ.

να μπω σε αθλητικά sites? να διαβάσω τι? ασπρο-μαυρα γίδια να κράζουν κόκκινο-πράσινα γίδια και το ανάποδο? σοβαρέψου...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...