rabesatratana Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Κανονική αγγαρεία το παιχνίδι. Ούτε ο Ατρόμητος ήταν ορεξάτος. Ο Φωτάκης ίσως άξιζε κάρτα για επικίνδυνο παίξιμο αλλά όχι απευθείας κόκκινη. Δεν βλέπω πρόθεση στη φάση. Στο επικινδυνο παιξιμο δεν χρειαζεται να υπαρχει προθεση για κιτρινη ή κοκκινη καρτα. Δεν την ειδα την φαση, θα την δω μετα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 πεντακάθαρη κίτρινη κάρτα, σε κανένα σύμπαν δεν δίνουν κόκκινη για τόσο "κατά λάθος" επικύνδηνο παιχνίδι... κατά τ'άλλα μακράν ο χειρότερος φετινός ΠΑΟΚ, δεν ξέρω αν ο Ιτάνζ θα το πληρωθεί σαν συμμετοχή αυτό το παιχνίδι απ'τον Σπανό ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 πότε θα αναστηθεί το μπάσκετ ρε παιδιά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 ποτέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 έεεελα ρεεεε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfilippas Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Πιο πολλές πιθανότητες υπάρχουν να πεθάνουν οι Αθηναίοι που διεκδικούν τον τίτλο στο μπάσκετ παρά να αναστηθούν οι Θεσσαλονικείς που κάποτε τον διεκδικούσαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacefart Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Συνελήφθη ο Σαχπατζίδης... Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη ο εκ των βασικών μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ –εδώ και λίγες ώρες- κρατείται από τις Αρχές καθώς φέρεται να έχει σχέση με τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος συνελήφθη το πρωί για ξέπλυμα «μαύρου χρήματος». Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Αν είναι μπλεγμένος ο ΠΑΟΚ, βουρ για Δ'.. Και ας ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι, από κάπου πρέπει να ξεκινήσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfilippas Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Αν είναι μπλεγμένος ο ΠΑΟΚ, βουρ για Δ'.. Και ας ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι, από κάπου πρέπει να ξεκινήσει... O Σαχπατζίδης είναι σίγουρα μπλεγμένος. Δεν υπάρχει περίπτωση. Ο ΠΑΟΚ τι σχέση έχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δεν ξέρω μαν, γι'αυτό είπα ΑΝ Τώρα αν με ρωτάς αν πιστεύω ότι πήραμε αδειοδοτησούλες στη ζούλα δε θα κρυφτώ πίσω απ'το δάχτυλό μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 όχι ρε, να pa να πέσουν οι άλλοι πρώτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δε θέλω να παρασηρθώ απ'τον ανύπαρκτο αντίπαλο, αλλά Νιμανί και Παναγιωτούδης μάμησαν σήμερα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfilippas Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δε θέλω να παρασηρθώ απ'τον ανύπαρκτο αντίπαλο, αλλά Νιμανί και Παναγιωτούδης μάμησαν σήμερα ! Δεν είδα τίποτα σήμερα. Για τον Παναγιωτούδη δεν έχω αμφιβολίες ότι διαθέτει καλά στοιχεία. Ο Νιμανί ήταν πραγματικά τόσο καλός; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 ναι ο νιμανi ήταν άλλος άνθρωπος και επειδή με είχε απογοητεύσει, τώρα άλλαξα γνώμη. μιλάμε ότι άμα δεις το mats δε θα πιστέψεις ότι είναι αυτός ο νιμανι. μακάρι να παίξει στα playoff έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 κούρεψε και το μαλλί, κάτι σε Adebayor μου έφερνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις