Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντε για το διπλό σήμερα.....

Αν γινει ο αγωνας με την τοση βροχη που θα πεσει. Ασε που πιθανοτατα θα βρεχει ασταματητα και μαλλον δυνατα, οποτε το γηπεδο θα ειναι πολυ "βαρυ" με ο,τι συνεπαγεται αυτο.

Δυστυχως για εμας.

Δημοσ.

Δυστυχώς τα πολύ κλειστά ματσάκια δεν μας πάνε.

Κάναμε καλά παιχνίδια με τις ομάδες που μας έπαιξαν σχετικά ανοιχτά (Άρη, Ξάνθη, ΟΦΗ) αλλά όταν οι αντίπαλοι παρκάρουν μπροστά από την εστία τους έχουμε πρόβλημα. Και με την ΑΕΚ και με την Κέρκυρα δεν μπορέσαμε να κάνουμε τίποτα. Κατοχή 80% - 20%, αλλά χωρίς ουσία.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ποδοσφαιρικό πρόσχωμεν.

Και νομίζω πως θα κερδίσουμε το γαύρο με κανα μισο μηδέν, ή θα παρουμε κανα Χ και θα βγαίνουν και θα λενε, ομαδάρα, κατατρόπωσε τον πρωταθλητή, μεταλλο και παπαρια.

Η θα φαμε κανα 3 μπαλο και ολα ομορφα. :)

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

δεν έχει κίνηση τι να κάνουμε :P

Τουλάχιστον ήταν ωραία την Πέμπτη στο γήπεδο, πάμε να επαναλάβουμε την καλή εμφάνιση και με την Ξάνθη την Κυριακή.

Δημοσ.

Μετά το ματς του Πανθρακικού στην αρχή της σεζόν που δεν πήγα Τούμπα(το αναπλήρωσα πηγαίνοντας Κομοτηνή :P )

το δεύτερο ματς που δεν πήγα φέτος στην έδρα μας ήταν με την Ξάνθη(λόγω υποχρεώσεων..), και έτσι πως πήγε το πράμα καλύτερα που δεν πήγα..Από ότι μου είπαν οι φίλοι μου που ήταν στο ματσ τα κλασσικά χάλια των τελευταίων αγώνων στην ΣούπαΛιγκ(με Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης + το ματς κυπέλλου μέσα στο Ελ Πάσο). Δηλαδή με ανούσια κατοχή, πασούλες νάχαμε να λέγαμε και να μην μπορούμε να φτάσουμε στην αντίπαλη περιοχή...

Άντε να δούμε τώρα μέσα στον Άρη τώρα που είναι και ανεβασμένος και θα είναι και με καινούργιο(ή προσωρινό..) προπονητή....

Παρακαλώ και τα σχόλιά σας για την ψιλοσίγουρη μεταγραφή του Ιτάνζ (πάντα μου άρεσε αυτός ο παίχτης :) )

Δημοσ.

χαχαχαχα

On the other side

Ο Zvonimir Vukić στον ΠΑΟΚ

Στα θετικά του ότι είναι έμπειρος και φαίνεται έξυπνος στο παιχνίδι του.

Στα αρνητικά ότι έχει να παίξει από το καλοκαίρι μπάλα(είχε παίξει δυο ματς ως αλλαγή στα προκριματικά του CL) και ότι είναι 33 ετών.

Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε και ένα γρήγορο πλάγιο στο κέντρο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...