tsakonas Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 σε κακή μέρα ο φωτάκης, και ο garcia στο δεύτερο...κοιλια στο τέλος κάναμε... δε πειράζει, είμαι σίγουρος ότι πάλι θα μπούμε στους ομίλους του EL και θα πάμε καλύτερα από τους άλλους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fuku Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Ολα σε replay μια ζωη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Πονέσαν τα μάτια μας. Τι ειναι αυτό το συνοθήλευμα ρε ? Μπ00λο όλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackstar Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Τελευταίος και καταϊδρωμένος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fuku Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 βλεπω να παιζουμε με αλλη ενδεκαδα απο του χρονου..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 με άλλο προπονητή σίγουρα... μπόλονι τέλος who's next... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Μπόλονις φεύγει Δώνι έρχεται !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 και γιατί να έρθει σε μας και να μην πάει στον βάζελο... μαλάκας δεν είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Γιατί λέει ;;;; Πάρε 3 λόγους έτσι που μου 'ρχονται στα γρήγορα: 1) Ο ΠΑΟΚ έχει μικρότερο βάρος και άρα μικρότερες απαιτήσεις απ'τον ΠΑΟ, θυμήσου πως έδιωξαν τον Fernando Santos απ'τον βάζελο μετά από 4 αγωνιστικές, σε μας μια 10άρα θα τις βγάλει... 2) Έχουμε διοικητική σταθερότητα (κι όμως ! το εννοώ !) σε σχέση με τον ΠΑΟ.. 3) Κάπου έχω ακούσει να δηλώνει ότι μικρός ήταν ΠΑΟΚσάκι και γενικά ότι γουστάρει Τούμπα και έτσι... εγώ τον θέλω γιατί είναι προπονητής με κάτι αρχίδια ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τώρα διαβάζω και για Γιώργο Γεωργιάδη, δερμιτζάκηφάση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Ήταν αναμενόμενο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Να φάνε τον μπόλονι ομολογώ πως όχι, μάλλον να φύγει μόνος περίμενα... Τώρα για Δώνη το βλέπω πολύ πολύ δύσκολο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Γιατί λέει ;;;; Πάρε 3 λόγους έτσι που μου 'ρχονται στα γρήγορα: 1) Ο ΠΑΟΚ έχει μικρότερο βάρος και άρα μικρότερες απαιτήσεις απ'τον ΠΑΟ, θυμήσου πως έδιωξαν τον Fernando Santos απ'τον βάζελο μετά από 4 αγωνιστικές, σε μας μια 10άρα θα τις βγάλει... 2) Έχουμε διοικητική σταθερότητα (κι όμως ! το εννοώ !) σε σχέση με τον ΠΑΟ.. 3) Κάπου έχω ακούσει να δηλώνει ότι μικρός ήταν ΠΑΟΚσάκι και γενικά ότι γουστάρει Τούμπα και έτσι... εγώ τον θέλω γιατί είναι προπονητής με κάτι αρχίδια ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τώρα διαβάζω και για Γιώργο Γεωργιάδη, δερμιτζάκηφάση 1)δε λέει κάτι αυτό..μην προδικάζεις γεγονότα τόσο εύκολα...με την ίδια λογική μπορεί να πάρει και το πρωτάθλημα 2)έχουμε ok..αλλα k πάλι δε λέει κάτι αυτό, έχουν τα κoνε αυτοί, θα ξελασπωθούν... εμείς περιμένουμε τον σαββίδη.... 3)στο βάζελο τον μάθαμε όμως...δε νομίζω να κοιτάξει το οπαδιλίκι... μονο αν δεν τα βρει με αυτούς.. θα έρθει σε μας... δε νομίζω κανεις από εμάς να θέλει αυτούς τους προπονητές (ΓΓ ,sir tzakis klp)....αλλα με το budget που έχουμε, για αυτούς πάμε. Ήταν αναμενόμενο; πριν τα playoff όχι,από τον κόσμο τουλάχιστον, μετά ναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fuku Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Εγω ξέρω ότι ο Μπολονι μόνο στις συνεντεύξεις ήταν καλος σε ολα τα άλλα άστα να πανε στο διάολο.....αλλαγές ότι ναναι...και με 500000€....και να στο παίζει και μάγκας κάθε τρεις και λίγο ότι θα φύγει....μάλλον δεν έμαθε τι εστι ΠΑΟΚ. Εμένα προσωπικά ο δωνης μια χαρα προπονητής είναι..και πιστεύω ότι με τον ΠΑΟΚ θα κάνει παπάδες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfilippas Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Απ' ότι φαίνεται με Δώνη θα είμαστε την επόμενη χρονιά. Και θα συμφωνήσω ότι είναι πολύ καλή λύση. Χτίζει ομάδες που έχουν τσαμπουκά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiros83 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Απ' ότι φαίνεται με Δώνη θα είμαστε την επόμενη χρονιά. Και θα συμφωνήσω ότι είναι πολύ καλή λύση. Χτίζει ομάδες που έχουν τσαμπουκά Βασισμένη σε δανεικούς κυρίως, αλλά δε βαριέσαι Άντε να δούμε... Δε μου πολυαρέσει ο τρόπος που εξελίχθηκαν όλα αυτά, ξεκινώντας από τη φυγή του Μπόλονι. Νομίζω ότι έπρεπε να γίνει προσπάθεια να μείνει αν όντως δεχόταν κάποια μείωση του κασέ του. Έχει κι αυτός το δίκιο του, δε μπορεί να μείναι με 150 χιλ. Δηλ στην επόμενη ομάδα που θα πήγαινε, πώς θα ζητούσε παραπάνω χρήματα? Επίσης η σταθερότητα στον πάγκο είναι πάρα πολύ σημαντική. Πιστεύετε ότι ο Δώνης δηλ. θα αποτελέσει λύση για πολλά χρόνια? Μακάρι, δέ λέω, να πάει καλά και να μείνει, τί θα γίνει όμως αν τα πράγματα αρχίσουν και στραβώνουν? Δε φημιζόμαστε εδώ στην Ελλάδα για την υπομονή μας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις