Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οτι κοιταμε πρωτα την δικη μας καμπουρα και μετα των αλλων...Και αυτο ισχυει παντου,οχι μονο στο ποδοσφαιρο..Αλλα και στην ζωη..

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε θα μας τρελάνεις τώρα και εσύ και ο άλλος? πλάκα με κάνεις>?

Κάνω ένα ποστάρισμα για την νίκη του ΠΑΣ, πετάει την μλκια ο άλλος λες και του είπαμε τπτ για το ποιος φταίει, και τώρα τι θα μου κάνεις και ηθικό δίδαγμα? τι να κάνω εγώ στην ζωή ή τι να κάνει ο Σαββίδης την ομάδα? σαν τι μου κάνεις δίδαγμα εσύ και ο άλλος? σαν γαύρος σε ΠΑΟΚτση ή  πρόσωπικά σε μένα? με ξέρεις?

Ρε που μπλέξαμε..

Δημοσ.

σε ποιον απάντησες ρε φίλε, γιατί νόμισα σε μένα, αν όχι γράψε λάθος :P

τέσπα το σταματάω εδώ γτ δεν βγάζω άκρη....

Δημοσ.

Σου εκανα καποιο quote για να μιλησω σε σενα?Μιλησα γενικα για το ποσταρισμα του αλλου πιο πανω σχετικα με τον ΠΑΟΚ..Οτι πρωτα πρεπει να κοιταμε την δικη μας καμπουρα και μετα των αλλων..

Δημοσ.

απλά στην ερώτηση μου ο λόγος που το πόσταρε το λινκ απάντησες εσύ γι΄αυτό μπερδεύτηκα...

Δημοσ.

πωπω κλαψα τα γαυρακια,σκασανε απο το κακο τους με το που ηρθε πιο λεφτας επενδυτης απο τον δικο τους,αντε κλαψτε λιγο ακομα γουσταρω να ασχοληστε

• Like 2
Δημοσ.

πωπω κλαψα τα γαυρακια,σκασανε απο το κακο τους με το που ηρθε πιο λεφτας επενδυτης απο τον δικο τους,αντε κλαψτε λιγο ακομα γουσταρω να ασχοληστε

Σιγουρα δεν την παλευεις!

Δημοσ.

Με τιποτα ομως.. Χαχα..εισαι απλα τραγικος.. Κερδισε την Τριπολη και τον Ατρομητο γιατι σε βλεπω να τερματιζεις τελευταιος και μετα τα ξαναλεμε για τα λεφτα του Ιβαν..

Δημοσ.

Ευελπιστώ ο ΠΑΟΚ να τα καταφέρει την Κυριακή.

Ομάδα με 150-200 φιλάθλους δεν θα πρέπει να συμμετέχει στα προκριματικά του CL,  βασικά ούτε καν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αφήστε που μπορεί να κάνει και καμιά έκπληξη και να στραβώσει ο master of puppets από το μοίρασμα του market pool :lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...