gfilippas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Προσωπικά πιστεύω ότι μετά το τέλος των μεταγραφών θα είμαστε ένα σκαλοπάτι πιο κοντά στον ΠΑΟΚ που περιμένουμε να δούμε. Ο Ιτάνζ ήταν ότι καλύτερο μπορούσαμε να πάρουμε σ' μια πονεμένη για μας θέση. Μάλλον ο καλύτερος γκολκίπερ στο πρωτάθλημα. Για τον Βούκιτς έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια από γνωστό Σέρβο.
nevermore Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Πήρε φόρα ο Ιβάναρος... Ανακοινώσαμε και Camara (πήρε ήδη και το Νο 90)
nevermore Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Αγωνίζεται κυρίως στα αριστερά της επίθεσης..
Ντε Μπαλζακ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Τον λυπάμαι τον Σαββίδη τόσο καιρώ όλοι λέγαν δεν φέρνει παίκτες και χθες έφερε 4 και κανείς δεν ασχολήθηκε όλοι για τον Βύντρα συζηταγαν
gfilippas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Ναι, τι ιστορία κι αυτήν. Όλοι ήταν σίγουροι ότι μετά τον Παναθηναϊκό θα κατέληγε στον ΠΑΟΚ. Σκάει η "βόμβα" για Ολυμπιακό και τελικά καταλήγει στην Λεβάντε. Πολύ θα ήθελα να ξέρω πως ήταν όλοι σίγουροι ότι έκλεισε στον Ολυμπιακό. Όντως έμειναν 2η είδηση οι απανωτές μεταγραφές του ΠΑΟΚ. Ας πιάσουν τόπο και ακούγονται μετά.
Ντε Μπαλζακ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μεταξύ μας τυχεροί ήσασταν που δεν τον πήρατε και άτυχοι που δεν.πήγε στον γαύρο έτσι θα μεγΑλοναν οι πιθανότητες σας του χρόνου να το πάρετε εσείς
nevermore Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Πρώτη φορά στην ζωή μου τόσο μπέρδεμα με την ομάδα.... Φταίει ο προπονητής;? Φταίνε οι παίχτες? Φταίει το σύστημα? Φταίνε οι οπαδοί με την πίεση και την γκρίνια? Φταέι ο ΕΡμής που είναι ανάδρομος?....
kosmasgr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Οι σαρδέλες φταίνε όπως ειπε και ο καρπουζάς κάποτε 1
nevermore Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Τόσο χάλια υλικό για να παίζουμε τέτοια χάλια μπάλα δεν νομίζω να έχουμε σε σχέση με τις σαρδέλες του καρπουζά....προσωπική άποψη πάντα
Sadamiraq Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Απο την μια χανεις απο την καλιθεα και μετα τις πετας 6 δεν μπορεις να κερδισεις τον ψοφιο ρουλη και πετας 3 στον οφη,πολυ ασταθεια η ομαδα,αλλα υλικο υπαρχει,μ αρεσε πολυ ο καμαρα,μαυρο σκυλι τρεχει συνεχεια και καλος τεχνιτης,πιστευω και ο ολισε θα δειξει καλα στοιχεια,να δουμε τωρα με την ΑΕΚ πως γινει,καλοι οι νεοι δεν λεω και πρεπει να επενδυουμε σε αυτους,αλλα δεν θα γινουν ολοι αθανασιαδης και σαλπιγγιδης,καποιοι ειναι φανερο οτι δεν κανουν για ΠΑΟΚ,μακαρι να βγω ψευτης αλλα θα δειξει ο καιρος Τόσο χάλια υλικό για να παίζουμε τέτοια χάλια μπάλα δεν νομίζω να έχουμε σε σχέση με τις σαρδέλες του καρπουζά....προσωπική άποψη πάντα Οχι δεν εχουμε,εχω το δευτερο καλυτερο υλικο φετος,αυτο ειναι το μονο σιγουρο
nevermore Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Πάει και το μαύρο άλογο (μου άρεσε ο άτιμος στο ματς του Σαββάτου) Ολίσε... 1 μήνα με θλάση (σε αυτόν τον τομέα πάμε για πρωτάθλημα χαλαρά )
Sadamiraq Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Πάει και το μαύρο άλογο (μου άρεσε ο άτιμος στο ματς του Σαββάτου) Ολίσε... 1 μήνα με θλάση (σε αυτόν τον τομέα πάμε για πρωτάθλημα χαλαρά ) ακομα δεν ηρθε ρε γαμωτο θλαση,δεν πειραζει εχουμε το αλλο μαυρο αλογο τον καμαρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις