Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά πιστεύω ότι μετά το τέλος των μεταγραφών θα είμαστε ένα σκαλοπάτι πιο κοντά στον ΠΑΟΚ που περιμένουμε να δούμε.

Ο Ιτάνζ ήταν ότι καλύτερο μπορούσαμε να πάρουμε σ' μια πονεμένη για μας θέση. Μάλλον ο καλύτερος γκολκίπερ στο πρωτάθλημα. Για τον Βούκιτς έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια από γνωστό Σέρβο.

Δημοσ.

Ναι, τι ιστορία κι αυτήν.

Όλοι ήταν σίγουροι ότι μετά τον Παναθηναϊκό θα κατέληγε στον ΠΑΟΚ.

Σκάει η "βόμβα" για Ολυμπιακό και τελικά καταλήγει στην Λεβάντε. Πολύ θα ήθελα να ξέρω πως ήταν όλοι σίγουροι ότι έκλεισε στον Ολυμπιακό.

Όντως έμειναν 2η είδηση οι απανωτές μεταγραφές του ΠΑΟΚ. Ας πιάσουν τόπο και ακούγονται μετά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πρώτη φορά στην ζωή μου τόσο μπέρδεμα με την ομάδα....

Φταίει ο προπονητής;?

Φταίνε οι παίχτες?

Φταίει το σύστημα?

Φταίνε οι οπαδοί με την πίεση και την γκρίνια?

Φταέι ο ΕΡμής που είναι ανάδρομος?....

Δημοσ.

Τόσο χάλια υλικό για να παίζουμε τέτοια χάλια μπάλα δεν νομίζω να έχουμε σε σχέση με τις σαρδέλες του καρπουζά....προσωπική άποψη πάντα :P

Δημοσ.

Απο την μια χανεις απο την καλιθεα και μετα τις πετας 6 δεν μπορεις να κερδισεις τον ψοφιο ρουλη και πετας 3 στον οφη,πολυ ασταθεια η ομαδα,αλλα υλικο υπαρχει,μ αρεσε πολυ ο καμαρα,μαυρο σκυλι τρεχει συνεχεια και καλος τεχνιτης,πιστευω και ο ολισε θα δειξει καλα στοιχεια,να δουμε τωρα με την ΑΕΚ πως γινει,καλοι οι νεοι δεν λεω και πρεπει να επενδυουμε σε αυτους,αλλα δεν θα γινουν ολοι αθανασιαδης και σαλπιγγιδης,καποιοι ειναι φανερο οτι δεν κανουν για ΠΑΟΚ,μακαρι να βγω ψευτης αλλα θα δειξει ο καιρος

Τόσο χάλια υλικό για να παίζουμε τέτοια χάλια μπάλα δεν νομίζω να έχουμε σε σχέση με τις σαρδέλες του καρπουζά....προσωπική άποψη πάντα :P

Οχι δεν εχουμε,εχω το δευτερο καλυτερο υλικο φετος,αυτο ειναι το μονο σιγουρο

Δημοσ.

Πάει και το μαύρο άλογο (μου άρεσε ο άτιμος στο ματς του Σαββάτου) Ολίσε...

1 μήνα με θλάση (σε αυτόν τον τομέα πάμε για πρωτάθλημα χαλαρά :P )

Δημοσ.

Πάει και το μαύρο άλογο (μου άρεσε ο άτιμος στο ματς του Σαββάτου) Ολίσε...

1 μήνα με θλάση (σε αυτόν τον τομέα πάμε για πρωτάθλημα χαλαρά :P )

ακομα δεν ηρθε ρε γαμωτο θλαση,δεν πειραζει εχουμε το αλλο μαυρο αλογο τον καμαρα
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...