zorans Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Σε ενα δυο τρια χρονάκια που θα γυρίσουμε στα πετρινα χρόνια, ο πρωταθλητής ολυμπιακός (γιατι δε θα υπαρξει αλλος) θα παίζει προκριματικά για τους ομίλους και τότε ειναι που θα χάνει και τα σίγουρα 15-20εκ του τσουλού ετησίως. Και ο μαρινάκης δεν ειναι μλκς να τα βάζει απτ'τη τσέπη του... Τότε ίσως και να παρει πρωτάθλημα και κανας άλλος... Παντως αν μας ερθει gazprom χορηγος ισως και να αλλαξουν τα πράγματα στην Ελλάδα. Νομιζω παντως οτι η διαιτησια με ΟΦΗ δειχνει μια ανησυχια, μη πω ψιλοπανικό, του "συστηματος". ....
maestros134 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δείτε και την καλή πλευρά δεν θα πεξει ο γλυκός στα επόμενα παιχνίδια άρα λιγοτερες πιθανότητες να δεχτείτε γκολ
gfilippas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Και άλλα χρήματα από Ρωσία για τον ΠΑΟΚ; O Ιβάν Σαββίδης φαίνεται να κλείνει συμφωνία με την Gazpron, τον ενεργειακό κολοσσό, ως χορηγό. http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=167430&catid=1
tsakonas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 λεφτά υπάρχουν στη ρωσία ... θα ρίξει αλλα τόσα στις μεταγραφές...
MJBulls23 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Σαββιδης σημερα: "Και ολη η ομαδα της Μπαρτσελονα να ερθει τον χειμωνα, παλι την 2η θεση θα παρουμε. Καταλαβαινετε γιατι το λεω αυτο." "Το χειμώνα θα αποκτήσουμε ποδοσφαιριστές, αλλά δε θα είναι υπερβολικά ακριβοί, γιατί η ομάδα δεν τους έχει ανάγκη. Ο στόχος που μπορεί να επιτευχθεί δεν έχει ανάγκη από άχρηστες επενδύσεις. Δε σας τα λέω όλα, αλλά για την επιτυχία της ομάδας, θα πρέπει να δουλέψει και κάτι άλλο... Η φράση ότι ακόμα και όλη η ομάδα της Μπαρτσελόνα να έρθει στον ΠΑΟΚ ,θα πάρουμε τη δεύτερη θέση, μάλλον δεν την καταλάβατε." "Το σώμα των διαιτητών δεν έχει διαβάσει τη βιογραφία μου. Θα ήθελα να τους συστήσω να το κάνουν." :-D Για την οικονομικη κατασταση στην Ελλαδα και το ποιοι μας φερανε εδω: "Δεν γινεται να καταπινεις καποιον και να παραπονιεσαι σε αυτον οτι σε ποναει το στομαχι σου." Εκανε λογο για σκεψεις επενδυσης 50 εκατομμυριων ευρω για την δημιουργια προπονητικου κεντρου/ή γηπεδου δεν πολυκαταλαβα. "Εχω μεγαλη εκτιμηση στον Βρυζα αλλά εαν αντιληφθω οτι δεν ειναι τοσο ικανος θα φυγει αμεσως." "Εχω μεγαλη εκτιμηση στον Δωνη αλλά εαν αντιληφθω οτι δεν ειναι τοσο ικανος θα φυγει νυχτα." "Εαν ερχομουν το 2006 ο Ολυμπιακος δεν θα ηταν 1ος τωρα." Ευθυτατος ανθρωπος! Το κραξιμο, χωρις υπονοιες και "σαλτσες" αλλά με απολυτη ευθυτητα, που εφαγε ο Δωνης και ο Βρυζας δεν υπαρχει!! Ο Δωνης σε μια στιγμη φανηκε να θελει να εξαφανιστει απο προσωπου γης. Κραξιμο εφαγαν και οι παικτες. Τον Δωνη παντως τον στολισε για τα καλα πολλες φορες για την συμπεριφορα του στο παιχνιδι με τον Αρη αλλά και γιατι δεν τιθασευει τους παικτες καλυτερα ωστε να μην δεχονται χαζες κιτρινες καρτες λογω εκφρασης συναισθηματων. Και οπως ολοι ξερουμε ΠΑΟΚ ισουται με κοσμος του ΠΑΟΚ! Και ομως ο Σαββιδης τους(μας) εκραξε και αυτους!! Ουτε καν εκει φοβηθηκε να πει τις αποψεις του. Και μας τα "εχωσε" κανονικοτατα!! Ποιος το φανταζοταν??????? Σε ρωτανε για τον κοσμο του ΠΑΟΚ, ετοιμη ερωτηση για να τους "γλυψεις", και εσυ τους επιτιθεσαι ευθεως!! Σε συνεντευξη τυπου ο μεγαλομετοχος να τα χωνει σε προεδρο, προπονητη, παικτες και οπαδους της ομαδας για το οτι ειναι συναισθηματικοι και δεν ειναι απολυτως λογικοι!! Ενα Σαββιδης που αυτο και μόνο που εχει κανει με την παναγια Σουμελα καταλαβαινει καποιος το απιστευτο πεισμα και μεθοδικοτητα που εχει. Και δυναμη. Αντε να δουμε τι θα βγει. Ειπε οτι ο,τι βαζει στοχο παντα το πετυχαινει. Και στοχος ειναι ο ΠΑΟΚ να ειναι στην 1η θεση. Το θυμαμαι αυτο. Αντε να δουμε τι απο ολα αυτα θα ισχυσει....
we_will_rise Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 "Όποιος έχει πρόβλημα με τα νεύρα του, να βλέπεις τον αγώνα απ'το σπίτι του" Ιβάν Σαββίδης "Κι αν επιμένει να έρχεται γήπεδο, στείλτον σπίτι εσύ" συμπληρώνω εγώ...
gfilippas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Τα σχόλια για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, στην πρώτη του συνέντευξη, μπορώ να πω ότι μ άφησαν άγαλμα. Εγκρίνω και επαυξάνω για τους κάφρους των γηπέδων. Η ευθύτητα του απέναντι στους παρόντες Δώνη και Βρύζα μάλλον δείχνει τον χαρακτήρα του. Δεν μασάει τα λόγια του. Τα υπόλοιπα περί ορθοδοξίας, ελληνοκεντρικότητας, ποντιακού ελληνισμού και Ελλάς - Ρωσία συμμαχία τα βρίσκω απλά... χαριτωμένα. (Επειδή είναι ο πρόεδρός μας) Η γενική εντύπωση πάντως που μ άφησε ήταν καλή. Και έχω την εντύπωση ότι ο πόντιος έχει την δύναμη και τον τρόπο να πετύχει αυτά που θέλει. Η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον.
zorans Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Εγω παλι γιατι αισθανομαι οτι είμαι ο μονος επιφυλακτικος οπαδος του ΠΑΟΚ; μηπως ειμαι μιζερος ή μήπως το παρελθον μου διδαξε οτι ο χρονος δειχνει τις πραγματικες διαθέσεις; Μακαρι να πανε ολα καλα. Αν αποτυχει ο Ιβαν θα ειναι και η τελευταια ευκαιρια του ΠΑΟΚ....
kanesaxo Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Διαβαζω δημοσιεύματα για Κατσουράνη στο παοκ...Ελπίζω να ανήκουν αυτά στη σφαίρα της φαντασίας μαζί με σκοκους,τοροσίδηδες και πάει λέγοντας. Διότι αν ερθει κατσουρ, γίνομαι πλατανιάς.
tsakonas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 δημοσιογράφοι, τι περιμένεις...να πουλήσουν θέλουν... το άλλο με την πατουλίδου για πρόεδρο το άκουσες? ας βάλει k τα υπόλοιπα φράγκα ο πόντιος να ξεχρεώσουμε...και μεταγραφές καλές το καλοκαίρι...
zorans Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Σημαντικη η νικη χθες. Αλλα εκείνο που μου έκανε εντύπωση είναι το πόσο βελτιωθηκε η ΑΕΚ μολις πηρε σοβαρο προπονητη....
gfilippas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Η αλήθεια είναι ότι τέτοιο αντιποδόσφαιρο είχαμε χρόνια να δούμε. Και δεν μιλάω για το αντιποδόσφαιρο που παίζει αρκετά χρόνια τώρα η εθνική μας. Η ΑΕΚ θύμησε Προοδευτική. Οι παλιότεροι ξέρουν τι εννοώ. Δεν είναι τόσο εύκολο να νικήσεις ομάδα που έχει παρκάρει μπροστά από την εστία της. Όχι ότι ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλά βέβαια. Ευτυχώς που το δολοφονικό ένστικτο του Κλάους δούλεψε στην πρώτη πραγματική ευκαιρία που δημιουργήσαμε.
kanesaxo Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Οχι πως εχουμε το τρελό υλικό, αλλά τόσο αδύναμο πρωτάθλημα, είχαμε χρόνια να δούμε. Θεωρώ πως η 2η θέση πρέπει να έρθει για τον παοκ. Πρεπει τετοια ματσάκια να τα καθαρίζουμε και οχι να τα κανουμε ντέρμπι. Είναι δυσκολότερα ομως απ'οτι τα προηγούμενα χρόνια, διότι εφόσον ολες οι ομάδες εχουν αποδυναμωθεί, παίζουν συνήθως με τον πιο εύκολο τροπο. Φουλ άμυνα. Την οποία χρειάζεσαι υπομονή και ποιότητα για να τη σπάσεις. Υ.Γ. θελω να δω ενα στατιστικό οταν τελειωσει το πρωταθλημα φέτος. Πόσα Χ θα έρθουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις