gfilippas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Πήρε και Νιμανί στην αποστολή. Λέτε να τον ρίξει κατευθείαν στα βαθιά; Σαν αλλαγή τουλάχιστον.
tsakonas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 ωχ, εχασε ο βαζελος.... δεν ειμαι καθολου αισιοδοξος για αυριο... μακαρι αγωνιστικα να ειμαστε καλυτεροι...αλλιως το ματς ειναι 2πλο απο τα αποδυτηρια
kanesaxo Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Εχασε ο βαζελούα, συνεπώς το μάτς αύριο είναι διπλό ή το πολύ Χ.
gfilippas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Έχουν βάλει ήδη τον Γιάχο για προθέρμανση. Τώρα πρέπει να αποδείξει την αξία του. Αλλιώς στον... ΟΑΕΔ.
firewalker Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Κάντε μου την χάρη να κερδίσετε αύριο. Please! (Ας το μεταφέρει κάποιος στην ομάδα πως το ζητώ εγώ).
tsakonas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 αν χασουμε, παραρτημα του γαυρου .. αν κερδισουμε, παραρτημα του βαζελου... στο Χ ...... ?
firewalker Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 αν χασουμε, παραρτημα του γαυρου .. αν κερδισουμε, παραρτημα του βαζελου... στο Χ ...... ? Παράρτημα της Α.Ε.Κ. φυσικά.
gfilippas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 αν χασουμε, παραρτημα του γαυρου .. αν κερδισουμε, παραρτημα του βαζελου... στο Χ ...... ? Αυτοί που καίγονται να νικήσουμε περισσότερο και από μας σήμερα, είναι οι βάζελοι. Αν χάσουμε και πάνε στους 2 βαθμούς διαφορά, πάει το πρωτάθλημα. Το πήραν οι γαύροι. Αν περάσουν από Τούμπα οι γαύροι, θα περάσουν από παντού.
SlimData Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Αν ο γαύρος σε πάρει στα ίσια, κανένα πρωτάθλημα δεν πάει. Πάλι από πάνω είμαστε Αν ο γαύρος σε πάρει όπως παίρνει και τους υπόλοιπους τις τελευταίες αγωνιστικές, ναι, δεν υπάρχει λόγος να παιχτούν τα υπόλοιπα ματς. Τους το δίνουμε από τώρα
we_will_rise Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 μόνο εγώ το βλέπω ξερό άσσο σήμερα δηλαδή ;
gfilippas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 μόνο εγώ το βλέπω ξερό άσσο σήμερα δηλαδή ; Φυσικά και δεν είσαι ο μόνος. Και δεν νομίζω ότι είμαστε μόνο εμείς οι 2
we_will_rise Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μα καθήστε ρε παιδιά. Ποιος είναι ο Ολυμπιακός δηλαδή;;; Εδώ δεν κέρδισε την Ξάνθη, δεν κέρδισε τον Αστέρα Τρίπολης, θα κερδίσει εμάς; και μάλιστα στην Τούμπα; Πιστεύω ότι οι δικοί μας θα σκατοπορωθούν και θα τους κερδίσουν!
gfilippas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μα καθήστε ρε παιδιά. Ποιος είναι ο Ολυμπιακός δηλαδή;;; Εδώ δεν κέρδισε την Ξάνθη, δεν κέρδισε τον Αστέρα Τρίπολης, θα κερδίσει εμάς; και μάλιστα στην Τούμπα; Πιστεύω ότι οι δικοί μας θα σκατοπορωθούν και θα τους κερδίσουν! Έτσι ακριβώς. Σε ποιο εκτός έδρας απέδειξε την ανωτερότητα του, για να το κάνει και με μας; Και τι είναι ο ΠΑΟΚ; Δόξα Κρανούλας; Κάποιοι εδώ θα μας τρελάνουν. Όχι ότι δεν υπάρχουν πιθανότητες να χάσουμε. Αλλά κρίνω ότι μάλλον οι πιθανότητες είναι με το μέρος του ΠΑΟΚ.
we_will_rise Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Η πιθανότερη 11άδα __________Γλύκος_____________ Σταφυλλίδης_Μαλεζάς_Κατσικάς_Λίνο _______PabloGarcia_Lazar ____________Φωτάκης Σαλπι_________________Γεωργιάδης _________Αθανασιάδης 8 Έλληνες... Εκτός από Γλύκο και Κατσικά, οι υπόλοιποι απ'τις ακαδημίες.. Κυριλέ
Προτεινόμενες αναρτήσεις