Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έτσι

Η πλάκα είναι ότι το θρετ του ολυμπιακού κάνανε ολόκληρο θέμα το σπάσιμο ενός τασακίου και τουμπεκί για το ότι οι δικοί τους σπάσανε ένα θέατρο ολόκληρο.

-Ο Γκαλέτι είναι παίχτης κλάσης.

-Όχι δεν είναι.

-Όχι είναι.

-Όχι δεν έιναι.

-Τσιν τσον?

-Μαο τσε τουν

-Σιφόνι καζανάκι

0.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το τασάκι έπεσε σε αγώνα κεκλεισμένων από τους 50 ( :lol:) διαπιστευμένους των επισήμων.

Το τι γίνεται εκτός αγωνιστικών χώρων, δεν πρόκειται να το σχολιάσω, γιατί δεν με αφορά.

Κατάπτυστο και κατακριτέο σαφέστατα, αλλά είναι και αφελείς. Αν πήγαινε έκθεση στη Θεσσαλονίκη με τίτλο 85 χρόνια Ολυμπιακός, θα έμενε τπτ όρθιο?

Δεν ξέραμε, να συζητάμε για τα ζώα, αντί για τον Γκαλέττι επειδή το ζήτησε ο apd κι ο κάθε apd.

μπέρδεψες τους τίτλους και όχι δε θα γινόταν τίποτα. αυτά είναι "επιστημονικής" φαντασίας.

ΑΝ k ΘΑ k klain main

ξέχασες k το ποτηράκι του μαρινάκη

μπέρδεψες τους τίτλους

Εσύ μάλλον δε διάβασες τι έγραψε ο παραπάνω.

και όχι δε θα γινόταν τίποτα. αυτά είναι "επιστημονικής" φαντασίας.

ΑΝ k ΘΑ k klain main

Όχι, αλίμονο. Άλλωστε επιστημονική φαντασία ήταν και τότε που έσπαγαν όποιο αυτοκίνητο είχε αθηναϊκές πινακίδες μετά το F4, όπως επιστημονική φαντασία ήταν και όταν στην τριημερή μας στο λύκειο τόλμησε κάποιος να αγοράσει από το Λευκό Πύργο ένα κασκόλ του Ολυμπιακού και σε χρόνο dt του την πέσαν 2 νταμάρια 25 χρονών του έριξαν 2 σφαλιάρες και του το "κατεσχέσαν"

ξέχασες k το ποτηράκι του μαρινάκη

Το οποίο ποτήρι στην πορεία έγινε πλεξιγκλάς και ο Μαρινάκης έγινε άνθρωπος της ασφάλειας του. Πολύ ΠΑΟΚ24 διαβάζετε και σας χαλάει.

άντε καλά...

στο πειραιά είναι όλοι με "κασκολ" του παοκ

θέατρο πάντως δεν ήτανε

μια είναι η ουσία

έτσουξε από ομάδα με 10 φορες μικρότερο budget

και έτσουξε πολύ

άντε καλά...

στο πειραιά είναι όλοι με "κασκολ" του παοκ

θέατρο πάντως δεν ήτανε

μια είναι η ουσία

έτσουξε από ομάδα με 10 φορες μικρότερο budget

και έτσουξε πολύ

Φυσικά και τους κάφρους τους έτσουξε, όπως τους τσούζει πάντα. Αν είχε κερδίσει ο Ολυμπιακός πάνω, ακόμη θα έσπαγαν οι παοκτζήδες.

Και όχι, στον Πειραιά δεν είναι όλοι με κασκολ του παοκ, αλλά δεν έχω ακούσει να την πέφτουν και σε 16χρονά.

Κάνε ενα τεστ. Πήγαινε αγόρασε το "Φως" από περίπτερο της Θεσσαλονίκης κι αν δεν στο τυλίξει ο περιπτεράς σε φυλλάδιο καρφούρ να μου τρυπήσεις τη μύτη. "Μη σε σκοτώσει και κανείς"

Και όλα αυτά δεν τα γράφει κανένα site, μιλάμε για προσωπικές μαρτυρίες.

Φυσικά και τους κάφρους τους έτσουξε, όπως τους τσούζει πάντα. Αν είχε κερδίσει ο Ολυμπιακός πάνω, ακόμη θα έσπαγαν οι παοκτζήδες.

Και όχι, στον Πειραιά δεν είναι όλοι με κασκολ του παοκ, αλλά δεν έχω ακούσει να την πέφτουν και σε 16χρονά.

Κάνε ενα τεστ. Πήγαινε αγόρασε το "Φως" από περίπτερο της Θεσσαλονίκης κι αν δεν στο τυλίξει ο περιπτεράς σε φυλλάδιο καρφούρ να μου τρυπήσεις τη μύτη. "Μη σε σκοτώσει και κανείς"

Καμία σχέση με την πραγματικότητα όλα αυτά που λες. Εγω στα 32 μου δεν έχω δει κανένα να τυλίγει το φως σε φυλλάδιο καρφούρ, και μένω και δυτικά που θεωρητικά και πρακτικά όλοι είναι Π.Α.Ο.Κ.

Έλεος, τι άλλο θα ακούσουμε ακόμα.

Πήγαινε αγόρασε το "Φως" από περίπτερο της Θεσσαλονίκης κι αν δεν στο τυλίξει ο περιπτεράς σε φυλλάδιο καρφούρ να μου τρυπήσεις τη μύτη. "Μη σε σκοτώσει και κανείς"

Προσωπικές μαρτυρίες; :whistle: Αυτό δεν είναι απλά παρατραβηγμένο. Εδώ μιλάμε για επιστημονική φαντασία στη κυριολεξία. :mad:

Ξέχασες να μας πεις για τις κατακόμβες που ζουν, χρόνια τώρα, οι γαύροι της Θεσσαλονίκης.

Τέτοια λέτε μεταξύ σας;

Τέτοια λέμε μεταξύ μας και γελάμε. Ρωτήστε τον περιπτερά στη Ναβαρίνου για το σκηνικό πριν 6 χρονάκια που τραβιόμουν πάνω για μια κοπέλα.

Δεν είπαμε ότι είναι έτσι όλη η Θεσσαλονίκη και όλοι οι Θεσσαλονικείς, αλλά εδώ πάτε να μας αγιοποιήσετε τα πάντα.

Η πλάκα είναι ότι πολλοί γαύροι της Θεσσαλονίκης σε πολλά forum του Ολυμπιακού αναφέρουν τα ίδια και χειρότερα για τους παοκτζήδες.

καλά κι εγώ που έχω κολλητό γαύρο (θεσσαλονικιό) τι έπρεπε να τον σκοτώσω? και δεν θυμάμαι να το κρύβει ποτε και δεν θυμάμαι να τον έχει ακουμπήσει ποτε κανένας.

καλά κι εγώ που έχω κολλητό γαύρο (θεσσαλονικιό) τι έπρεπε να τον σκοτώσω? και δεν θυμάμαι να το κρύβει ποτε και δεν θυμάμαι να τον έχει ακουμπήσει ποτε κανένας.

Γιατί, εγώ που έχω κολλητό παοκτζή τον έχω σκοτώσει? Εδώ καλοκαιράκι είμαστε στη θάλασσα, παίζουμε κεφαλιές και σε κάποια φάση μας πιάνει η βλακεία μετά από ένα ψαλίδι που έκανε και φωνάζουμε 5 άτομα "Ω Παοκάρα, έχω τρέλα μεσ' στο μυαλό" και μας κοιτάει η μισή παραλία και γελάει.

Αυτοί που έχουν κάλο στον εγκέφαλο δεν γνωρίζουν πόλη, χρώμα, ομάδα, θρησκεία. Είναι αυστηρά δεμένοι στο άρμα της μ@#$%%^ς που τους δέρνει και δεν ξέρεις αν θα είσαι στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή. ;)

Γιατί, εγώ που έχω κολλητό παοκτζή τον έχω σκοτώσει? Εδώ καλοκαιράκι είμαστε στη θάλασσα, παίζουμε κεφαλιές και σε κάποια φάση μας πιάνει η βλακεία μετά από ένα ψαλίδι που έκανε και φωνάζουμε 5 άτομα "Ω Παοκάρα, έχω τρέλα μεσ' στο μυαλό" και μας κοιτάει η μισή παραλία και γελάει.

Αυτοί που έχουν κάλο στον εγκέφαλο δεν γνωρίζουν πόλη, χρώμα, ομάδα, θρησκεία. Είναι αυστηρά δεμένοι στο άρμα της μ@#$%%^ς που τους δέρνει και δεν ξέρεις αν θα είσαι στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή. ;)

Το διόρθωσες κάπως.

Φυσικά υπάρχουν παντού κάφροι.

Κανείς δεν πάει να αθωώσει τους πάντες.

Μόνο που όταν λέμε ιστορίες με αρκούδες και αγρίους συμβάλλουμε στο να διαιωνίζετε το πρόβλημα.

Εγώ δεν αμφιβάλω ότι κάποτε, κάπου, κάποιος περιπτεράς είπε μια μ@λ@κί@. Μ' αυτό θα προσπαθήσουμε να αποδείξουμε ότι μια πόλη 1,5 εκατομμυρίου αποτελείτε από κυνηγούς γαύρων;

Έτσι

Η πλάκα είναι ότι το θρετ του ολυμπιακού κάνανε ολόκληρο θέμα το σπάσιμο ενός τασακίου και τουμπεκί για το ότι οι δικοί τους σπάσανε ένα θέατρο ολόκληρο.

-Ο Γκαλέτι είναι παίχτης κλάσης.

-Όχι δεν είναι.

-Όχι είναι.

-Όχι δεν έιναι.

-Τσιν τσον?

-Μαο τσε τουν

-Σιφόνι καζανάκι

Mε μία γρήγορη αναζήτηση τις τελευταίες ημέρες δεν είδα να λέγεται κουβέντα για την αναρτημένη σημαία της Βουλγαρίας και πάλι στην Θύρα 4.(Οκ η μ@λακία είναι ανίκητη.Γνωστό αυτό.Αλλά δεν βρέθηκε ούτε ένας να πάει να την κατεβάσει?)

Φαντάζομαι πως είναι κάτι που δεν σε εκφράζει/δεν σας εκφράζει οπότε δεν έγινε και αντικείμενο σχολιασμού.Όπως επίσης δεν έγινε αντικείμενο σχολιασμού στο αντίστοιχο topic οι 40 κάφροι που έσπασαν ένα θέατρο και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να σχετίζεται με τους φιλάθλους/οπαδούς του Ολυμπιακού.Εκτός αν έχεις την ψευδαίσθηση πως όλοι οι Ολυμπιακοί ανοίγουμε την εφημερίδα στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης βλέπουμε δημοσιευμένο το τίτλο του θεατρικού έργου «Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ, μια ιστορία του Σταθμού Λαρίσης» και αποφασίζουμε να τα κάνουμε γης μαδιάμ 500,000 άτομα.

Όσο για το τασάκι μιας που το αναφέρεις θεωρώ ηλίθιο να μην συλλαμβάνεται ένα άτομο για πρόκληση σωματικής βλάβης ανάμεσα στα 200-300-400-500-600 που βρέθηκαν στο γήπεδο(αν και θα έπρεπε να είναι πολλοί λιγότεροι,50 για την ακρίβεια).Και μετά μιλάμε για ατιμωρησία....

Το θέατρο του παραλόγου...

Το διόρθωσες κάπως.

Φυσικά υπάρχουν παντού κάφροι.

Κανείς δεν πάει να αθωώσει τους πάντες.

Μόνο που όταν λέμε ιστορίες με αρκούδες και αγρίους συμβάλλουμε στο να διαιωνίζετε το πρόβλημα.

Εγώ δεν αμφιβάλω ότι κάποτε, κάπου, κάποιος περιπτεράς είπε μια μ@λ@κί@. Μ' αυτό θα προσπαθήσουμε να αποδείξουμε ότι μια πόλη 1,5 εκατομμυρίου αποτελείτε από κυνηγούς γαύρων;

Όχι ρε Φίλιππα, δεν χαρακτηρίσαμε την πόλη, μια χαρά είναι η πόλη και με τους Σαλονικιούς που έκανα παρέα στο φανταριλίκι βγάζαμε τα καλύτερα γούστα, αλλά έλα μου που είναι μικρότερη από την Αθήνα και κάποια πράγματα δεν μπορούν να θαφτούν κάτω από το χαλί όπως γίνεται εδώ κάτω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...