we_will_rise Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Η γνωμη μου: 1. Ήταν πεναλτυ... 2. Βουτηξε για να το κανει κραυγαλέο 3. Ηταν απο αυστηρο εως πολυ αυστηρο, αλλα ηταν!!!!
tsakonas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 είναι από αυτά τα εύκολα που δίνει στο γαύρο εδώ και χρονια
kosmasgr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 υπομονη θα μας το εξηγησει ο βαρουχας στην αθηναικη κυριακη
kanesaxo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 εγω δε γουσταρω τετοια πεναλτυ. Κοίτα να γυρισει κανα ματς και να μας δουλευουν οι αεκτσηδες κανα μισο αιώνα. Τεσπα, εχει και ποδόσφαιρο σε λίγο,μόλις τελειώσει η μπάλα.
kosmasgr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 δεν παιζουμε και σπουδαια μπαλα. απλα θα ανοιχτεο η αεκ τωρα. ναι εχει ποδοσφαιρο μετα
we_will_rise Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μου άρεσε ο ΠΑΟΚ σήμερα, η ΑΕΚ είχε κατοχή αλλά τίποτα παραπάνω, δεν θυμάμαι να σφίχτηκε η καρδιά μου σε καμία φάση (εκτός απ'το σουτ λυμπερόπουλου)...
firewalker Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Από το λίγο που είδα στο stream, πρέπει να ήταν πέναλτι αλλά κακώς το έδωσε. Γενικά πως παίξατε; Καλά;
we_will_rise Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μια χαρά παίξαμε, ή αν θες η ΑΕΚ δεν απείλησε... Το πέναλτυ ήταν αυστηρό ρε συ, στην Αγγλία ας πούμε οι οπαδοί ούτε καν θα σηκώνονταν απ'τα καθίσματα βλέποντας την φάση...
firewalker Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Από το λίγο που είδα στο stream, πρέπει να ήταν πέναλτι αλλά κακώς το έδωσε. Το παίρνω πίσω. Τώρα το είδα σε replay. Δεν υπάρχει παράβαση.
we_will_rise Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Το παίρνω πίσω. Τώρα το είδα σε replay. Δεν υπάρχει παράβαση. του σκάει την τρίπλα και πάει να τον περάσει για να βγει απέναντι απ'τον ΤΦ ή να πασάρει σε έναν από τους άλλους 2 (αν θυμάμαι καλά) παίκτες του ΠΑΟΚ. Ο αμυντικός απλώνει το χέρι και τον σταματάει και ο Λάζαρ πέφτει (για να πάρει το πέναλτυ). Από την στιγμή που τον πέρασε και αυτός τον κράτησε δεν υπάρχει παράβαση;;;
firewalker Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Ναι, αλλά δεν νομίζω να τον κράτησε. Τες πα. Και να ήταν, βάση κανονισμού, δεν θα έπρεπε να δοθεί. Τον λόγο τον έχω πει πολλές φορές.
we_will_rise Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Ναι. Ναι, δεν υπάρχει παράβαση ; ή ναι, υπάρχει ;
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 δεν παίξαμε καλά μετά το 2ο γκολ οι παίκτες πήγαν για καφέ και άφησαν τον Γλύκο μόνο... αντίπαλος ανύπαρκτος, σα να παίζαμε με τη μικτή ΠΙΚΠΑ κρίμας, ήθελα να δω καμιά τεσσάρα
gfilippas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Κακό παιχνίδι. Κακός ΠΑΟΚ, ακόμα χειρότερη ΑΕΚ. Το πέναλτι δεν ήταν. Απλώνει μεν το το χέρι αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι. Ο Λαζάρ πέφτει μόνος του. Θα προτιμούσα να είχαμε προκριθεί χωρίς αυτό το σφύριγμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις