apd453 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Έχω κάνει δύο μέρες αποτοξίνωση για σήμερα. Άιντε να φάμε καλαμάκι να γουστάρουμε. Ήρθαν οι Ρώσοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 ΠΑΟΚ ξέρω γω, ξέρω γω εντάξει..."μαμισε" την CSSKA να πάμε στους 16! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_90 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 παιδες αμα θελετε καντε μια εγγραφη στο www.greeksport.info και βοηθηστε τον ΠΑΟΚ να ανεβει στην κορυφη της καταταξης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 χαχα ελιωσα με το νεο συνθημα... ακαταλληλο για ανηλικους EΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ,ΖΕΙΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΕ ΠΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΧΙΟΝΙΑ, ΠΙΝΕΤΕ ΒΟΤΚΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΑΥΡΟ, ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ, ΜΑΛΑΚΑ ΡΩΣΕ,ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΜΠΑ, ......ΕΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΩΛΗ ΜΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑ, ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΟΣΧΑ,ΤΗΝ ΤΣΕ ΣΕ ΚΑ ΣΑΣ, ΠΟΥΤΑΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 XAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA Κλαίω ρε,κλαίωωωωωωωωωωωω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 χαχα ελιωσα με το νεο συνθημα... ακαταλληλο για ανηλικους EΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ,ΖΕΙΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΕ ΠΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΧΙΟΝΙΑ, ΠΙΝΕΤΕ ΒΟΤΚΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΑΥΡΟ, ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ, ΜΑΛΑΚΑ ΡΩΣΕ,ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΜΠΑ, ......ΕΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΩΛΗ ΜΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑ, ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΟΣΧΑ,ΤΗΝ ΤΣΕ ΣΕ ΚΑ ΣΑΣ, ΠΟΥΤΑΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ.. Κόμπλεξ. Ανίκητο. Μακάρι να βάλει όσα μπορεί η ΤΣΣΚΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfilippas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Εσύ δηλαδή τώρα επειδή διάβασες αυτό, θα είσαι με την ΤΣΣΚΑ; ενώ αλλιώς... Από την στιγμή που κάθεσαι και δίνεις σημασία σε γηπεδικές χαζομάρες άσε τα κηρύγματα για κομπλεξισμούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Ναι, σιγά μην πανηγυρίσω κιόλας για τους ρώσους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Κόμπλεξ. Ανίκητο. Μακάρι να βάλει όσα μπορεί η ΤΣΣΚΑ. Τιλε δε σε είχα για γραφικό και να τα παίρνεις τόσο τοις μετρητοίς! Δες το χαβαλετζήδικα! Υ.Γ. εκτός αν προέρχεσαι απο Ρώσο γονέα και προσβλήθηκες. Αν ναι ζητώ συγνώμη. Δεν ήταν το νόημα του άνωθεν επίτηδες ρατσιστικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Υ.Γ. εκτός αν προέρχεσαι απο Ρώσο γονέα και προσβλήθηκες. Είμαι ο γιός του Αμπράμοβιτς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Nα είδες! τον έχεις τον χαβαλέ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Πάντως εδώ που τα λέμε η ΤΣΣΚΑ δεν είναι σαν το καφενείο της Σίτυ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Τι ώρα είναι το ματς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Τι ώρα είναι το ματς? 22.05 Kαι με Βιτολο στην ενδεκαδα ... Καλα αυτος ποσο καιρο εχει να παιξει .. ?? Εχει ξεπερασει το προβλημα του .. ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VAssassin Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Εχει ξεπερασει το προβλημα του .. ?? Απ' ότι είπε ο γιατρός της ομάδας, ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις