Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

βεβαια, περνάει ότι μας συμφέρει, τα αλλα γαργάρα. μου λες δηλαδή ότι εξαρτάσαι απτό σίσε... 30+ μύρια ομάδα.... τραγικά πράματα.. δηλαδή παίζει barca - villareal p.x , λείπει ο messi k παίζουν με 10... k η vllareal κάνει party...αυτό μου λες και το πιστεύεις.πάσο

εμείς να αποχωρήσουμε? εσείς απλά πήρατε παράταση στο βέβαιο θάνατο.αντί να κοιτάξετε τα χαλια σας...

να μας ταπεινώσετε? θα σου λeγα τώρα τι κάνατε,κάνετε και θα κάνετε αλλα klain..τζάμπα ban

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Να αλλάξω λίγο το κλίμα.. 13 χρόνια πέρασαν από το '98. Σαν σήμερα σκοτώθηκε ο Παναγιώτης Κατσούρης. Προσωπικά με αγγίζει λίγο παραπάνω αυτή η επέτειος γιατί τότε ήμουν 9 χρονών. Ζούσαμε στην Κρήτη και παίζει να ήμουν ο μόνος ΠΑΟΚσής στην Σούδα (Χανιά).. Κάπου εκεί είχα αρχίσει να πωρόνομαι με το ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ και το επόμενο σ/κ (λίγες μέρες πριν γίνει το ατύχημα) ήταν να ανέβει ο πατέρας μου στην Θεσσαλονίκη για δουλειές και του είχα ζητήσει να μου αγοράσει φανέλα του Κατσούρη (τραγική ειρωνία)!!! Την φανέλα δεν την πήρα ποτέ αφού η παε την απέσειρε...

http://www.youtube.com/watch?v=h2AQ9Iwb3_U

@tsakonas

Ποιος μίλησε για Cisse?

Barca-Villareal-Messy-Party-Paris Hilton-Call? Με την πρώτη ευκαιρία εξήγησε μου που ακριβώς θέλεις να καταλήξεις να σου απαντήσω.

Δεν είναι ανάγκη να φάει ban κανείς. Συνέχισε να πανηγυρίζεις που κατάφερες να παίξεις τον Παναθηναικό με παίχτη παραπάνω. Με κάνει πολύ πιο περήφανο για την ομάδα μου ^_^

έλα τώρα άσε το πρόλογο με τον παίχτη παραπάνω...

και με 11 δε παίζατε.

ενώ εσύ χαίρεσαι που νίκησες με το ζόρι και κατά τύχη μια ομάδα με πολύ μικρότερο budget και είσαι -7 από τον πρώτο.

bravo!

έλα τώρα άσε το πρόλογο με τον παίχτη παραπάνω...

και με 11 δε παίζατε.

ενώ εσύ χαίρεσαι που νίκησες με το ζόρι και κατά τύχη μια ομάδα με πολύ μικρότερο budget και είσαι -7 από τον πρώτο.

bravo!

Με τη σειρά μου θα σου ζητήσω να αφήσεις τον πρόλογο για το budget. Επίσης το -7 δεν καταλαβαίνω που κολάει στην κουβέντα μας.

Χαίρομαι σε λογικά πλαίσια και όρια. Όρια τα όποια έχετε ξεπεράσει προ πολλού για την... ήττα σας.

το budget δεν είναι πρόλογος, είναι η πραγματικότητα που δεν δέχεσαι. τα 30 με τα 5 μύρια έχουν πολύ μεγαλύτερη διαφορα από τους 11vs10.. από κει και πέρα αλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=5950&t=1

Μετά φταίνε οι γκρινιάρηδες ΠΑΟΚτσήδες... Ρε Ζαγοράκη δεν έκανες κι εσύ τα κουμάντα σου σαν το Βαγγέλα για να γίνει χωρίς κόσμο το ματς, τι κάνεις, κοιμάσαι; :devil:

χαχαχα, πόσο αστείοι είναι ρε παιδί μου...

Για άλλη μια φορά απέδειξαν πως στο μπουρδέλο, αποφασίζουν οπως τους βολεύει.

Τελοσπάντων,δε περίμενα κάτι διαφορετικό απο δαύτους. Ας παίξουμε με κόσμο,δε με χαλάει.

Ετσι πάντως και εμπαιναν μεσα στη τουμπα καμμια 300 ατομα και ειχε διακοπει το παιχνιδι, θα ειχαμε τιμωρηθει εμείς με το γράμμα του νόμου...

Αλλα τί να λέμε,εδώ μας τιμώρησαν επειδή μαλώναμε μεταξύ μας 200 μέτρα απτο γήπεδο.

Κατα τ'αλλα "ολο στη κλάψα οι παοκτσηδες και δε καταλαβαινουμε το γιατι.Αφού όλα είναι δίκαια".

Ας τους περάσουμε κι αυτούς λοιπόν να τελειώνει το πανηγύρι και ας κατεβούν 23.000 ψυχές στο ΟΑΚΑ να δείς τι έχει να γίνει.

Τετάρτη τελειώνω εξετ, Πέμπτη θα'μαι μέσα με τους ρώσους !!! Θα'ταν καλό sold out αλλά μας ξενέρωσαν τα μαλακισμένα πάλι... Πάντως έχω καλό προαίσθημα για την Πέμπτη. Όχι ότι θα παίξουμε μπάλα, αλλά ένα 1-0 πιστεύω το'χουμε !

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...