Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όχι ρε Φίλιππα, δεν χαρακτηρίσαμε την πόλη, μια χαρά είναι η πόλη και με τους Σαλονικιούς που έκανα παρέα στο φανταριλίκι βγάζαμε τα καλύτερα γούστα, αλλά έλα μου που είναι μικρότερη από την Αθήνα και κάποια πράγματα δεν μπορούν να θαφτούν κάτω από το χαλί όπως γίνεται εδώ κάτω.

ΟΚ.

Δεν υπάρχει λόγος να πούμε κάτι παραπάνω σ΄αυτά :)

Συμφωνούμε όλοι ότι η μαλακία είναι ανίκητη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ απλά το ανέφερα για το λόγο του ότι είναι προφανές ότι η ευαισθησία που διακατέχει τους κόκκινους συμφορήτες ως προς τη βία είναι μόνο όταν η βία είναι εις βάρος της ομάδας τους.

Η πραγματικότητα όσον αφορά τη Θεσσαλονίκη δεν είναι αυτή που ακούτε από τα ραδιόφωνα.

Αυτό συμφέρει να σας πουλήσουν και αυτό σας πουλάνε.

ΜΑΜΑ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

ΠΑΛΟΥΚΑΡΙ ΜΟΥ.

marinakisexedra.jpg

ΠΑΣΑΚΑ ΜΟΥ.

Εγώ απλά το ανέφερα για το λόγο του ότι είναι προφανές ότι η ευαισθησία που διακατέχει τους κόκκινους συμφορήτες ως προς τη βία είναι μόνο όταν η βία είναι εις βάρος της ομάδας τους.

Η πραγματικότητα όσον αφορά τη Θεσσαλονίκη δεν είναι αυτή που ακούτε από τα ραδιόφωνα.

Αυτό συμφέρει να σας πουλήσουν και αυτό σας πουλάνε.

ΜΑΜΑ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

ΠΑΛΟΥΚΑΡΙ ΜΟΥ.

marinakisexedra.jpg

ΠΑΣΑΚΑ ΜΟΥ.

Η προσωπική μου ευαισθησία προσωπικά, περιορίζεται στους ανθρώπους και στα ζώα.

Τέτοιου είδους άτομα που είναι λίγο από το ένα και λίγο από το άλλο δεν με αφορούν στο ελάχιστο. Βρες άλλο τρόπο να προκαλέσεις flame, αυτός εξαντλήθηκε από παλιά εδώ μέσα. :whistle:

Αν βγούνε 2-3 εφημερίδες του γαύρου ακόμη μπορεί την επόμενη φορά να έχει και F-16.

Η φωτό πάντως αυτή του νεόκοπου είναι όλα τα λεφτά.

Τον έχει πιάσει ο φακός σε στάση "κλάσιμο"

Αν βγούνε 2-3 εφημερίδες του γαύρου ακόμη μπορεί την επόμενη φορά να έχει και F-16.

Η φωτό πάντως αυτή του νεόκοπου είναι όλα τα λεφτά.

Τον έχει πιάσει ο φακός σε στάση "κλάσιμο"

Το πρόβλημα δεν είναι οι φυλλάδες φίλτατε, ούτε ο Τσουκαλάς, ούτε ο Μίρτσος, ούτε το κακό κράτος, ούτε, ούτε.

Το πρόβλημα ήταν, είναι και θα είναι η παιδεία μας. Over and out.

Φαντάζομαι τον Ζαγοράκη τον έχεις σε μεγαλύτερη υπόληψη από τον Μαρινάκη έτσι?

Μάλλον χειρότερη τον έχω τον Ζαγορ. Με έβαλες σε δίλημμα. Ο βλάκας ή ο κουτοπόνηρος είναι ο πιο επικίνδυνος?

Απλά όταν κάποιος ρωτάει ποιος πέταξε το τασάκι, ρωτάει και ποιος έσπασε το θέατρο.

Όταν δεν το κάνει τρώει κράξιμο ως ψευδοαντικειμενικός (με την καλή έννοια)

Που κάνω λάθος?

Μάλλον χειρότερη τον έχω τον Ζαγορ. Με έβαλες σε δίλημμα. Ο βλάκας ή ο κουτοπόνηρος είναι ο ποιο επικίνδυνος?

Απλά όταν κάποιος ρωτάει ποιος πέταξε το τασάκι, ρωτάει και ποιος έσπασε το θέατρο.

Όταν δεν το κάνει τρώει κράξιμο ως ψευδοαντικειμενικός (με την καλή έννοια)

Που κάνω λάθος?

Τώρα πουθενά.

Γιατί όμως θεωρείς ότι αν σχολιάσω κάτι που αφορά έναν αγώνα πάνω στα νεύρα μου π.χ. θα πρέπει να πράξω ομοίως για κάθε κακώς κείμενο του ελληνικού ποδοσφαίρου?

Γιατί όμως θεωρείς ότι αν σχολιάσω κάτι που αφορά έναν αγώνα πάνω στα νεύρα μου..."

Χμμμμ... είσαι καλό δρόμο.

Παραδέξου τώρα ότι αν έσπαζαν το θέατρο παοκτζίδες θα το σχολιάζατε (στο θρετ) με μεγάλο θυμό. Γράφοντας κείμενα δοκιμιακού χαρακτήρα περί βίας, που πάμε, που βαδίζομεν κλπ

Χμμμμ... είσαι καλό δρόμο.

Παραδέξου τώρα ότι αν έσπαζαν το θέατρο παοκτζίδες θα το σχολιάζατε (στο θρετ) με μεγάλο θυμό. Γράφοντας κείμενα δοκιμιακού χαρακτήρα περί βίας, που πάμε, που βαδίζομεν κλπ

Δεν μπορώ να μιλήσω για τους άλλους, αλλά προσωπικά θα γελούσα.

Ειλικρινά στο λέω, το διάβασα χθες και πέθανα στο γέλιο, γιατί είναι τόσο παρανοϊκό που δεν αξίζει καν ν' ασχοληθείς.

Το που πάμε, που βαδίζουμε αφορά συνολικά την κοινωνία που ζούμε και όχι μόνο τους οπαδούς, οι οποίοι εξάλλου, αποτελούν μικρογραφία αυτής.

Δεν χρειάζεται να ρωτήσουμε για το ποιος πέταξε το τασάκι από την στιγμή που η Παε έχει τα στοιχεία του ως επίσημος προσκεκλημένος

Όπως επίσης δεν είναι ίδια περίπτωση οι 40μπαχαλάκηδες που έσπασαν το θέατρο,οι 100 ανεγκέφαλοι που συγκεντρώθηκαν χθες στην Αλεξάνδρας αλλά δεν άνοιξε μύτη καθώς η Αστυνομία ενήργησε άμεσα(παράξενο βέβαια) με τον τύπο που πετάει ένα τασάκι σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών.

Αν εγω είμαι αραχτός σε μια καφετέρια και με την μ@λακία που με δέρνει φοράω ένα κασκολ καβαλάω το παπί και σπάω ένα θέατρο ή έναν σύνδεσμο δεν ευθύνεται ούτε ο Μαρινάκης,ούτε ο Ζαγοράκης,ούτε ο Αδαμίδης ούτε ο Γόντικας

Αν όμως εγω είμαι αραχτός μεσα στο γήπεδο(ή προσέρχομαι σε αυτό ή αποχωρώ απο αυτό) και επειδή έτσι μου γύρισε το μυαλό πετάω οτι βρω μπροστά μου εκεί φυσικά και ευθύνεται η Παε..

Αν θέλεις να μιλήσουμε καθαρά για το χθεσινοβραδινό γεγονός θα το χαρακτήριζα κωμικοτραγικό αντίστοιχο με το "σπάζω το αυτοκινητο γιατι έχει αθηναϊκές πινακίδες"

Όσο εύκολο είναι να βρεθεί αυτός που πέταξε το τασάκι άλλο τόσο εύκολο είναι να βρεθούν αυτοί που έσπασαν το θέατρο, άλλο τόσο εύκολο ήταν να βρεθεί ο γαύρος που έβαζε τον πυρσό στην μπλούζα του Καβαλιώτη

Αρε ΠΑΟΚΑΡΑ φέτος μας έχεις τρελλανει ειδικά σε παιχνίδια οριακά όπως φενερ δυναμο βιγιαρεαλ ολυμπιακο ακόμη και με αγιαξ άσχετα ´αν δεν περάσαμε ΟΜΆΔΑ

Με όλη την σημασία της λέξης ......

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...