kanesaxo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Παρόλου που λογω στριμινγκ δεν ειδα τα τελευταία λεπτά, δεν έχω άποψη για ποποβιτς,μιας και δεν τον ειδα καθόλου. Αυτον τον γιάννου ομως...Δε ξέρω,δε με πείθει το παιδί. Ασε που οπως ειπατε,έχει στύλ για σφαλιάρες,σα το τσόγλανο τον μανωλά-κο. Βέβαια,για να τον κρατάει ο μπόλονι,θα ξερει παραπάνω απο εμάς... Ο κατσικάς μου άρεσε,ειδικα σε 2-3 φάσεις που δε μάσησε απο 2 αντιπάλους και έκανε ντρίμπλες αλά κοντρέρας. Πιστεύω πως θα εξελιχθεί σε τρομερό παίκτη, και δυστυχώς τον πήγε ο σοβαρός τραυματισμός του, πίσω σε νεαρή ηλικία. Ιδωμεν. Οπως και να έχει,με αυτούς θα πορευτούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfilippas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δεν το γλυτώσαμε το θρίλερ. Τι γκολ φάγαμε ρε ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 παραταση.... κοιτα να δεις που θα χασουμε απο τον αερα... κακο παιχνιδι κανουμε μεχρι τωρα .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Νομίζω πως δεν αξίζουμε τη πρόκριση σήμερα. Δεν είδα και τη φάση του πέναλτυ,αλλά απ'οτι ακούω απο οφσαιντ ξεκίνησε η φάση. Δε μπορέσαμε 60 λεπτά να κάνουμε το 2-0...κάποια στιγμή θα την πατούσαμε. Ο ατρόμητος,πολύ τσαγανό,καλή κυκλοφορία της μπάλας. Νομίζω πως θα τον πιούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Θα προκριθείτε ρε. Δεν έπρεπε να το γράψω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfilippas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Ο Ατρόμητος είναι σίγουρα καλύτερος. Και να το 2-1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μα τι σκατόστομος. Μολις πατησα το ποστ, να σου το γκολ. Πολύ λίγοι εντέλει ήμαστε σήμερα. Δηλαδή έπρεπε στο αμην να φτάσουμε για να κάνουμε 2-3 ευκαιρίες ε; Αι στο διαολο,κάθε φορά τα ίδια πράγματα. Θεωρείτε το γκολ, ευθύνη του γλύκου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Εγώ πιστεύω θα ισοφαρίσετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfilippas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μα τι σκατόστομος. Μολις πατησα το ποστ, να σου το γκολ. Πολύ λίγοι εντέλει ήμαστε σήμερα. Δηλαδή έπρεπε στο αμην να φτάσουμε για να κάνουμε 2-3 ευκαιρίες ε; Αι στο διαολο,κάθε φορά τα ίδια πράγματα. Θεωρείτε το γκολ, ευθύνη του γλύκου; Κανείς δεν περίμενε το γύρισμα που έκανε η μπάλα. Το ίδιο και ο Γλύκος. Πέσαμε στην περίπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Κι εγώ δε του καταλογίζω ευθύνη. Ουτε στο virtua striker δε θα περίμενα να πάρει η μπάλα τέτοια φάλτσα. Stavrakas,να σου πώ την αλήθεια, δε θέλω. Για να σοβαρευτούν στα επόμενα παιχνίδια. Στο ίδιο έργο θεατές. Δε γίνεται να βάζεις μισό γκολ και να κάνεις τη πάπια στο υπόλοιπο μάτς. Ως πότε κωλόφαρδοι; Αν έπαιρνα διαρκείας φέτος, θα είχε γυρίσει το μυαλό μου 10 φορές. Οπότε, καλύτερα απτη τιβί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Είχατε ευκαιρίες,αλλά μόνο κατά την διάρκεις της παράτασης,ήταν και θέμα τύχης τελικά άσχετα από την συνολική εικόνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfilippas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Τελείωσε το πανηγύρι. Δεν γίνονται θαύματα κάθε μέρα. Καλά να πάθουμε Είχατε ευκαιρίες,αλλά μόνο κατά την διάρκεις της παράτασης,ήταν και θέμα τύχης τελικά άσχετα από την συνολική εικόνα. Έτσι είναι αλλά δίκαια πέρασε ο Ατρόμητος. Μπράβο του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Και εις χειρότερα. Ελπίζω να τους γίνει μάθημα. Συγχαρητήρια στα ζώα που για άλλη μια φορά κάναν αισθητή την παρουσία του μετά το πέρας του αγώνα. Ζωα,να δώ πότε θα βάλουμε μυαλό. Μετά σου λέει γιατί δε πηγαίνουμε γήπεδο. Μακάρι να πάρει το κύπελλο ο ατρόμητας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 θα με πεθάνουν ρε οι πούστηδες... θα με πεθάνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tritton Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δε πειράζει που χάσαμε έτσι κι αλλιώς το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι διεφθαρμένο και στημένο.. Όσο για τα ζώα που κάνουν φασαρίες στα γήπεδα είναι οργανωμένα και κατευθυνόμενα γι'αυτό είναι και κυριώς μικρές ηλικίες που ξέρουν να ελέγχουν την "ανωμαλία" τους..απο όποια ομάδα κι αν προέρχοντε.. Εάν δεν υπάρξει σοβαρή βούληση απο τις ομάδες και την πολιτεία δυστιχώς οι πραγματικοί φίλαθλοι που αγαπάνε το ποδόσφαιρο..τις ομάδες μα ποιό πολύ τη δική τους.. θα κάνουμε αρκετό καιρό να δούμε τα γήπεδα.. Παοκάρα για μια ζωή και με ένα καλό γήπεδο.. (αχ αχ!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις