Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κανονική αγγαρεία το παιχνίδι. Ούτε ο Ατρόμητος ήταν ορεξάτος.

Ο Φωτάκης ίσως άξιζε κάρτα για επικίνδυνο παίξιμο αλλά όχι απευθείας κόκκινη. Δεν βλέπω πρόθεση στη φάση.

Στο επικινδυνο παιξιμο δεν χρειαζεται να υπαρχει προθεση για κιτρινη ή κοκκινη καρτα.

Δεν την ειδα την φαση, θα την δω μετα....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

πεντακάθαρη κίτρινη κάρτα, σε κανένα σύμπαν δεν δίνουν κόκκινη για τόσο "κατά λάθος" επικύνδηνο παιχνίδι...

κατά τ'άλλα μακράν ο χειρότερος φετινός ΠΑΟΚ, δεν ξέρω αν ο Ιτάνζ θα το πληρωθεί σαν συμμετοχή αυτό το παιχνίδι απ'τον Σπανό !

Πιο πολλές πιθανότητες υπάρχουν να πεθάνουν οι Αθηναίοι που διεκδικούν τον τίτλο στο μπάσκετ παρά να αναστηθούν οι Θεσσαλονικείς που κάποτε τον διεκδικούσαν.

Συνελήφθη ο Σαχπατζίδης...

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη ο εκ των βασικών μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ –εδώ και λίγες ώρες- κρατείται από τις Αρχές καθώς φέρεται να έχει σχέση με τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος συνελήφθη το πρωί για ξέπλυμα «μαύρου χρήματος».

Αν είναι μπλεγμένος ο ΠΑΟΚ, βουρ για Δ'.. Και ας ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι, από κάπου πρέπει να ξεκινήσει...

O Σαχπατζίδης είναι σίγουρα μπλεγμένος. Δεν υπάρχει περίπτωση.

Ο ΠΑΟΚ τι σχέση έχει;

Δεν ξέρω μαν, γι'αυτό είπα ΑΝ

Τώρα αν με ρωτάς αν πιστεύω ότι πήραμε αδειοδοτησούλες στη ζούλα δε θα κρυφτώ πίσω απ'το δάχτυλό μου

Δε θέλω να παρασηρθώ απ'τον ανύπαρκτο αντίπαλο, αλλά Νιμανί και Παναγιωτούδης μάμησαν σήμερα !

Δεν είδα τίποτα σήμερα.

Για τον Παναγιωτούδη δεν έχω αμφιβολίες ότι διαθέτει καλά στοιχεία. Ο Νιμανί ήταν πραγματικά τόσο καλός;

ναι ο νιμανi ήταν άλλος άνθρωπος και επειδή με είχε απογοητεύσει, τώρα άλλαξα γνώμη.

μιλάμε ότι άμα δεις το mats δε θα πιστέψεις ότι είναι αυτός ο νιμανι.

μακάρι να παίξει στα playoff έτσι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...