Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα συνολικά λεφτά που περνει ο Ροναλντίνιο στην Βραζιλία από την ομάδα του από τους χορηγούς δεν μπορούσε να τα δώσει ο ΠΑΟΚ

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

νομίζω δεν έγινε πρόταση, συζήτηση έγινε μέσο Τιτσιακοφ > R.Carlos > Ronaldinho απ'ότι ξέρω.. και τους έριξε άκυρο. (αμα θελουμε τα πιστευουμε φυσικα..)

Δημοσ.

http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=260969&Sport=1&Season=109217&Round=279185&Country=35&Competition=417&Team=5073

Ο παικτης μετα την ανανεωση του συμβολαιου του μεχρι το 2014 εκανε αναπροσαρμογη το συμβολαιο του παιρνοντας 350χιλ ευρω τον μηνα,δλδ περιπου 4,4εκ ευρω το χρονο..Οταν πρωτουπεγραψε στην Μινειρο επαιρνε τα μισα..

Δημοσ.

Με αυτές τις πίπες που είπε ο Ιβαν περί...παιχτούρων, έπεσε πολύ στα μάτια μου.

Σα να ακούω το τσάκα, ένα πράγμα.

Εγώ έχω άλλη απορία. Ολες αυτές τις μεταγραφές που κάναμε, ο στέφενς τις ενέκρινε; αποδεσμεύεις δεν έγιναν περαιτέρω, επειδή ο στέφενς θεωρεί οτι...κάνουν οι υπόλοιποι;

Αυτά.

Δημοσ.

Με αυτές τις πίπες που είπε ο Ιβαν περί...παιχτούρων, έπεσε πολύ στα μάτια μου.

Σα να ακούω το τσάκα, ένα πράγμα.

Νομιζω υπερβαλεις. Δεν ελεγε οτι τους εκλεισε αλλα οτι προσπαθησε. Παντως ο ιδιος ανεβαζει πολυ τον πηχη και δεν ξερω αν αυτο του βγει σε καλο. Σε καθε περιπτωση παντως θα πρεπει να περιμένουμε να δουμε τις τελικες μεταγραφικες του κινήσεις....

Εγώ έχω άλλη απορία. Ολες αυτές τις μεταγραφές που κάναμε, ο στέφενς τις ενέκρινε;

Μαλλον οχι γιατι οσοι εκλεισαν ηταν πριν συμφωνήσει

αποδεσμεύεις δεν έγιναν περαιτέρω, επειδή ο στέφενς θεωρεί οτι...κάνουν οι υπόλοιποι;

Απλα οι υπολοιποι εχουν ακομα συμβόλαιο και δεν μπορουν να φυγουν ετσι. Νομιζω οτι καποιος κοσμος θα φυγει μετα την προετοιμασια.

Δημοσ.

με τις σεντρες του θα προπονησει πολλα ball boys φετος. θα βγαλω το αχτι τοσων ετων με τον αμπαλο ειχε γινει η χαρα τιυ καθε πικραμμενου χαφ εχει ανγεννησει πολλα σαπακια

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...