Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Προκλητική η απόφαση. Ποιό το νόημα να εξαντλήσουν την αυστηρότητα στον Σάλπι;

Για να μην το ξανακάνει ο αλήτης! Ακούς εκεί να κάνει στον επόπτη κάτι που θα μπορούσαμε να δούμε και για μούτζα, αλλά δεν ήταν. Τι παράδειγμα δίνει στους νέους ανθρώπους;

Ελλάδα, παράνοια.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σε ίδια περίπτωση ούτε καν κόκκινη...

Ούτε καν κίτρινη εννοείς.

Βέβαια υπάρχει η δικαιολογία ότι "δεν το είδε" την ώρα του αγώνα. Μετά κάνουμε το κορόιδο. Τι; Σαν τους ξένους που τιμωρούν τα θέατρα και τα χτυπήματα εκτός φάσης μετά το παιχνίδι; Ότι λέει το φύλλο αγώνα!

Δημοσ.

Δυστυχώς η πρώτη απόφαση ήταν δεδομένη...

πάνε by the book και αφού στο φύλλο αγώνα έγραφε ο άλλος ότι είναι μούνζα η 6άρα(4+2) ήταν δεδομένη...

πάμε στην έφεση τώρα που είναι διαφορετικά τα πράγματα μπας και μειώσουμε την ποινή..

Δημοσ.

Η λογική αυτών που επιδικάζουν τις υποθέσεις ειναι πραγματικά αστεία. Δεν επιδέχεται καμοία υπερασπιστική γραμμή και το κορυφαίο , εφόσον ο αρχηγός του ΠΑΟΚ υπέγραψε το φύλο αγώνα θεωρείται σαν αποδοχή της μούντζας που έγραψε ο διαιτητής. Μόνο στο ελλάντα αυτά. Προφανώς ο ΠΑΟΚ δεν έδειξε το video για να μην τιμωρηθεί ο Σαλπι , ούτε για να τιμωρήσουν τον diogo αλλά για να δείξουν την διαφορά ανάμεσα στις δύο χειρονομίες. τι ψάχνετε να βρείτε. Εδώ τρελενόμαστε εμείς που δεν είμαστε οπαδοί αλλά φίλαθλοι , οπότε φαντάζεστε πως αντιδρούν οι φανατικοί κλπ. μετά ψάχνουμε γιατί ο έλληνας δεν πάει γήπεδο και η βία ζει και βασιλεύει.

Υ.Γ. Αυτή την προσωπολατρεία στον ΠΑΟΚ δεν την έχω καταλάβει ποτέ. Σιγά που κόπτεται ο Garcia και έγινε και Παοκτσής όσα χρόνια έμεινε Ελλάδα. Επαγγελματίας ειναι και στα "φρύδια" μας αν φύγει. Και πολύ κάθησε βασικά.

Δημοσ.

Είστε γαμάτοι. :D

5 πόστ πιο πρίν γράφετε ότι ο Κατσουράνης έπρεπε να βγεί με κόκκινη (που δεν βγήκε και με δικό του γκόλ μετά κερδίσατε τον αγώνα), αμέσως μετά σχολιάζετε πόσο άδικη είναι η διαιτησία/αθλητική δικαιοσύνη με τον Σαλπιγγίδη που δεν ήταν καν μούντζα αυτό που έκανε στον επόπτη (τι ήταν δηλαδή; ). Σε μια ποινή που είμαι σίγουρος ότι είναι τόσο μεγάλη επειδή ήταν αρχηγός της ομάδας και είμαι ακόμη πιο σίγουρος ότι στην έφεση θα μειωθεί.

Αντί να τα βάλετε με τον Σαλπιγγίδη που περισσότερη ώρα μιλάει με τους διαιτητές παρά παίζει μπάλα, σας φταίνε όλα τα υπόλοιπα. Πείτε λοιπόν του Σαπλιγγίδη να πάει του χρόνου να κάνει το ίδιο ακριβώς πράγμα σε έναν ευρωπαίο επόπτη, να δείτε αν ήταν ή δεν ήταν μούντζα και αν ήταν άδικη η τιμωρία ή όχι. Γιατί εκεί πέρα είμαι σίγουρος ότι δεν θα μιλήσει κανείς.

Δημοσ.

Nίκο, μη χάνεις το δάσος...

Εσύ δηλαδή τα τελευταία χρόνια θέλεις να μου πεις, πως δεν εχει ο ΠΑΟΚ και κατ'επεκταση οι παίκτες του, λαμβάνειν, την ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ πάντα τιμωρία.

Ειτε σε κόκκινες, είτε σε τιμωρία μετά απο χρήση βίντεο (προχτες μαθαμε οτι δεν ειναι απόδειξη, αλλά στο Μπαοκ τιμωρηθηκαν παικτες 2 φορές μετά απο βίντεο) είτε τιμωρία για επεισόδια ΕΚΤΟΣ γηπέδου, που βαφτίστηκαν εκτεταμένα, τι στιγμη΄που αλλες ομάδες μπήκαν μεσα και δεν χύθηκε η καρδάρα με το γάλα.

ΚΑΙ ενα κάρο ακόμη που δε θυμάμαι.

Εσύ, δηλαδή μου λές, οτι "ναι Μπαοκτσήδες ειστε γραφικοί και όλα σας φταίνε"...

Υ.Γ. εγώ δν ειπα οτι δεν ειναι μουντζα. Ασφαλώς και ήταν. Αλλά δεν ανέχομαι τις παπαριες και παντα να τιμωρείται ο παοκ και οι υπόλοιποι να κάνουν γαργάρα.

Να ετρωγε 1 + 1 λογω περιβραχιονίου και τέλος.

Υ.Γ.2 αλλά δε φταίνε αυτοί, φταίει ο μαλάκας ο Σαββίδης που ψάχνει, λεει, τροπο να πληρώσει τα παγωμένα χρέη! Για να είμαστε εμείς οι καθαροί και ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι (βγαλε μια δυο ομαδες εκτος) να χρωστάνε, να μπαίνουν στα 44, να ξαναμπαίνουν στα 99, να αγοράζουν ΑΦΜ και πάει λέγοντας...ΟΥΣΤ. Ασε να παγώσουν 100 χρόνια ακόμη, και αύξησε τα σαββίδη αν μπορείς σε 500εκ...

Επισκέπτης
Δημοσ.

πόσο άδικη είναι η διαιτησία/αθλητική δικαιοσύνη με τον Σαλπιγγίδη που δεν ήταν καν μούντζα αυτό που έκανε στον επόπτη (τι ήταν δηλαδή; )

Εγώ λέω ότι δεν είναι μούντζα και δεν είμαι ΠΑΟΚ. Μην μπερδεύεσαι.

Όπως και να 'χει, η χειρονομία είναι του τύπου "άντε παράτα μας", από αυτές που γίνονται 10 σε κάθε αγώνα. Οι μούντζες είναι πολύ πιο ευδιάκριτες. Για μένα και μόνο που ασχολούνται είναι γελοίο.

Αλλά απ' ότι φαίνεται, έχουν πειστεί περισσότεροι για το ότι είναι μούντζα, παρά για το ανάποδο. Προσωπικά, εντυπωσιάζομαι.

Δημοσ.

Κοίτα ο σαλπι κάνει κλασσικα τη κίνηση με το χέρι του στυλ "αντε παράτα μας".

Αλλά αν εβλεπες τον αγώνα, οταν τον ρώτησε καποιος συμπαίκτης τι εκανε και αποβλήθηκε, (δείχνει η κάμερα χαρακτηριστικά το διάλογο) και ο σαλπι δειχνει ξεκάθαρα μούτζα με το χέρι. Κλασσική μουτζα, οχι το "αντε παράτα μας"...

Εκτός κι αν θυμάμαι λάθος, που δε νομίζω.

Δημοσ.

Η λογική αυτών που επιδικάζουν τις υποθέσεις ειναι πραγματικά αστεία. Δεν επιδέχεται καμοία υπερασπιστική γραμμή και το κορυφαίο , εφόσον ο αρχηγός του ΠΑΟΚ υπέγραψε το φύλο αγώνα θεωρείται σαν αποδοχή της μούντζας που έγραψε ο διαιτητής. Μόνο στο ελλάντα αυτά. Προφανώς ο ΠΑΟΚ δεν έδειξε το video για να μην τιμωρηθεί ο Σαλπι , ούτε για να τιμωρήσουν τον diogo αλλά για να δείξουν την διαφορά ανάμεσα στις δύο χειρονομίες. τι ψάχνετε να βρείτε. Εδώ τρελενόμαστε εμείς που δεν είμαστε οπαδοί αλλά φίλαθλοι , οπότε φαντάζεστε πως αντιδρούν οι φανατικοί κλπ. μετά ψάχνουμε γιατί ο έλληνας δεν πάει γήπεδο και η βία ζει και βασιλεύει.

Υ.Γ. Αυτή την προσωπολατρεία στον ΠΑΟΚ δεν την έχω καταλάβει ποτέ. Σιγά που κόπτεται ο Garcia και έγινε και Παοκτσής όσα χρόνια έμεινε Ελλάδα. Επαγγελματίας ειναι και στα "φρύδια" μας αν φύγει. Και πολύ κάθησε βασικά.

Βρε φιλε Κοσμα, ξερεις πολλους "επαγγελματιες" να παιζουν οταν πεθαινει η μανα τους? ουτε ενας! 

Ουτε εγω γουσταρω την πρωσοπολατρια αλλα λιγο σεβασμο .... 

Σκατα τα εκανε ο Δωνης, ειναι λιγος για τον ΠΑΟΚ, μπαχαλο τα αποδυτηρια, μηδεν διαχειριση κρισης....

Αυριο ψυχολογια στο Ναδιρ, κοσμος γιουχαρει τον Δωνη.....χανουμε το ματς...τιτλοι τελους για τον Δωνη....

Παλι θα αναστησουμε τους πεθαμενους...

Δημοσ.

Θα δείξει. Ναι παρέλειψα να πω για τον δωνη. Εντάξει δεκτά αυτά που λες αλλά μιλάω κυρίως για την αντίδραση πολλων οπαδών που δε σηκώνουν κουβέντα για Garcia

Δημοσ.

Οι καφροι ειναι καφροι και δεν αλλαζουν....

Δεν ειναι ομως μονοι τους αυτη τη φορα.... θα το ακουσεις αυριο στο γηπεδο....

Το τραγικο ειναι το timing... θα το μετανιωσει ο Δωνης αλλα πλεον ειναι αργα...ακομα και με νικη αυριο, που το βλεπω πολυ δυσκολο......

Δημοσ.

Εγώ δεν μιλάω γιατί έχουμε αγώνα σήμερα και πάλι τα έχουμε κάνει μαντάρα μόνοι μας....

Υπομονή και μετά το βραδάκι τα λέμε...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...