fuku Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 βλεπω τον καρπουζα στον ΠΑΟΚ το καλοκαιρι παιδεεεςςςςςς
we_will_rise Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ θέλω για προπονητή: - Ξένο! - Επιτυχημένο, δε λέω για ch l, αλλά να έχει πάρει 3-4 καλούς τίτλους - Όχι απαραίτητα νέο, αλλά όχι και 65 χρονών (όχι τον καρπουζά) - Να δουλεύει ΠΟΛΥ με νέους παίκτες (οπως ο Μπόλονις) - Να έρθει για πρότζεκτ 5ετίας ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ !
Sadamiraq Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Εγώ θέλω για προπονητή: - Ξένο! - Επιτυχημένο, δε λέω για ch l, αλλά να έχει πάρει 3-4 καλούς τίτλους - Όχι απαραίτητα νέο, αλλά όχι και 65 χρονών (όχι τον καρπουζά) - Να δουλεύει ΠΟΛΥ με νέους παίκτες (οπως ο Μπόλονις) - Να έρθει για πρότζεκτ 5ετίας ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ! χμμμμμμμ μπαγεβιτς? ΟΧΙ καρπουζας,αμα καναμε να παιξουμε λιγο ποδοσφαιρο,παλι αμυνα θα παιζουμε μια ζωη?Τα ματια μας πονανε ρε
we_will_rise Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Ο πιο κορεσμένος προπονητής είναι ο μπάγεβιτς. Πιο κορεσμένος κι απ'τον άγγελο! Πείτε με αιθεροβάμων, αλλά θέλω κάτι ανάμεσα σε Klopp (Dortmund), αυτόν που πήρε ch l με την τσέλσι και τον διώξανε οι μαλάκες και τον καρπουζά...
kosmasgr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 οχι τον καρπουζά ρε παιδιά. μπάλα δεν πρόκειται να δούμε
MJBulls23 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Παροτι δεν με εντυπωσιαζουν αυτα αλλά πρεπει να παραδεχτω οτι ειναι ωραια κινηση αυτα τα βιντεκια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:http://www.youtube.com/watch?v=Z3imD_SiuFM
nevermore Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 1)Για τα βιντεάκια έχω να πω και εγώ τα καλύτερα.Πολύ καλή κίνηση της ΠΑΕ. 2)Προπονητής Μπάγιεβιτς δεν υπάρχει πλέον(συνταξιούχος είναι ο άνθρωπος...). 3)Μάλλον κανά Σάντος κόβω το καλοκαίρι αν φύγει ο Δώνης. 4)Πάμε γερά για νίκη με Πανιώνιο αύριο.
gfilippas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 οχι τον καρπουζά ρε παιδιά. μπάλα δεν πρόκειται να δούμε Δίλημμα. Με καρπουζά θα πονέσουν σίγουρα τα ματάκια μας. Θα μας βγάζει την ψυχή μέχρι να το πάρει το ματσάκι. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να το χάσει το ματσάκι, όποιο και να είναι αυτό. Δεν το έχανε με τις "σαρδέλες", θα το χάσει τώρα με τις τσιπούρες?
Cygnus Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δε μπορώ να θυμηθώ με τίποτα τον δεύτερο από αριστερά πάνω και τον πρώτο απο δεξιά κάτω. Τους υπόλοιπους τους έχω. Sent from my iPhone using Insomnia
gfilippas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Ο κατσου δε θα επρεπε να βγεί με κοκκινη ; Φυσικά και έπρεπε να βγει.
kanesaxo Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Παλι βοήθειες ειχαμε δηλαδή. Ξεφτιλίκι... Θα μας σφάξουν με κανα γαύρο κα μετά θα κλαίμε πάλι.
kanesaxo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Oτι προβλέπεται για το Σαλπιγγίδη. Φυσικά, θα επρεπε να τιμωρηθεί λέει ο "κόσμος". Ορθόν. Τι περίεργο όμως, που η κάθαρση και η εφαρμογή κατά γράμμα των κανονισμών, ξεκινά και...τελειώνει στον ΠΑΟΚ. (συνήθως...). Έυγε για άλλη μια φορά.
kirileman Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Προκλητική η απόφαση. Ποιό το νόημα να εξαντλήσουν την αυστηρότητα στον Σάλπι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις