Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ωραία νίκη σήμερα. Μπράβο. Και μάλλον σχετικά απλά.

Απλά όντως.

Εσείς πάλι με τέτοιες εμφανίσεις μάλλον θα πρέπει να σκέφτεστε από τώρα για τα πλέι ωχ.

Το πρωτάθλημα θα πρέπει να το ξεχάσετε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

διπλό μεγατόνων.. ίσως να είναι ο αντίπαλος που μας πήρε τα περισσότερα χρόνια απ'τους άλλους να πάρουμε διπλό...

Απο το 99 έχετε να πάρετε διπλό στο Οακα...

Απλά όντως.

Εσείς πάλι με τέτοιες εμφανίσεις μάλλον θα πρέπει να σκέφτεστε από τώρα για τα πλέι ωχ.

Το σκεφτόμαστε εδώ και βδομάδες, δεν περιμέναμε το σήμερα δυστυχώς. Η όμαδα δεν.. Συγχαρητήρια σε σας

Απλά όντως.

Το πρωτάθλημα είναι ξεχασμένο από την Λιβαδειά.

2001 νομίζω.

Πριν μερικές εβδομάδες πήραν διπλό από μας (ΑΕΚ)

Δεν με νοιάζει ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα γουστάρω όμως τρελά που ο ΠΑΟΚ δεν άνοιξε πόδια έπαιξε για την μεγάλο όνομα του και για τον κόσμο του και έκλεισε στόματα παρόλες τις ελλείψεις. ΑΞΙΟΣ, τίποτε λιγότερο!!!!!

Όλα τα λεφτα οι πανηγυρισμοί των παικτών του ολυμπιακου στο γκολ του λίγο :):):):)

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΠΑΙΞΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΣΕΣ ΣΤΟΜΑΤΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΣΠΑΝΑΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΆΡΕΙ Ο ΠΑΟ ΤΟΝ ΤΊΤΛΟ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ .......

Sent from my iPad using Insomnia

11 χρόνια είχαμε να πάρουμε διπλό.

Το αστείο είναι, πως ο φερέϊρα παραπονιέται για τη διαιτησία; Επειδή λίγο ραδιόφωνο που άκουσα το πρωϊ, ο παρατηρητής τιμωρεί το διαιτητή, επειδή δεν απέβαλλε τον παίκτη του παο για τη φάση του πέναλτυ και για το πέναλτυ μαϊμού που έδωσε στον παο.

Δηλαδή για 2 φάσεις του παο.

Θα μου πείς ασχολείσαι με τη διαιτησία; Ναι,ασχολούμαι, γιατί αν δε κερδίζαμε, θα ασχολούμασταν ολοι.

Υ.Γ. εντέλει να μου απαντήσει κάποιος...Είμαστε παράρτημα του παο ή του ολυμπιακου; Εχω μπερδευτεί.

Εντάξει, μην τρελαθούμε τώρα, από πότε οι θέσεις των παρατηρητών είναι επιχείρημα για οποιονδήποτε πλην γαύρων?

Ο φερέιρα γκρινιάζει γιατί του έδωσε το δικαίωμα ο ρέφερις. Βέβαια κάπου το παρακάνει πλέον αλλά αυτό νομίζω έχει να κάνει με τη συνολική κατάσταση. Βλέπει ο τύπος τι γίνεται γύρω του και γκρινιάζει εκεί που μπορεί.

Υ.Γ: Για παράρτημα δεν ξέρω αλλά η διοίκηση του γαύρου τον τελευταίο καιρό σας έχει πάρει καλή αγκαλίτσα

Κουβέντα να γίνεται συνφορουμίτη... Να φανταστείς, ούτε κάν έβλεπα το μάτς. Το είχα μεν ανοικτό στο πισί, αλλά εβλεπα στη τιβί το τοτεναμ-μαντσεστερ.

Γενικότερα έχω ξενερώσει με τα ελληνικά και δε πολυασχολούμαι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...