kanesaxo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Πολύ κρίμα σήμερα. Τρομερό ματς επιθετικα, καναμε κυριολεκτικα κουδουνι το παο, ειδικα μετα απο την αποβολη (λογικο).Ενας κακιστος παο πηρε το διπλό. Οπως φυσικα εχουμε κλεψει νικες και εμεις απο καλυτερες ομαδες,ετσι εγινε και σημερα. Χαρακτηριστικα? 140 σωστες πασες ο παοκ...40 ο παο. Νεξτ ταιμ.Ο τριστώνης δικαιότατος.Πραγμα που σημαίνει πως αρκετοι ελληνες διαιτητές, ΑΝ και ΟΤΑΝ θελουν παιζουν 50-50. Μακάρι να παιξουμε ετσι με αεκ στο κυπελλο και με την τσσκα στην ευρωπη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VAssassin Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Στα θετικά: - Πρώτη εμφάνιση Etto - Επιθετική ανάπτυξη Στα αρνητικά: - Χαλκιάς (αλλά κι ο Τσιρίλο δεν πάει πίσω) - Μούσλι (παρ' το αλλιώς...) - Τελική προσπάθεια - Τζάμπα ήττα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfilippas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Απίστευτο. Δεν γίνεται αυτό. Αντί για 3-0, 0-1. Κέρδισαν με 1,5 επιθέσεις σ' όλο τον αγώνα Δεν θυμάμαι να έχει περάσει πιο κωλόφαρδη ομάδα από την Τούμπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Στα θετικά: - Πρώτη εμφάνιση Etto - Επιθετική ανάπτυξη Στα αρνητικά: - Χαλκιάς (αλλά κι ο Τσιρίλο δεν πάει πίσω) - Μούσλι (παρ' το αλλιώς...) - Τελική προσπάθεια - Τζάμπα ήττα... Εγώ πάντως νομίζω οτι ο Τσιρίλο είναι βράχος στην άμυνα σας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Νταξει ρε σ φιλιππα, κι εμεις εχουμε παρει κωλοφαρδα ματς. Οτι και να λεμε κριμα,ο ιβιτς θα μπορουσε να το παρει το ματς...Εδω εκανε ματσαρα ποιος,ο ΚΑΝΤΕ! ελεος Παντως δειτε το μεγαλειο του ελληνικου πρωταθληματος.Ντεμεκ νταμπλουχος δε μπορει εδω και ποσα παιχνιδια να αλλαξει 2 πασες. Οταν δε λειπει ο σισε,οπως σημερα? κλάφτα. Ολοι ομως εχουν δικαιωμα σε μια κακη μερα. Μ'αρεσε και μενα πολυ ο ετο παντως σα χαφ.Σα μπακ που αλλαξε στο 2ο ημιχρονο δεν ειδαμε και πολλα.Ομως ειναι νωρις ακομη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VAssassin Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ πάντως νομίζω οτι ο Τσιρίλο είναι βράχος στην άμυνα σας... Φέτος γενικά είναι πάρα πολύ καλός. Αλλά το σχόλιο αφορά κυρίως το αστείο γκολ που φάγανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreas18 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Απίστευτο. Δεν γίνεται αυτό. Αντί για 3-0, 0-1. Κέρδισαν με 1,5 επιθέσεις σ' όλο τον αγώνα Δεν θυμάμαι να έχει περάσει πιο κωλόφαρδη ομάδα από την Τούμπα. Μου θυμιζεις εξωφυλλα στολιδια της ελληνικης δημοσιογραφιας.Σκορ,ντερμπυ,γαυρος,πρασινη κλπ.Ωραια πραματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μου θυμιζεις εξωφυλλα στολιδια της ελληνικης δημοσιογραφιας.Σκορ,ντερμπυ,γαυρος,πρασινη κλπ.Ωραια πραματα. xxaxa καλά εισαι...Αυριο να δεις τι θα γραφουν οι δικες μας. Οπως λεω παντα,το αποτελεσμα μετραει για το οπαδο.Για τον φιλαθλο μετραει η εμφάνιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Ωραίο το ματς, κάποια στιγμή θα μας έπιανε και μας η γκαντεμιά... Έχουμε κερδίσει πολλάκοις έτσι, σήμερα χάσαμε έτσι. Έχω ξαναπεί, ας παίζουν μπάλα και ας χάνουν. Σήμερα έπαιξαν μπαλάρα, απλώς δεν μας ήθελε... Μια σημείωση, χωρίς να θέλω να προκαλέσω, οι φίλοι ολυμπιακοί ελπίζω να είδαν ότι δεν "χαριστήκαμε" όπως έχω ακούσει πολλές φορές.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfilippas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Ωραίο το ματς, κάποια στιγμή θα μας έπιανε και μας η γκαντεμιά... Έχουμε κερδίσει πολλάκοις έτσι, σήμερα χάσαμε έτσι. Έχω ξαναπεί, ας παίζουν μπάλα και ας χάνουν. Σήμερα έπαιξαν μπαλάρα, απλώς δεν μας ήθελε... Μια σημείωση, χωρίς να θέλω να προκαλέσω, οι φίλοι ολυμπιακοί ελπίζω να είδαν ότι δεν "χαριστήκαμε" όπως έχω ακούσει πολλές φορές.. Θα συμφωνήσω. Και εγώ θέλουμε να παίζουμε μπάλα κι ας χάνουμε. Αλλά πονάει λίγο παραπάνω στο τέλος. Κάπως έτσι πήραμε κι εμείς θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς κυπέλλου με τους γαύρους. Ήμασταν για 3 γκολ και πήραμε 1-1. Αλλά και πάλι περισσότερες φορές βγήκαμε μπροστά από τους βάζελους σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apd453 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Γούσταρα χτες. Μια ομορφιά. Άλλωστε κάνεις δεν έγινε ΠΑΟΚ για τους τίτλους. ΡΕ ΠΑΟΚ.... ΠΟΣΟ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ???????????????????....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Τι έγραψε ο Αναστασιάδης; Υπάρχει κάπου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_21 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Αυτό έλλειπε να μην παίξετε "μπαλάρα" με παίχτη παραπάνω στο ηφαίστειο. Θα πρεπε να παραδώσετε από τώρα τη θέση των play-off σε κάποιον άλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 μάλιστα.... μιλάς για τον παίχτη παραπάνω, όταν έχειs budget 10πλασίο e?και σε κάνουν ότι θέλουν στο γήπεδο νταμπλούχε? θες την θέση όπως πέρσι e? τα ίδια λέγατε k πέρσι. ελάτε να την πάρετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_21 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Την γνώμη για το budget την έχω εκφράσει επανειλημμένως. Μην κάνεις τον κόπο, δεν περνάει τουλάχιστον σε μένα. Σαφώς και θα μιλήσω για τον παίχτη παραπάνω. Τι περίμενες δηλαδή να συμβεί στον αγώνα, από τη στιγμή που ο Παναθηναικός έπαιζε χωρίς επιθετικό και με παίχτη λιγότερο? Να έχω την κατοχή? Όπως προείπα αν γινόταν κάτι τέτοιο έπρεπε να είχατε αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Φυσικά και θέλω την πρώτη θέση όπως πέρυσι. Αν τυχόν δεν τα καταφέρω φυσικά και θα προσπαθήσω να σε ταπεινώσω μέσα έξω όπως πάντα για να πάρω την δεύτερη θέση. Ας έχουν αντίθετη άποψη τα... Αθηναικά κατεστημένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις