Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεγάλη κίνηση αυτή την εποχή ο ερχομός τέτοιου προπονητή αλλά μόνο του δεν φτάνει.

Φτάνει και παραφτάνει φίλε μου αρκεί να του δώσουμε τον απαιτούμενο χρόνο να εργαστεί και να δημιουργήσει μια

ομάδα που θα έχει διάρκεια και στόχους να φτάσει ψιλά κάτι που πίστεψέ με δεν είναι τόσο εύκολο.

Δημοσ.

Σε ποια ομάδα θα κάνεις πιστωση χρόνου;;; Στον ΠΑΟΚ; άϊ καλά...

Μονο με ζαγοράκη μπόρεσες κι έκανες υπομονή για το σάντος.

Μακάρι να βγώ ψεύτης και ας κρατήσουμε τον στεφενς 10 χρόνια. Καποια στιγμή πρεπει η νοοτροπία μας να αλλάξει. Και ειδικά των Παοκτσήδων σε αυτά τα θέματα.

• Like 2
Δημοσ.

Καποια στιγμή πρεπει η νοοτροπία μας να αλλάξει. Και ειδικά των Παοκτσήδων σε αυτά τα θέματα.

Μόνο με μετάλλαξη του DNA.....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ο Στέφενς και οι βόμβες του Σαββίδη

Στη αποκάλυψη πως έκανε πρόταση στον Ροναλντίνιο αλλά αυτός δεν ήθελε να έρθει στην Ελλάδα προχώρησε ο Ιβάν Σαββίδης που τόνισε πως θέλει Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ!

Για τους στόχους που έχει βάλει όσον αφορά τους τίτλους: "Η βαθιά μου φιλοσοφία μου δίνει τη δυνατότητα να καταλαβαίνω πολλά πράγματα. Αν δε βάζω στόχους τότε δε θα λύσουμε τα προβλήματα. Θέλω και το Κύπελλο και το Πρωτάθλημα να είναι στο Μακεδονία Παλάς και με τον καιρό και το Τσάμπιονς Λιγκ. Με τον καιρό όμως, μπορεί να έχω και άλλο ξενοδοχείο για να βάλω το Κύπελλο. Αν δεν το κάνω θα είναι έγκλημα να θέλω να κερδίσει ο ΠΑΟΚ το Τσάμπιονς Λιγκ; Αν δε με συγχωρέσουν οι φίλαθλοι θα το δεχτώ.

"Στη Θεσσαλονίκη ο Εφραίμ και ο πατέρας του"

και

Στη Θεσσαλονίκη ο Τζιόλης

Με αυτους τους παιχτες ζητημα ειναι αν θα παρεις τη δευτερη θεση στη Super League.

Θες και Τσαμπιονς Λιγκ παναθεμα σε..

• Like 1
Δημοσ.

Ο ΠΑΟΚ πηρε δυο στοπερ που το βιογραφικο τους τουλαχιστον δεν λεει κατι.Ο ενας ειχε λιγες συμμετοχες στην Γραναδα και ο δευτερος μια συμμετοχη περυσι στην Μπενφικα.

Σημαντικη απωλεια και ο Σιλντεφελντ.

Δημοσ.

Δεν αλλαζει και πολλα ομως αυτο εκτος απο το οτι γινεται πιο βατο το παιχνιδι στον πρωτο γυρο.Μετα θα αντιμετωπισεις μια απο τις Αρσεναλ,Σαλκε ή Μιλαν για να μπεις στους Ομιλους και για να μην γινει αυτο και να εισαι και παλι στους ισχυρους θα πρεπει απο τις Αιντχοβεν,Μεταλιστ,Ζενιτ και Λυων να περασει μονο η μια απο αυτες και να αποκλειστουν οι αλλες 3.Κατι που φανταζει απιθανο..

Δημοσ.

Δεν αλλαζει και πολλα ομως αυτο εκτος απο το οτι γινεται πιο βατο το παιχνιδι στον πρωτο γυρο.Μετα θα αντιμετωπισεις μια απο τις Αρσεναλ,Σαλκε ή Μιλαν για να μπεις στους Ομιλους και για να μην γινει αυτο και να εισαι και παλι στους ισχυρους θα πρεπει απο τις Αιντχοβεν,Μεταλιστ,Ζενιτ και Λυων να περασει μονο η μια απο αυτες και να αποκλειστουν οι αλλες 3.Κατι που φανταζει απιθανο..

Ναι αλλα και να χασουμε απο αυτες παμε κατευθειαν Europa.

Δημοσ.

Πάντως είναι λίγο αντιφατικό την ίδια ώρα που λες ότι έκανες πρόταση στον Ροναλντίνιο να υπογράφει ο τζιολης

ρε εδώ πάμε για Ch.L .. μην κολλας σε λεπτομέρειες!

Δημοσ.

Μα γι'αυτο ρε φιλε δεν ηρθε ο Ροναλντινιο,ναι μεν του εκαναν προταση αλλα αφου μετα ηρθε ο Στεφενς (καλος προπονητης,δεν λεω οχι) και βαλανε στοχο το CL ειπαν τι να τον κανουμε τον Ρονι,στα 35 τωρα δεν θα μπορεσει να βοηθησει για τον στοχο μας,ναι για το CL λεμε και στραφηκε σε αλλους παικταραδες σε πιο καλη ηλικια.Εξου και ο Τζιολης στο προσκυνιο...

• Like 1
Δημοσ.

Μα γι'αυτο ρε φιλε δεν ηρθε ο Ροναλντινιο,ναι μεν του εκαναν προταση αλλα αφου μετα ηρθε ο Στεφενς (καλος προπονητης,δεν λεω οχι) και βαλανε στοχο το CL ειπαν τι να τον κανουμε τον Ρονι,στα 35 τωρα δεν θα μπορεσει να βοηθησει για τον στοχο μας,ναι για το CL λεμε και στραφηκε σε αλλους παικταραδες σε πιο καλη ηλικια.Εξου και ο Τζιολης στο προσκυνιο...

Aυτη η ιστορια με το Ροναλντινιο πρεπει να γινει παραδειγμα για ολους μας.Να δινονται λεφτα και να μην ερχεται,ελεω πρωταθληματος.Μετα βριζουν οι αλλοι το χοντρο που δε φερνει παιχτες.Γιατι αραγε?

Δημοσ.

Μα δεν εγινε καν προταση.Αν του γινοταν προταση 6.5εκ ευρω θα ερχοταν ηδη την αλλη μερα και θα ξεκινουσε προετοιμασια μονος του...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...