Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν υπάρχει ομάδα στα play off αυτην την στιγμή που να έχει τα φόντα για Ch L

Η Βασλούι και η Ουνιρέα δηλ που τώρα τελευταία παίξαν CH.L, ήταν ομαδάρες? Ποσώς ενδιαφέρεις τις ομάδες που παίζουν playoff αυτή τη στιγμή αν θα κάνουν πορεία στο CH.L, τα λεφτά ενδιαφέρουν από τους ομίλους...

Λογικό δε σου ακούγεται?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Βασλούι και η Ουνιρέα δηλ που τώρα τελευταία παίξαν CH.L, ήταν ομαδάρες? Ποσώς ενδιαφέρεις τις ομάδες που παίζουν playoff αυτή τη στιγμή αν θα κάνουν πορεία στο CH.L, τα λεφτά ενδιαφέρουν από τους ομίλους...

Λογικό δε σου ακούγεται?

Ακριβώς. Και δεν καταλαβαίνω καθόλου την λογική του kanesaxo

Θαρρώ,πως σα παοκ, μας συμφέρει το γιουρόπα...Δεν έχουμε τα φόντα για τσουλού.

Τι μοιρολατρική αντιμετώπιση είναι αυτή;

Δηλαδή πρέπει να είσαι Μπαρτελόνα και Ρεάλ για να παίξεις στο Τσου Λου;

Και όχι για να παίξεις τελικό αλλά για να διεκδικήσεις την είσοδο στους ομίλους.

Έτσι κι αλλιώς αν δεν μπορέσουμε να τα καταφέρουμε, πάλι στο Γιουρόπα θα καταλήξουμε όπως πρόπερσι που από γκαντεμιά βασικά, δεν προκριθήκαμε.

Το θέμα είναι να προσπαθείς. Εγώ τουλάχιστον αυτό απαιτώ από την ομάδα μου.

Μήπως θα πρέπει να πανηγυρίζουμε που παίζουμε απλώς Ευρώπη;

Ε, δεν είμαστε και Θρασύβουλος ή Άρης. tongue.gif

Επεξ/σία από gfilippas

Άντε πάλι τα ίδια γαμώ το ποδόσφαιρο μου γαμώ.

Μπροστά στα μάτια του. Πεντακάθαρη φάση. Κινέζος ο Γιάχος.

Κιτρινος δηλαδη? :rolleyes: Τωρα εξηγουνται ολα. :mad:

Και μετα λενε γιατι αδειαζουν τα γηπεδα. Αντε να φυγουν και οι ΠΑΟΚτσηδες απο τα γηπεδα να δουμε τι θα μεινει. Θα μεινουν μονοι οι φιλαθλοι του Ολυμπιακου να πανηγυριζουν τα πρωταθληματα τους. :-(

Εγω ολο λεω μετα απο καθε μια απο τις ΧΙΛΙΑΔΕΣ αδικιες, οτι δεν ξαναβλεπω Ελληνικο ποδοσφαιρο αλλά ολο ξαναβλεπω. Αλλά μετα και απο το χθεσινο το ξαναλεω. Πραγματικα ειναι μυθικα τραγικο αυτο που εγινε ξανα. ΤΕΡΑΣΤΙΑ αλλοιωση των πλειοφ!

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ Διαιτητης: Κουκουλακης. :eek:

διπλα στη φάση και οι δυο....τραγικό και λυπηρό, ποσο άχρηστους διαιτητές έχουμε...

βεβαια , φταίμε εμείς, όταν δεν κερδίζεις μια κάκιστη ομάδα σαν τον τωρινό παο, είσαι άξιος της μοίρας σου.

κοίτα ρε γαμώτο πως τα έφερε η τύχη, ο ατρόμητος έχασε από τον βάζελο...

αλλά δε μπορώ να πω, ο Δώνης το χτύπησε το ματς, γι'αυτό στο 73' έβαλε 18χρονο να ντεμπουτάρει...

να δείτε ρε παιδιά που και την κυριακή η άεκ θα φάει 5 γκολ (αν και εκεί δε χρειάζεται παρασκήνιο)

κοίτα ρε γαμώτο πως τα έφερε η τύχη, ο ατρόμητος έχασε από τον βάζελο...

αλλά δε μπορώ να πω, ο Δώνης το χτύπησε το ματς, γι'αυτό στο 73' έβαλε 18χρονο να ντεμπουτάρει...

να δείτε ρε παιδιά που και την κυριακή η άεκ θα φάει 5 γκολ (αν και εκεί δε χρειάζεται παρασκήνιο)

Περυσι ο Παναθηναικος βγηκε(ή εστω ενας ΚΥΡΙΟΤΑΤΟΣ λογος) βγηκε τσαμπιονς λιγκ μεσω πλειοφ, επειδη νικησε τον ΠΑΟΚ με γκολ απο οφσαιντ 700 μετρων που δεν δωθηκε παραβαση.

Φετος οπως φαινεται βγαινει(ή εστω ενας ΚΥΡΙΟΤΑΤΟΣ λογος) τσαμπιονς λιγκ μεσω πλειοφ, επειδη νικησε τον ΠΑΟΚ και, οταν οντας το σκορ 1-0, δεν δωθηκε ΥΠΕΡΚΑΘΑΡΟΤΑΤΟ πεναλτι στον ΠΑΟΚ με τον διαιτητη αλλά και τον βοηθο του μπροστα στην φαση.

Για ~50η φορα στην ζωη μου λεω οτι δεν ξαναασχολουμαι με αυτο το τραγικο Ελληνικο πρωταθλημα που μεσα απο την διαδικασια της ανισονομης και ανισης τηρησης των κανονισμων εχουμε ουσιαστικα ΟΡΙΣΜΟΥΣ για το ποιος θα βγει 1ος και ποιος 2ος κλπ.

Να δουμε εαν θα βγω απο τον μαζοχισμο μου και θα το τηρησω.....

Παντως συγχαρητηρια σε οσους παραμεινουν μαζοχιστες και συνεχισουν να βλεπουν αυτο το αηδιαστικο πραγμα. Αυτο το στημενο πραγμα.....

καλά εδώ είχαμε ολόκληρο Σπάθα πριν 2 χρονια... τώρα σας πείραξαν τα play-off? λες και είναι κάτι το καινούριο..

καλά εδώ είχαμε ολόκληρο Σπάθα πριν 2 χρονια... τώρα σας πείραξαν τα play-off? λες και είναι κάτι το καινούριο..

Μα δεν αναφερομαι(εγω προσωπικα) στα πλειοφ. Αναφερομαι στο οτι μεσα απο μια λανθασμενη αποφαση και περυσι και φετος, κρινεται(απο αυτην την αποφαση) σε ΤΕΡΑΣΤΙΟ βαθμο το ποιος θα παει Τσαμπιονς Λιγκ.

Αναμενομενα πραγματα θα μου πεις. Πως θα σωθει ο Παναθηναικος αλλιως?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...