Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο Σταφυλίδης κανονικά είναι αριστερό μπακ και όχι δεξί.

Μόνο σαν λύση ανάγκης μπορεί να μπει δεξιός.

Δεξί είναι ο Αποστολόπουλος.

Το ξέρω, αλλά μια φορά που τον είχε βάλει δεξί μπακ τα πήγε περίφημα και ο Αποστολόπουλος έχει πολύύύύύύύύύ καιρό να πάρει ματς στα πόδια του

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ξέρω, αλλά μια φορά που τον είχε βάλει δεξί μπακ τα πήγε περίφημα και ο Αποστολόπουλος έχει πολύύύύύύύύύ καιρό να πάρει ματς στα πόδια του

Τελικά το σενάριο που λέγαμε με τους τρεις πιτσιρικάδες πίσω, είναι πιθανό.

Εντατικά μαθήματα σε Αποστολόπουλο

Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο μπορεί ο Μπόλονι να εμπιστευθεί ολόκληρη την άμυνα της ομάδας στους νεαρούς.

Χλωμό το βλέπω.

Καλά και συ πάλι μην κόβεις το κεφάλι σου. Διάλεξε τίποτα άλλο. smile.gif

Και εγώ πάντως πιστεύω ότι θα το πάρουμε το ματσάκι.

Ο Κλάους θα βάλει τουλάχιστον ένα.

Ρε συ ξέρεις τι ; Πιστεύω ότι η κερκίδα θα είναι ξενέρωτη και μόνο αυτή μπορεί να τρακάρει τον ολυμπιακό και να ανεβάσει εμάς.. Εγώ πχ, δεν θα πάω, είμαι ένδον (την τύχη μου μέσα), και όσοι ξέρω πάλι δε θα πάνε γιατί ξενέρωσαν.. ε έτσι δεν κάνουμε δουλειά

Σφαγή με το γάντι βλέπω εγώ αν το παιχνίδι δεν πάει καλά για τον Χοντρό. Αλλαγή επόπτη (τρύφων) , ο οποίος ξαφνικά μετά την κλάψα του ΟΣΦΠ , δήλωσε τραυματισμό. Μόνο στην Ελλάδα αυτά.

Δεν βλέπω πως μπορείτε να πάρετε θετικό αποτέλεσμα μετά την αποδυνάμωση και τις απουσίες.

Τι λε ρε :mrgreen: Τι έχει δείξει δηλαδή ο γαύρος στα εκτός έδρας του ? Ντέρμπι είναι όλα παίζουν ;) Εξάλλου μην ξεχνάς ότι είναι γατάκια. Σε ΕΔΡΕΣ δε μπορούν. Το δείξανε πέρσι.

Όντως η κίνηση των εισιτηρίων με τον Ολυμπιακό είναι πολύ λίγη.

Κανονικά θα είχαμε ήδη sold out.

Προβληματίζει η προπώληση στην Τούμπα

Σφαγή με το γάντι βλέπω εγώ αν το παιχνίδι δεν πάει καλά για τον Χοντρό. Αλλαγή επόπτη (τρύφων) , ο οποίος ξαφνικά μετά την κλάψα του ΟΣΦΠ , δήλωσε τραυματισμό. Μόνο στην Ελλάδα αυτά

"Παρακολουθούμε τον «πόλεμο» που μαίνεται τις τελευταίες εβδομάδες στο χώρο της διαιτησίας. Ενόψει του κρισιμότατου αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, διαπιστώνουμε χωρίς καμία έκπληξη τα εξής:

Σήμερα (3/2/2012) το πρόσωπο του βοηθού διαιτητή Πέτρου Τρύφωνα ήταν πρωτοσέλιδο σε όλα τα φίλα προσκείμενα στον Ολυμπιακό ΜΜΕ, τα οποία έπαθαν αμόκ ενθυμούμενα τις «δήθεν» λανθασμένες του υποδείξεις στον περυσινό αγώνα Κυπέλλου μεταξύ των δυο ομάδων στην Τούμπα. Λίγες ώρες αργότερα, ο εν λόγω βοηθός διαιτητή επικαλέστηκε ξαφνικό τραυματισμό και δήλωσε κώλυμα προκειμένου να διαιτητεύσει το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Διαβολική σύμπτωση...

Διαβολικές συμπτώσεις, «κακοτυχίες», εν μία νυκτί αντικατάσταση αρχιδιαιτητή και κυρίως εκβιαστικές πρακτικές, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να τις ανεχτεί! Αν ήμασταν κακοπροαίρετοι θα λέγαμε ότι όλα αυτά δημιουργούν συνείδηση στους διαιτητές προς τα πού φυσάει ο άνεμος, για να πράξουν αναλόγως...

Ανησυχούμε περισσότερο που όλα αυτά γίνονται με την ανοχή της νέας ηγεσίας της ΚΕΔ. Αφήστε μας επιτέλους να μιλάμε μόνο για ποδόσφαιρο. Θεωρούμε αυτονόητο ότι η διαιτησία του Κυριακάτικου αγώνα οφείλει να είναι αντάξια ενός μεγάλου ντέρμπι. Φανταζόμαστε ότι το ίδιο επιθυμεί και ο αντίπαλός μας...

ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.

ΥΓ. Δεδομένου του κλίματος που τείνει να δημιουργηθεί θεωρούμε επιβεβλημένη την παρουσία σύσσωμης της ηγεσίας της ΚΕΔ στον αγώνα της Κυριακής".

Link

μηδέν βάζω στην ανακοίνωση...

ντάξει, η προπώληση δε μου λέει τίποτα.. Θα φύγουν όλα την ώρα του αγώνα... Απλώς αντί για 28701, θα έχουμε ~20000... Η 4 να γεμίσει και είμαστε κυριλε

παντως ο καιρος σημερα στην τουμπα ειναι πολυ πολυ καλος!!! και νε, μενω διπλα στο γηπεδο :P

( "νε" , οπως λεμε Ναουμε")

έχεις τα κλειδιά απ' την ταράτσα;

(φτιάξε το ναι, μου βγήκε το μάτι)

χαχαχαχαχα δεν επιασες το νοημα του "νε", ειναι σημαδι παοκτσηδικο, ανορθογραφιας!! :PPP

αυτοσαρκασμος, μην στραβωσεις, και εγω Παοκι ειμαι!! Και ξερω και καλη ορθογραφια, Ιατρικη σπουδαζω :PP

στα του ματς τωρα, πιστευω οτι θα ρθουν με σαφη στοχο να χτυπησουν απ τα ακρα μας. Ελπιζω να αντεξουν τα πιτσιρικια, αν παιξουν και τα 2, και στην κοντρα ολο κατι μπορουμε να κανουμε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...