Superpie Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Οτι κοιταμε πρωτα την δικη μας καμπουρα και μετα των αλλων...Και αυτο ισχυει παντου,οχι μονο στο ποδοσφαιρο..Αλλα και στην ζωη..
nevermore Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Ρε θα μας τρελάνεις τώρα και εσύ και ο άλλος? πλάκα με κάνεις>? Κάνω ένα ποστάρισμα για την νίκη του ΠΑΣ, πετάει την μλκια ο άλλος λες και του είπαμε τπτ για το ποιος φταίει, και τώρα τι θα μου κάνεις και ηθικό δίδαγμα? τι να κάνω εγώ στην ζωή ή τι να κάνει ο Σαββίδης την ομάδα? σαν τι μου κάνεις δίδαγμα εσύ και ο άλλος? σαν γαύρος σε ΠΑΟΚτση ή πρόσωπικά σε μένα? με ξέρεις? Ρε που μπλέξαμε..
nevermore Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 σε ποιον απάντησες ρε φίλε, γιατί νόμισα σε μένα, αν όχι γράψε λάθος τέσπα το σταματάω εδώ γτ δεν βγάζω άκρη....
Superpie Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Σου εκανα καποιο quote για να μιλησω σε σενα?Μιλησα γενικα για το ποσταρισμα του αλλου πιο πανω σχετικα με τον ΠΑΟΚ..Οτι πρωτα πρεπει να κοιταμε την δικη μας καμπουρα και μετα των αλλων..
nevermore Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 απλά στην ερώτηση μου ο λόγος που το πόσταρε το λινκ απάντησες εσύ γι΄αυτό μπερδεύτηκα...
Sadamiraq Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 πωπω κλαψα τα γαυρακια,σκασανε απο το κακο τους με το που ηρθε πιο λεφτας επενδυτης απο τον δικο τους,αντε κλαψτε λιγο ακομα γουσταρω να ασχοληστε 2
linuslost Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 πωπω κλαψα τα γαυρακια,σκασανε απο το κακο τους με το που ηρθε πιο λεφτας επενδυτης απο τον δικο τους,αντε κλαψτε λιγο ακομα γουσταρω να ασχοληστε Σιγουρα δεν την παλευεις!
Superpie Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 πωπω κλαψα τα γαυρακια,σκασανε απο το κακο τους με το που ηρθε πιο λεφτας επενδυτης απο τον δικο τους,αντε κλαψτε λιγο ακομα γουσταρω να ασχοληστε Με τιποτα ομως.. Χαχα..εισαι απλα τραγικος.. Κερδισε την Τριπολη και τον Ατρομητο γιατι σε βλεπω να τερματιζεις τελευταιος και μετα τα ξαναλεμε για τα λεφτα του Ιβαν..
zvarthangalos Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Ο Γιώργος Μίνος στην ΝΕΤ αυτήν την ώρα ανακοίνωσε μια πληροφορία για έναν ακόμη προπονητή που παίζει να έρθει στην τούμπα. http://en.wikipedia.org/wiki/Unai_Emery
f1vettel Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Ρομπερ αμυντικο χαφ.Νταξ τα ειδα ολα τωρα. Και λιγα φαγαμε.
chill Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Ευελπιστώ ο ΠΑΟΚ να τα καταφέρει την Κυριακή. Ομάδα με 150-200 φιλάθλους δεν θα πρέπει να συμμετέχει στα προκριματικά του CL, βασικά ούτε καν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αφήστε που μπορεί να κάνει και καμιά έκπληξη και να στραβώσει ο master of puppets από το μοίρασμα του market pool
Προτεινόμενες αναρτήσεις