Demon13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δεν δήλωσα επιθυμία, εγώ ένα άρθρο παρέθεσα. Το αν είναι παπάτζα ή όχι, δεν μπορώ να το ελέγξω εγώ. Λάβε υπ' όψιν σου όμως ότι ο Σαββίδης διεκδικεί την ΔΕΥΑΘ, την ΔΕΠΑ και έχει και το Μακεδονία Παλάς, κοινώς, αν δεν πάρει τις δημόσιες επιχειρήσεις που θέλει, σαν άλλος Κόκκαλης, ο ΠΑΟΚ δεν του χρησιμεύει ιδιαιτέρως. Τα ίδια ακριβώς είπα εγώ για τον Κόκκαλη και απάντησες "Τι λέει τουτος ΡΕ"¨Και μου την είπες για την αύξηση της Ασπιρίνης απο τον Παύλο Γιανακόπουλο και τις δολοφονίες για τα πετρέλαια στην κρήτη. Το θυμάσαι; Τώρα λες "αν δεν πάρει δημόσιες επιχειρήσεις σαν άλλος κόκκαλης" Δηλαδή εγώ που σας είπα ομάδα του δημοσίου και οτι τα λεφτα που βαζατε δεν ηταν του Κόκκαλη τι διαφορετικό είπα;;; Έχετε τσακωθεί με την λογική εσείς οι γάβροι. Ή μάλλον έχετε κρίση αντιμετώπισης της αλήθειας....
f1vettel Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Πασιεντσια στον ΠΑΟΚ.Αντε να δουμε. Εχει καλο βιογραφικο,σαν αυτο του Βαλβερδε οταν ηρθε στον γαυρο
fullon Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Κατηφόρα για τα εισιτήρια στην Τούμπα! Ο ΠΑΟΚ παίζει φέτος για πέμπτη συνεχόμενη φορά στα πλέι οφ. Ξεκίνησε από το 2008 και φέτος ολοκληρώνει την πέμπτη παρουσία του.Πως έχει η κατάσταση από εκείνη την πρώτη φορά του 2009 μέχρι και φέτος όπου πραγματοποιήθηκαν το 2013; Ας δούμε τα αναλυτικά νούμερα:Εισιτήρια 2009: 84209 Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Λάρισα.Εισιτήρια 2010: 72824 Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με Άρη, Ολυμπιακό και ΑΕΚ.Εισιτήρια 2011: 57460 Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό Βόλου.Εισιτήρια 2012: 30699 Πέρυσι ο Δικέφαλος έπαιξε με: ΑΕΚ, Ατρόμητο, Παναθηναϊκό .Εισιτήρια 2013: 28155 Τα ματς ήταν με Ατρόμητο, Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα. Πηγή: paok24.com
kosmasgr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Πιθανοί αντίπαλοι στα προκριματικά του CL. Λιόν, Ζενίτ, Φενερμπαχτσέ, Αϊντχόφεν και Μέταλιστ Φέρτε πάλι τους Τούρκους να τους εξηγηθούμε.
chill Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Οι τρεις πρώτοι δεν πιάνονται. Η psv και η μεταλιστ είναι πιο βατές. Μακάρι να περάσει ο ΠΑΟΚ να κοπεί το market pool στα δυο!!!
GerwnOnoufrios Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Εγω θα διαλεγα Αιντχοβεν αν μπορουσα,ειναι πιο ''ευκολη'' απο τους αλλους Η Μεταλιστ εχει βραζιλιανους παιχταραδες και γρηγορους (Ταισον,Φερναντινιο...) Παιχταρας ο Κατσουρανης,μπραβο στον ΠΑΟΚ Οσο για τα εισητηρια των πλευοφφ φυσικα και θα ειναι κατεβασμενα Αλλο ειναι να βλεπεις τον ΠΑΟΚ να παιζει 2 και 3 ντερμπι στην εδρα του και αλλο να τον βλεπεις να παιζει με Περιστερι,Γιαννενα,Τριπολη... 1
LRoi Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Οι τρεις πρώτοι δεν πιάνονται. Η psv και η μεταλιστ είναι πιο βατές. Μακάρι να περάσει ο ΠΑΟΚ να κοπεί το market pool στα δυο!!! Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά ακόμα κι αν περάσει από την τρίτη προκριματική φάση, στα play off έχουμε: Άρσεναλ Μίλαν Σάλκε και θα προστεθούν και οι δύο ισχυροί από τον 3ο γύρο
zvarthangalos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δεν είδα το μάτς όμως μπράβο στα παιδιά μετά απο τόση πίεση και άγχος .
GerwnOnoufrios Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά ακόμα κι αν περάσει από την τρίτη προκριματική φάση, στα play off έχουμε: Άρσεναλ Μίλαν Σάλκε και θα προστεθούν και οι δύο ισχυροί από τον 3ο γύρο Εχετε φιλε,εγω ΑΕΚτζης ειμαι αλλα υποστηριζω ελληνικες ομαδες (εκτος απο τον ερυθρολευκο με το πασα-λιμανι και το τουρκολιμανο) και κυριως υποστηριζω δικεφαλους και προσφυγικες ομαδες
nevermore Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 ε καλά είναι γνωστό πως μόνο με θαύμα στους ομίλους αλλά θα το παλέψουμε αρκεί να μην μας ξαναμπερδέψουν με ρόμβους τετράγωνα και τρίγωνα πανοράματος...
Simewn Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Το κακό είναι ότι εφόσον δεν περάσουμε έστω στους ομίλους του Europa δεν θα έχει κόσμο στην τούμπα από την περσινή τιμωρία. Πάντως το χρειαζόμασταν μια χρονιά ανάπαυσης από τους οπαδούς, ελπίζω του χρόνου να ανακάμψουμε σε όλα τα επίπεδα. Καλό βιογραφικό ο καινούριος προπονητής.
Str Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 αντιδράσεις ΠΑΟΚτζήδων για επιστροφή Γκαρσία? τι ακούγεται?
nevermore Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει... τι εννοείς αντιδράσεις? ο κόσμος τον ήθελε, αυτός το ήθελε, ο πρόεδρος δεν τον ταίσαν παπά πάλι συναντήθηκε μαζί του και πιστεύω όλα καλά... έχει να δώσει πιστεύω ακόμη και αγωνιστικά (μισό ημίχρονο, ένα ημίχρονο, όλο τον αγώνα , δεν ξέρω..) και εξωαγωνιστικά αυτά
Προτεινόμενες αναρτήσεις