MJBulls23 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Αντε για το διπλό σήμερα..... Αν γινει ο αγωνας με την τοση βροχη που θα πεσει. Ασε που πιθανοτατα θα βρεχει ασταματητα και μαλλον δυνατα, οποτε το γηπεδο θα ειναι πολυ "βαρυ" με ο,τι συνεπαγεται αυτο. Δυστυχως για εμας.
gfilippas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δυστυχώς τα πολύ κλειστά ματσάκια δεν μας πάνε. Κάναμε καλά παιχνίδια με τις ομάδες που μας έπαιξαν σχετικά ανοιχτά (Άρη, Ξάνθη, ΟΦΗ) αλλά όταν οι αντίπαλοι παρκάρουν μπροστά από την εστία τους έχουμε πρόβλημα. Και με την ΑΕΚ και με την Κέρκυρα δεν μπορέσαμε να κάνουμε τίποτα. Κατοχή 80% - 20%, αλλά χωρίς ουσία.
kanesaxo Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Ελπίζω να μην αναστήσουμε το παο σήμερα...Γιατί είμαστε τέτοιοι...πονόψυχοι!
kanesaxo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 ποδοσφαιρικό πρόσχωμεν. Και νομίζω πως θα κερδίσουμε το γαύρο με κανα μισο μηδέν, ή θα παρουμε κανα Χ και θα βγαίνουν και θα λενε, ομαδάρα, κατατρόπωσε τον πρωταθλητή, μεταλλο και παπαρια. Η θα φαμε κανα 3 μπαλο και ολα ομορφα.
Stavrakas13 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Φίλος πληρώνεται 4.500 ευρώ με άσσο του Παοκ
kanesaxo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Πες του φίλου, οτι επρεπε να παίξει σύστημα.
Stavrakas13 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Θα μιλήσω εκ του αποτελέσματος, ποτέ δεν ξέρεις
Sadamiraq Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Τι γινεται δεν ασχολουνται πια τα ΠΑΟΚΙΑ με το θρεντ?
nevermore Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 δεν έχει κίνηση τι να κάνουμε Τουλάχιστον ήταν ωραία την Πέμπτη στο γήπεδο, πάμε να επαναλάβουμε την καλή εμφάνιση και με την Ξάνθη την Κυριακή.
Sadamiraq Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Αντε να δουμε,ελπιζω παντως στο κυπελλο να κανουμε κατι φετος,ενας γαυρος εμεινε
nevermore Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Μετά το ματς του Πανθρακικού στην αρχή της σεζόν που δεν πήγα Τούμπα(το αναπλήρωσα πηγαίνοντας Κομοτηνή ) το δεύτερο ματς που δεν πήγα φέτος στην έδρα μας ήταν με την Ξάνθη(λόγω υποχρεώσεων..), και έτσι πως πήγε το πράμα καλύτερα που δεν πήγα..Από ότι μου είπαν οι φίλοι μου που ήταν στο ματσ τα κλασσικά χάλια των τελευταίων αγώνων στην ΣούπαΛιγκ(με Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης + το ματς κυπέλλου μέσα στο Ελ Πάσο). Δηλαδή με ανούσια κατοχή, πασούλες νάχαμε να λέγαμε και να μην μπορούμε να φτάσουμε στην αντίπαλη περιοχή... Άντε να δούμε τώρα μέσα στον Άρη τώρα που είναι και ανεβασμένος και θα είναι και με καινούργιο(ή προσωρινό..) προπονητή.... Παρακαλώ και τα σχόλιά σας για την ψιλοσίγουρη μεταγραφή του Ιτάνζ (πάντα μου άρεσε αυτός ο παίχτης )
thomasG4 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 χαχαχαχα On the other side Ο Zvonimir Vukić στον ΠΑΟΚ Στα θετικά του ότι είναι έμπειρος και φαίνεται έξυπνος στο παιχνίδι του. Στα αρνητικά ότι έχει να παίξει από το καλοκαίρι μπάλα(είχε παίξει δυο ματς ως αλλαγή στα προκριματικά του CL) και ότι είναι 33 ετών. Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε και ένα γρήγορο πλάγιο στο κέντρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις