SlimData Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Κι εγώ χιουμοριστικά σου απάντησα, απλά έλειπε από το τέλος ένα τέτοιο για να είμαι και πιο ξεκάθαρος... Και συμφωνώ μαζί σου. Ακόμα και μέσα στο φόρουμ φαίνεται εξάλου το πολύ πεσμένο ενδιαφέρον για τα αθλητικά, πλέον. Και μην γυρίσει να μου πει κανείς ότι τα λέω τώρα που πέρασε (προσωρινά) ο γαύρος μπροστά. Πέρσι ήμασταν πόσους πόντους πίσω και γινόταν χαμός στο thread του παναθηναικού. Φέτος τόσους μήνες μπροστά και τα μηνύματα είναι ελάχιστα. Κάτι δείχνει κι αυτό
tsakonas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 μπράβο παοκάρα, ξεπλήρωσες την 3αρά της τούμπας τουλάχιστο για φέτος... χώμα ο βάζελος δε το συζητάμε καν. εντωμεταξύ, για το κάκιστο "πρωκτατηλιμα" της ελλάδας.... χτες είδα το fulham -wolves στο craven cottage. και μετά παο παοκ.. μιλάμε για 3 ταχύτητες διαφορα στο παιχνίδι.. η fulham άνετα έριχνε 3 μπαλάκια στον παο k τον παοκ. από κει και πέρα έ.....μιλάμε για διαιτησία.
daPro Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Πριν μερικές εβδομάδες πήραν διπλό από μας (ΑΕΚ) Δεν με νοιάζει ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα γουστάρω όμως τρελά που ο ΠΑΟΚ δεν άνοιξε πόδια έπαιξε για την μεγάλο όνομα του και για τον κόσμο του και έκλεισε στόματα παρόλες τις ελλείψεις. ΑΞΙΟΣ, τίποτε λιγότερο!!!!! ευχομαι να παιξετε κ εσεις ετσι!!!
firewalker Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Είναι μέγιστοι ΜΑΛΑΚΕΣ ο Σάλπι και ο Χαλκιάς. Είδα τι γράφονταν γι αυτούς πριν το παιχνίδι. Από 10 τσουβάλια ευρώ θα έβγαζαν αν άρχιζαν τις αγωγές. Κάντε μια αγωγή και δώστε τα λεφτά σε άπορους. Να δούνε μετά οι χούλιγκαν της πένας. Απορώ γιατί δεν το κάνει κανείς. Όχι μόνο οι συγκεκριμένοι.
tsakonas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 το περίεργο που το είδες?πρώτη φορα είναι? σιγά μην ασχοληθούνε με το bordelo της χαβούζας. εδώ μας λένε(τε ) για τον παοκ που ήταν ξεκούραστος και τον μαριδάκι που ανέβαλε την αγωνιστική.στο 0-3 της τούμπας που ήμασταν κουρασμένοι, δε μίλησε κανεις...
LRoi Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Εκεί δεν μπορούσε να κάνει τίποτα ο Μαρινάκης ήταν τα χέρια του δεμένα. Και κλάμα η κυρία
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 το περίεργο που το είδες?πρώτη φορα είναι? σιγά μην ασχοληθούνε με το bordelo της χαβούζας. εδώ μας λένε(τε ) για τον παοκ που ήταν ξεκούραστος και τον μαριδάκι που ανέβαλε την αγωνιστική.στο 0-3 της τούμπας που ήμασταν κουρασμένοι, δε μίλησε κανεις... Αφενος κανεις δεν υποτιμα τη νικη σου που ηταν παναξια με βαση την εικονα των 2 ομαδων χθες. Σχετικα με την αναβολη, δε το λεει κανεις για να υποτιμησει τη δικη σου νικη και εμφανιση. Και χωρις αναβολη να ηταν το παιχνιδι παλι θα εχανα αν εμφανιζομουν οπως χθες. Ωστοσο μια σειρα μικρομεθοδευσεων καλο ειναι να μην περνα απαρατηρητη, ασχετα αν σε αυτες τις μεθοδευσεις ετυχε να συμπεριληφθει η δικη σου ομαδα. Δε θα μιλαγε κανεις για περιεργη αναβολη αν Α. Στη θεση μας ηταν ο γαυρος (δηλαδη επροκειτο να γινει αλλαγη προγραμματος και να σας αντιμετωπισει ξεκουραστους) Β. Αν ειχαμε/ειχατε/ειχαν καταλαβει το λογο που εγινε αυτη η αναβολη... Σορυ, βασικα θα μιλαγαν οι γαυροι που εντοπισαν φιλικο παιχνιδι μεταξυ μας οταν εχασε την ευκαιρια ο Σαλπι, που μιλουσαν για παραγκα επειδη ο Κωνσταντινεας τους χαλασε το 90-10 που εχουν συνηθισει, που βγαζανε βιντεακια στην αρχη της φετινης σεζον με τα πεναλτι με Εργοτελη και με τιτλο "Η παραγκα του 2011-12). Επειδη ομως ο λογος της αναβολης παραμενει περιπου αγωνστος και παροιμιωδης και επειδη τυχαινει ΠΑΛΙ να ωφελειται η συνηθισμενη ομαδα, ε ασε να πουν καμια γραφικοτητα κι οι βαζελοι να κλαφτουν λιγο για το πρωταθλημα στο οποιο φετος υπολογιζαν οσο τιποτε αλλο απτην αρχη της σεζον... Παρεπιπτοντως τον Σαββα τον Θεοδωριδη τι τον εχει πιασει και γλυφεται τοσο πολυ με την ομαδα σας πριν αλλα και μετα το μεταξυ σας στην Τουμπα. Μιλαμε για αγνωριστο κυρ Σαββα, μα με τοσο καλα λογια για μια ομαδα, για φιλαθλο κοσμο, για τους παραγοντες της...Ξεχασε οτι ειστε παραρτημα μας, (ξερεις η καραμελα που μασουλανε διαφοροι γαυροι εδω μεσα οποτε νικαει ο ΠΑΟ και που την ξεχνανε οποτε δεν νικαει)..
tsakonas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 ο "κυρ" σάββ(ρ)ας έχει φύγει με το σκατό στην καλτσα πολλές φορες από την τούμπα....ο ένας λόγος είναι αυτός... ο άλλος δε ξέρω ποιος είναι και ούτε με νοιάζει..και για να σε προλάβω, φέτος χάσαμε απτό γαύρο 2 φορες, όχι όμως πέρσι k πρόπερσι.. άσχετα ποιοι ήταν οι λόγοι της αναβολής, υπαρκτοί η ανύπαρκτοι, το μπουρδέλο παραμένει ίδιο. από κει και πέρα, όταν ο μπόλονι φώναζε πως γίνεται να παίζουμε εμείς καπάκια πέμπτη κυριακή και ο γαύρος να παίζει παρασκευή τρίτη...κανεις δεν έδωσε σημασία. κρύο, ρωσία και ένα σωρό αλλα, πέρσι όμως ο παοκ έπαιξε απογεματάκι με -25 στη μόσχα.τεταρτη. πέρυσι ήσουν εσύ ο ευνοούμενος από τον παοκ, με τις νίκες εναντίων του osfp. τώρα είναι αυτοί. βεβαια και οι γαύροι είναι επιστήμονες σε αυτά, όταν χάσαμε 0-3, ήμασταν το παράρτημα sas, τώρα τουμπεκί, θα μας στείλουν και λουλούδια με κάρτες ευχών a και επειδή θεωρείς γκέλα το διπλό του παοκ, άρα δε σέβεσαι τον παοκ. εάν είχατε το budget μας, θα ήσασταν στη ζώνη του υποβιβασμού. δε μιλάω προσωπικά για σένα φυσικά
we_will_rise Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 εγώ πάντως μένω κατάπληκτος που δεν βγήκαν τα άλλα παπαγαλάκια να πουν ότι είμαστε τελικά παράρτημα του ολυμπιακού..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 ο "κυρ" σάββ(ρ)ας έχει φύγει με το σκατό στην καλτσα πολλές φορες από την τούμπα....ο ένας λόγος είναι αυτός... ο άλλος δε ξέρω ποιος είναι και ούτε με νοιάζει..και για να σε προλάβω, φέτος χάσαμε απτό γαύρο 2 φορες, όχι όμως πέρσι k πρόπερσι.. άσχετα ποιοι ήταν οι λόγοι της αναβολής, υπαρκτοί η ανύπαρκτοι, το μπουρδέλο παραμένει ίδιο. από κει και πέρα, όταν ο μπόλονι φώναζε πως γίνεται να παίζουμε εμείς καπάκια πέμπτη κυριακή και ο γαύρος να παίζει παρασκευή τρίτη...κανεις δεν έδωσε σημασία. κρύο, ρωσία και ένα σωρό αλλα, πέρσι όμως ο παοκ έπαιξε απογεματάκι με -25 στη μόσχα.τεταρτη. πέρυσι ήσουν εσύ ο ευνοούμενος από τον παοκ, με τις νίκες εναντίων του osfp. τώρα είναι αυτοί. βεβαια και οι γαύροι είναι επιστήμονες σε αυτά, όταν χάσαμε 0-3, ήμασταν το παράρτημα sas, τώρα τουμπεκί, θα μας στείλουν και λουλούδια με κάρτες ευχών a και επειδή θεωρείς γκέλα το διπλό του παοκ, άρα δε σέβεσαι τον παοκ. εάν είχατε το budget μας, θα ήσασταν στη ζώνη του υποβιβασμού. δε μιλάω προσωπικά για σένα φυσικά Γενικα συμφωνω σε οσα λες, αλλα σε καμια περιπτωση δεν βλεπω ως γκελα το αποτελεσμα με εσενα. Ειδικα με τις συνθηκες που διαμορφωθηκαν πριν τη διεξαγωγη του αγωνα (κεκλεισμενων θυρων, αναβολη, απουσιες δικες μου, αγωνιστικη κατασταση στο 2ο γυρο δικη μου, Λετο σε μονιμο ξυσιμο για αγνωστη αιτια) καθε αλλο παρα γκελα ειναι η χθεσινη ηττα. Κατι ακομα. Να σας πω εγω παραρτημα του γαυρου? Αυτα αφηστε τα για τους γαυρους που βγαλανε γλωσσα και περυσι αλλα και χθες μετα τη χαμενη ευκαιρια του Σαλπι, λες και ειναι ευκαιρια που δε χανεται ξερω γω, ΑΣΧΕΤΩΣ αν κατσανε μουγκα στο τετ-α-τετ του ΣΙστς χθες. Αυτοι διακρινονται στο να βρισκουν ενα καρο αστειοτητες ως δικαιολογιες οποτε η διαιτησια τους παιζει 60-40 (και εντοπιζουν παραγκες επειδη δεν τους παιζουν 90-10) και οποτε ο ΠΑΟ περναει απο ντερμπι, αρα παραρτημα η ηττημενη ομαδα. Φυσικα τους μουκγωσε ο Σαλπι μετα και ξεχασαν τις αιτιασεις τους. Ενδεικτικα οι χθεσινες ομορφιες : http://www.insomnia.gr/topic/395318-%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%82/page__st__8820 post #8824, #8827, #8830 http://www.insomnia.gr/topic/395318-%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%82/page__st__8830 post #8832, #8839, #8840
LRoi Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Για τον Χαλκιά μέχρι και οι παοκτζήδες έκραζαν και έλεγαν να τον δώσουν μεταγραφή στον βάζελο για να μην τραβιέται Θεσσαλονίκη και ξοδεύεται. Μείνε εσύ στις μεθοδεύσεις Midi να ξαναπάρεις κούπα όταν η Ελλάδα βγει από το μνημόνιο.
tsakonas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 τον χαλκιά δεν τον γούσταρα ποτε και πάντα τον έκραζα για αγωνιστικούς λόγους. χτες όμως σκύλιασε μπας και ξεκολλήσει από τον πάγκο. να αποδείξει στον μπόλονι ότι δεν είναι νεκρός ... τα στόματα μας τα βούλωσε σίγουρα στο αγωνιστικό κομμάτι, όχι για πολύ όμως, όλοι ξέρουμε ότι είναι .....άστατος.. σαν τον καιρό.. βούλωσε και όλους αυτούς με τα κόκκινα γυαλιά φυσικά που λέγαν ότι λέγαν πριν το mats Γενικα συμφωνω σε οσα λες, αλλα σε καμια περιπτωση δεν βλεπω ως γκελα το αποτελεσμα με εσενα. Ειδικα με τις συνθηκες που διαμορφωθηκαν πριν τη διεξαγωγη του αγωνα (κεκλεισμενων θυρων, αναβολη, απουσιες δικες μου, αγωνιστικη κατασταση στο 2ο γυρο δικη μου, Λετο σε μονιμο ξυσιμο για αγνωστη αιτια) καθε αλλο παρα γκελα ειναι η χθεσινη ηττα. Κατι ακομα. Να σας πω εγω παραρτημα του γαυρου? Αυτα αφηστε τα για τους γαυρους που βγαλανε γλωσσα και περυσι αλλα και χθες μετα τη χαμενη ευκαιρια του Σαλπι, λες και ειναι ευκαιρια που δε χανεται ξερω γω, ΑΣΧΕΤΩΣ αν κατσανε μουγκα στο τετ-α-τετ του ΣΙστς χθες. Αυτοι διακρινονται στο να βρισκουν ενα καρο αστειοτητες ως δικαιολογιες οποτε η διαιτησια τους παιζει 60-40 (και εντοπιζουν παραγκες επειδη δεν τους παιζουν 90-10) και οποτε ο ΠΑΟ περναει απο ντερμπι, αρα παραρτημα η ηττημενη ομαδα. Φυσικα τους μουκγωσε ο Σαλπι μετα και ξεχασαν τις αιτιασεις τους. Ενδεικτικα οι χθεσινες ομορφιες : http://www.insomnia..../page__st__8820 post #8824, #8827, #8830 http://www.insomnia..../page__st__8830 post #8832, #8839, #8840 πολύ σπανια διαβάζω τα αλλα νήματα....είναι σαν να διαβάζω για το δημόσιο... τώρα που τα παραθέτεις δε μου κάνει καμια έκπληξη τι λένε... δε θυμάμαι που το διάβασα η το άκουσα, νομίζω στην tv... γκέλα το θεωρούνε όλοι, την ίδια νοοτροπία έχουν όλοι κάτω στην αθηνα κακά τα ψέματα. οι αεκτζήδες πριν κάνα μηνα, λέγανε έλα μωρέ ποιος παοκ.. ποια αεκ φυσικά... οι πράσινοι k οι κόκκινοι το ίδιο. ποιος παοκ... δε πειράζει , να ποιος είναι ο παοκ . έχουμε και εμείς βεβαια τα δικά μας καρντάσια που δε γουστάρουν σάλπι και βγάλαν την φωτό που σκουπίζει τον ιδρώτα του ο σάλπι για ένα δευτερόλεπτο και το κάναν να φαίνεται σαν να κλαίει... ποσο βλάκες... ο σάλπι δείχνει ανωτερότητα σεβόμενος την ομάδα που τον τάισε 4 χρονια. και τι να πανηγυρίσει σαν τρελός στο 90 το 0-2? ούτε στην τούμπα θα το έκανε αυτό, με οποιαδήποτε ομάδα.
LRoi Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 έχουμε και εμείς βεβαια τα δικά μας καρντάσια που δε γουστάρουν σάλπι και βγάλαν την φωτό που σκουπίζει τον ιδρώτα του ο σάλπι για ένα δευτερόλεπτο και το κάναν να φαίνεται σαν να κλαίει... ποσο βλάκες... ο σάλπι δείχνει ανωτερότητα σεβόμενος την ομάδα που τον τάισε 4 χρονια. και τι να πανηγυρίσει σαν τρελός στο 90 το 0-2? ούτε στην τούμπα θα το έκανε αυτό, με οποιαδήποτε ομάδα. Με τον Ολυμπιακό θα το έκανε 1000% Ωραία η photo πάντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις