gfilippas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 από τους παίκτες που έβαλε ο spadi κανείς δε θα είναι στον παοκ του χρόνου αλλά anyway Απ' αυτούς στις φανέλες ο μόνος που ίσως και να φύγει, είναι ο Φωτάκης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiros83 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Ότι να 'ναι σήμερα πάλι...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfilippas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Σ' όλα τα ματς, εδώ και αρκετό καιρό, ειδικά στα εντός έδρας, ξεκινάμε χάλια και μετά τρέχουμε να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα. Με Ουντινέζε, Ολυμπιακό, Αστέρα, Παναιτωλικό μέχρι να καταλάβουμε ότι ξεκίνησε το παιχνίδι είχαμε φάει από 1 έως 3 γκολ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Έρχεται το γιάννενο τώρα... Κάτι μου λέει ότι πάνω του θα ξεσπάσουμε.. @QQTilt, τον Σκόνδρα τον έχεις υπερεκτιμήσει.. Ο Έττο φέτος, μέχρι να τραυματιστεί τουλάχιστον ήταν άρχοντας στην δεξιά πλευρά και είχε τέλειες συνεργασίες με Σάλπι... Στην θέση του μπρίτο αν θεωρείται ψιλοδεκάρι, έχουμε Φωτάκη.. Οκ στα τελευταία ματς είναι πεσμένος αλλά στα κανονικά του είναι βαρόμετρο... Γενικά θεωρώ ότι η απόστασή μας απ'τον ατρόμητο σαν ρόστερ είναι μεγάλη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QQTilt Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δεν θα σου πω ψέματα τον Ετο δεν τον έχω δει πολύ και κρατάω επιφυλάξεις, αν και ο Σκόνδρας μ αρέσει πολύ. Αλλά ο Φωτάκης ρε φίλε δεν κάνει, καμία σχέση ούτε με Μπρίτο, ούτε με Τάττο. Είναι απλά λίγος για δεκάρι στον Παοκ αυτός ο παίχτης. Σα γάβρος από Παοκ στην ομάδα μου με τις ενδεκάδες που χουμε φέτος θα θελα μόνο τον Παυλάρα τον αντιπαθητικό Και ίσως στα ευρωπαικά τον Λαζαρ γιατί είναι σκυλί μεγάλο. Είδες σου πα και πριν ότι έχεις απ τα καλύτερα δίδυμα αμυντικά χαφ στο πρωτάθλημα. Θα σου λεγα και Λίνο που τόσο καιρό τον ζήλευα όταν είχα Μπράβο, Ντομί και λοιπά παλτά, αλλά τώρα με Χολέμπας νομίζω είμαι εντάξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 εδώ ας πούμε... (04:15) http://www.youtube.com/watch?v=GoXFKNKmTbc&t=4m15s είναι μια κλασσική κίνηση έττο... ο Παυλάρας είναι πολυτέλεια για τον παοκ, ίσως ο μόνος που έχει το ποδόσφαιρο στο dna του.. Ο Λάζαρ μέγα βρωμόσκυλο όπως λες, και ξέρει και να κρατάει μπάλα και να μοιράζει... Ο Φωτάκης οκ, δεν είναι τίποτα σπουδαίο, αλλά είναι εργαλείο και κάνει μπόλικη βρώμικη δουλειά.. Τον μπρίτο τον έβλεπα πολύ όταν έπαιζε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς :P πουλί μου φαινόταν και δεν έχω αλλάξει άποψη.. Πιστεύω ότι ο Δώνης βρήκε το κουμπί του και παίζει 110%.. Αν τον πας σε άλλη ομάδα ή έστω σε άλλη θέση θα γίνει Φωτάκης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QQTilt Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δεν είναι πολυτέλεια ρε φίλε, ίσως το λες τώρα που είναι πραγματικά ο μόνος που ξεχωρίζει τόσο. Και δεν είναι και πιτσιρίκι πια΄.. Όταν είχες και Βιερίνια Κοντρέρας δε φαινόταν τόσο. Αλλά αφού δεν πήρες εκείνη τη χρονιά το πρωτάθλημα απ τους σιχαμένους δεν ξέρω πότε θα το πάρεις.. Ή γενικά πότε θα χεις ευκαιρία να πλησιάσεις πάλι τόσο. Εγώ πάλι έβλεπα τον Κρέσιτς πολύ από κοντά όταν ήταν Πανιώνιο. Και εκεί έκανε μερικές παιχνιδάρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Πότε θα το πάρω ;;; Μόλις έρθει και σε μένα ένας βαγγέλας Φίλε μου όσο το ποδόσφαιρο παιζόταν στις 4 γραμμές και τα μπάτζετ ήταν ψιλοπαρόμοια, και πρωταθλήματα έπαιρνα, και κύπελλα και γενικά ήμουν στην 3-4άδα όχι διακοσμητικός αλλά με αισθητή παρουσία... Πλέον το ποδόσφαιρο είναι μόνο $$$. Εγώ δεν έχω, εσύ έχεις, άρα εγώ παίρνω τ'αρχίδια μου κι εσύ τίτλους!!! Και επίσης, εκτός από χρήμα είναι και παρασκήνιο. Γιατί ο βαγγέλας δεν τα σπρώχνει για την ψυχή της μάνας του, επένδυση κάνει.. Για να τον δω μια 3ετία - 5ετία να μη βγει τσ λ και να μην τσεπώσει τα 20πόσα μύρια, θα συνεχίσει να τα σπρώχνει ; Μάλλον όχι, άρα ; Θα κάνει ό,τι μπορεί (ηθικό και ανήθικο) ώστε να τα πάρει Εγώ από τότε που μας το έκοψε ο Σπάθας, (και θα ζητήσω συγγνώμη απ'τους φίλους παναθηναϊκούς, αλλά πιστεύω ότι αν παίρναμε διπλό απ'το χαριλάου θα τους πέρναμε παραμάζωμα όλους), έχω ξενερώσει πλήρως με το ελλ. πρωτάθλημα... Άντε να πάρουμε κανα κύπελλο μπας και σκάσει λίγο το χειλάκι μας.. Κατά τ'άλλα ασχολούμε με τις ευρωπαϊκές πορείες μας και με την άρσεναλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QQTilt Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Όταν πας για πρωτάθλημα ρε φίλε, γιατί και γω πιστεύω ότι αν κερδίζατε τότε θα το παίρνατε, δε χάνεις απ τον Αρούλη, πώς να γίνει δηλαδή. Και για μένα δε σας έκανε καμιά σφαγή τρελή τότε. Δηλαδή μου λες ότι όταν το παίρνει ο γάβρος ευθύνεται ο βαγγέλης, τη χρονιά που το χάσατε ευθυνόταν ο πατέρας να υποθέσω κοκ. Δεν πάει έτσι ρε φίλε. Κάποιες χρονιές παλιότερα ναι, αλλά όχι όπως τα περιγράφεις. Και εκτός του ότι είσαι Παοκ, είσαι και Άρσεναλ γαμώ την πουτάνα μου Το χειρότερο μου μετά απ το Παναθηναικός-Μάντσεστερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Τη χρονιά που πήγα για πρωτάθλημα είχα Χαλκιά στα καλά του, Μουσλίμοβιτς στα πολύ καλά του, Βιειρίνια, Κοντρέρας, Γκαρσία, Φωτάκη, Κονσεισάο, Μάρκος Αντόνιο, Ιβιτς στα καλά του.. Είχα πολύ καλή ομάδα ! Για την οποία έσκασα λεφτά (τα οποία τώρα είναι άνοιγμα και τρέχουμε, χαχα)... Ο Σπάθας μας έκανε τρελή σφαγή, τελειώσαμε με 9 παίκτες ενώ ο άρης με 11 και θα έπρεπε να είναι ακριβώς αντίθετα, να τελειώσουν τα husqvarna του με 9 και εμείς με 11... Επίσης είχα εσένα ψώφιο, την αεκ αεκάκι κλπ... Ε αν είχα λίγο πιο βαριά φανέλα, ώστε παρά το χειρουργίο να πάρω διπλό, θα το σήκωνα... Λέω ότι, το ότι το παίρνει ο γάβρος ευθύνονται τα λεφτά, (συνεπώς ο βάγγος)... Εσύ τι είσαι δλδ ρε ; Τσέλσι ; χαχα επίσης έχουμε κοινό εχθρό, την κωλομάτζεστερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QQTilt Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Εγώ σου πα απ το να το παίρνανε οι σιχαμένοι χίλιες φορές να το παίρνατε εσείς, αν και πρώτη επιλογή μετά το Θρύλο είναι ο νιόνιος Απλά ρε φίλε δε μπορώ να δεχτώ ότι έχεις αυτή την ομάδα, που όπως είπες και συμφωνώ, ήταν απ τις καλύτερες του παοκ που χω δει εγώ και έχασες απ τον άρη. Λιβερπουλάρα είμαι Αγγλία.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkostas77 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Ο ΠΑΟΚ έχει ένα κακό. Δε πίστεψε στο πρωτάθλημα. Το 2009 που πήρε ο ΠΑΟ το πρωτάθλημα, είχατε εξαιρετική ομάδα. Πως στο καλό πήγατε και χάσατε τόσους βαθμους. Αυτοκτονία πραγματικά. Αλλά και πέρσι. Πάλι ειχατε καλή ομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Ας όψεται ο λεβέντης μας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 άντε πάλι σταφυλίδης - λίνο αριστερά... Θα κάνει πάρτυ ακόμα και η κέρκυρα από κει... Ο Γεωργιάδης γιατί πάλι εκτός ; απευθείας κόρνερ έβαλε ο αθεόφοβος... φήμες λένε ότι ο λάζαρ έφαγε μπακαλιάρο σκορδαλιά 3 ώρες πριν το ματς. Εξού και η τσαπού (χα, έκανα ρίμα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfilippas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 άντε πάλι σταφυλίδης - λίνο αριστερά... Θα κάνει πάρτυ ακόμα και η κέρκυρα από κει... Είχες δίκιο για το πάρτυ. Καιρό είχαμε να δούμε τέτοιο. Πολύ καλό παιχνίδι Απίστευτος ήταν πάλι ο σκύλος ο Λαζάρ σήμερα. Φοβερή μπάλα. Και απίστευτο πάλι το κόρνερ απευθείας γκολ του Παυλάρα. Ο μόνος που βάζει τέτοια γκολ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις