Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Βασικα,δεν είδα το ματς, αλλά λύση υπήρχε μαργαρίτα. Κατ'εμέ πάντα, δεν είμαι και κόουτς.

Μπορούσε να βάλει σταφυλίδη μπακ και λίνο εξτρέμ. Εχει ξαναπαίξει ο λίνο τη θέση.

Γενικά απ'οτι διαβάζω,ισορροπημένο το παιχνίδι και ήταν για Χ.

Έτσι κι αλλιώς, αυτές τις μέρες διαβάζαμε ότι ο Μπόλονι θα έπαιζε με Σταφυλίδη πίσω και Λίνο μπροστά.

Υπήρχε βέβαια και ο Ρομπέρ ο οποίος στο λίγο που έπαιξε τα πήγε πολύ καλά. Καλύτερα απ΄ότι συνήθως.

Σούπα αγώνας. Καλύτερος ο ΠΑΟΚ στο 1ο, καλύτερη η Ξάνθη στο δεύτερο. Στο τέλος βέβαια του αγώνα ο ΠΑΟΚ είχε τις καλύτερες ευκαιρίες και θα μπορούσε να καθαρίσει το ματς στις 2 φάσεις που έγιναν από τις σέντρες του Ρομπέρ. Ειδικά με τον Αθανασιάδη δεν περίμενα να χάσει αυτό που έχασε. Αλλά θα μπορούσαμε και να χάσουμε το ματς στην φάση που έκανε ο Μαρσελίνιο. Μάλλον δίκιο το Χ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βαρύς ο πέλεκυς της ουέφα...

Μα μόνο εμείς χρωσταμε και παραβιάσαμε το φειρ πλέι σε όλη την ευρώπη; :confused:

Εξυγίανση,θέλουμε δε θέλουμε πλέον. Προβλέπω μαύρες ημέρες για το σύλλογο.

Βαρύς ο πέλεκυς της ουέφα...

50.000

όλα τα υπόλοιπα με αναστολή που θα κριθεί το καλοκαίρι

εντάξει

τί περίμενες δηλ;

Μα μόνο εμείς χρωσταμε και παραβιάσαμε το φειρ πλέι σε όλη την ευρώπη; :confused:

Ρέιντζερς και τους Χαρτς που ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά

Εντέλει η διοίκηση ζαγοράκη ήταν πετυχημένη ή οχι; Ασχέτων οπαδικών προτιμήσεων,ανακοινώσεις συνδέσμων και πάει λέγοντας.

Εγώ θεωρώ πως όχι.

Εξηγούμαι: Στην αρχή έγινε μια προσπάθεια συσσώρευσης οικονομικών πόρων.Λογιστής δεν είμαι,αλλά θεωρώ πως ήταν οι περισσότεροι που είχε ποτέ ο παοκ. Τηλεοπτικά,μεταγραφές δώρα του ΠΑΟ, διαρκείας,σουίτες και πάει λέγοντας.

Συνέχισε η χρονιά,με τα έσοδα και απο την Ουέφα.

Εγινε μια υπερπροσπάθεια, να πάρει ο παοκ ένα τιτλο, πρωτάθλημα,κύπελλο,όπως θέλετε πάρτε το. Εγιναν κάποια έξοδα που δεν άντεχε η ομάδα.

Ο τίτλος,δεν ήρθε ποτε. Αντιθέτως η ομάδα προσπάθησε να μείνει σε τροχιά τίτλου,με λάθος κινήσεις-έξοδα.

Κατέληξε λοιπόν σε άρον-αρον πωλήσεις και αποδεσμεύσεις παικτών για να πέσει στα...μαλακά απο την επιτροπή της ουέφα και να βγαίνουν κριάρια παοκτσήδες και να μου το παρουσιάζουν επιτυχία. Ελεος δηλαδή.

Οπως φαίνεται μέχρι τώρα, η διοίκηση είναι αποτυχημένη. Δε τη συγκρίνω με βουλινούς,γούμενους,μπαταδουδηδες και πάει λέγοντας...Μιλάω μόνο για αυτή.

Αντε να δούμε τι θα δούμε. Απλά αυτά τα χρόνια, αποδείχθηκε, πως είχαμε κοντή κουβέρτα και δεν έφτανε να σκεπάσουμε τα πόδια μας, σα σύλλογος...

Εντέλει η διοίκηση ζαγοράκη ήταν πετυχημένη ή οχι; Ασχέτων οπαδικών προτιμήσεων,ανακοινώσεις συνδέσμων και πάει λέγοντας.

Εγώ θεωρώ πως όχι.

Εξηγούμαι: Στην αρχή έγινε μια προσπάθεια συσσώρευσης οικονομικών πόρων.Λογιστής δεν είμαι,αλλά θεωρώ πως ήταν οι περισσότεροι που είχε ποτέ ο παοκ. Τηλεοπτικά,μεταγραφές δώρα του ΠΑΟ, διαρκείας,σουίτες και πάει λέγοντας.

Συνέχισε η χρονιά,με τα έσοδα και απο την Ουέφα.

Εγινε μια υπερπροσπάθεια, να πάρει ο παοκ ένα τιτλο, πρωτάθλημα,κύπελλο,όπως θέλετε πάρτε το. Εγιναν κάποια έξοδα που δεν άντεχε η ομάδα.

Ο τίτλος,δεν ήρθε ποτε. Αντιθέτως η ομάδα προσπάθησε να μείνει σε τροχιά τίτλου,με λάθος κινήσεις-έξοδα.

Κατέληξε λοιπόν σε άρον-αρον πωλήσεις και αποδεσμεύσεις παικτών για να πέσει στα...μαλακά απο την επιτροπή της ουέφα και να βγαίνουν κριάρια παοκτσήδες και να μου το παρουσιάζουν επιτυχία. Ελεος δηλαδή.

Οπως φαίνεται μέχρι τώρα, η διοίκηση είναι αποτυχημένη. Δε τη συγκρίνω με βουλινούς,γούμενους,μπαταδουδηδες και πάει λέγοντας...Μιλάω μόνο για αυτή.

Αντε να δούμε τι θα δούμε. Απλά αυτά τα χρόνια, αποδείχθηκε, πως είχαμε κοντή κουβέρτα και δεν έφτανε να σκεπάσουμε τα πόδια μας, σα σύλλογος...

Ξεχνάς να αναφέρεις τα πιο μεγάλα επιτεύγματα που πέτυχε η διοίκηση: 1)Ανάπτυξη ακαδημιών 2)Προπονητικό κέντρο. Και μόνο για αυτά τα δύο, κρίνω το έργο της διοίκησης θετικό. Το μεγαλύτερο λάθος ήταν η αγορά του Κουτσιανικούλη και κάποιων άλλων παικτών που δεν βγήκαν.

Δύο επιτεύγματα που κόστισαν όμως πολύ λιγότερα απο τα έσοδα μας...Αυτό περί προπονητικού κέντρου, καλό είναι να μην το πιπιλάμε διαρκώς, γιατί δε φτιάξαμε δα την παιανία, μη λέμε και ότι θέλουμε.

Βέβαια ότι γίνεται καλό είναι,αλλά όταν δεν υπερκοστολογείται.

διασταυρωμένες πηγές από Θεσ/νίκη και Αθήνα, είπαν ότι ο Σάλπι που έχει να παίρνει >1 μύριο, αρνήθηκε να κάνει μείωση συμβολαίου και επειδή ο παοκ δεν μπορεί να το πληρώσει θα τον αφήσει ελεύθερο. Επίσης ότι ο βάζελος τον θέλει σαν τρελός. Και έτσι τα σύνδεσε μεταξύ τους

πάντως το πρωί ο Ραγκάτσης ρωτούσε κάτι βάζελους στο τηλέφωνο αν θα γουστάρανε τον Σάλπι στην ομάδα τους

Το έβγαλε και ο Βραζιλιάνος στο facebook:

Κατηφορίζει προς Παναθηναϊκό μεριά ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης...

και

Ενα χρόνο είναι απλήρωτος και τον βρίζουν σε όποιο γήπεδο κι' αν παίζει... Μάλλον λύγισε...

Ο τελευταίος να κλείσει τη πόρτα :rolleyes:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...