firewalker Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 πάλι αυτό το ανέκδοτο; Η μόνη ομάδα εντός συνόρων που μπορεί να τον αγοράσει. Πιστεύω πως για να αντέξει ο Π.Α.Ο.Κ. θα πουλήσει. Και εγώ για καλοκαίρι το βλέπω αν γίνει. Όχι τώρα.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 οι φοβεροί ρεπόρτερ του πρωταθλητή έβγαλαν αυτό το λαβράκι; 1,5 εκατομμύριο;
Anastazio Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Ενδιαφέρον αυτό για την εθνική, δεν το γνώριζα. Επίσης δε γνωρίζω την εθνικότητα της συζύγου του, φαντάζομαι πως αν είναι Ελληνίδα αυτομάτως αυξάνονται οι πιθανότητες να μείνει εδώ. Νομίζω πως, ως έχουν τα πράγματα τώρα, ο μόνος "λογικός" προορισμός είναι ο Ολυμπιακός. Ο Παναθηναϊκός δε βλέπω πώς μπορεί να προχωρήσει σε μεταγραφή με τα τωρινά δεδομένα, η ΑΕΚ βρίσκεται σε οικτρή οικονομική θέση, δεν υπάρχει άλλη λύση εντός συνόρων. Το πρόβλημα με το σενάριο του Ολυμπιακού, όπως το βλέπω, είναι το εξής: γιατί να δώσει τόσα χρήματα ο Ολυμπιακός (διάβασα για 1,5 εκατομμύρια) για έναν παίκτη που του είναι άχρηστος στην Ευρώπη φέτος; Είναι απαραίτητος ο Βιεϊρίνια μόνο για το Ελληνικό πρωτάθλημα; Με αυτό το σκεπτικό, τον Ολυμπιακό τον παίρνει να περιμένει και ο μόνος (εξόχως θεωρητικός, αυτή τη στιγμή) κίνδυνος είναι να αποκτήσει νέους ιδιοκτήτες ο ΠΑΟ που θα ρίξουν πολλά χρήματα για να μαζέψουν ό,τι αξιόλογο υπάρχει από Ελλάδα. Πάντως, αν ήμουν ο Μαρινάκης και είχα 1,5 εκατομμύρια, θα κοίταζα πρώτα για τερματοφύλακα και αμυντικό. Όχι πως δεν είναι ιδιαίτερα αξιόλογος παίκτης ο Βιεϊρίνια. Καλα ακουμε διαφορα κατα καιρους αλλα αυτο ηταν επικο,ο βιερινια εχει ρητρα 15μ μπαι δε γουει με 1.5 μπορεις να παρεις το 1 ποδι ισως! http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%BD%CE%BF_%CE%92%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%B9%CE%B1
alexis333 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Φιλε Snoob την ειπες ... Αν εκανε 1.5εκ θα τον ειχαν παρει απο χθες ... Εδω εκανε προταση η Βlackburn με 2-3εκ και παλι δεν τον δωσαν... My link Στον Παοκ το καλοκαιρι ζηταγανε 5-10εκ απο τον Ολυμπιακο αν θυμαμαι καλα...
tsakonas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 η γυναικα του αντελίνο είναι παόκι... του την έστειλαν πακέτο... δε ξέρω αν γέννησε, πάντως ήταν έγκυος.. σε ελληνική ομάδα δε πάει ούτε με 10 μύρια...επιβεβαιωμένο από κοινούς γνωστούς. ποτε είναι το mats με την ΑΕΚ για το κύπελλο;
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 η γυναικα του αντελίνο είναι παόκι... του την έστειλαν πακέτο... http://www.youtube.com/watch?v=NTa-3ihskGk *Οι ημερομηνίες είναι 10-11-12 Ιανουαρίου και ίσως κάποιοι αγώνες 17-18-19 Ιανουαρίου.
tsakonas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 a και ο κοντρέρας δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει ελλάδα, κόλο κόλο μονο...
alexis333 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 η γυναικα του αντελίνο είναι παόκι... του την έστειλαν πακέτο... δε ξέρω αν γέννησε, πάντως ήταν έγκυος.. σε ελληνική ομάδα δε πάει ούτε με 10 μύρια...επιβεβαιωμένο από κοινούς γνωστούς. ποτε είναι το mats με την ΑΕΚ για το κύπελλο; Μηπως εχεις και εσυ inside infos ?
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 με την Πένυ (μπιγκ μπανγκ) δε μοιάζει;
firewalker Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Πάνω από δύο εκατομύρια δεν το βλέπω να βγάζει ο Π.Α.Ο.Κ. Αν δεν μπορεί να τον κτατήσει θα τον δώσει όσο όσο.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δε νομίζω πως προσδοκά ρεαλιστικά ο ΠΑΟΚ να πάρει 15 εκατομμύρια. Έβαλε εκεί μια ρήτρα για να μη σπάσει το συμβόλαιο και κατηγορηθεί ότι ξεπουλάει. Τέλος πάντων, ντροπιασμένος που δεν ήξερα τη ρήτρα του Βιεϊρίνια και γελούσε μαζί μου ο Κριστιάνο, έψαξα για την πρόταση που είχε κάνει η Μπλάκμπερν. Βρήκα σε ένα fan site (συγκεκριμένα, εδώ) πως είχαν προτείνει το καλοκαίρι 3,5 εκατομμύρια λίρες περίπου (4.200.000 ευρώ με σημερινές ισοτιμίες) και, προφανώς, ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε. Δε νομίζω πως θα δώσει κανείς τόσα λεφτά από Ελλάδα. Την εποχή που ο ΠΑΟ (υποτίθεται ότι) έπαιρνε το Μελίσση με ένα εκατομμύριο, μπορεί και να γινόταν.
tsakonas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 φυσικά και δε θα τα δώσει κανένας και φυσικά δε θα πάει πουθενά εντός ελλάδος ο αντελίνο... με το ζόρι παντρειά δε γίνεται... Πάνω από δύο εκατομύρια δεν το βλέπω να βγάζει ο Π.Α.Ο.Κ. Αν δεν μπορεί να τον κτατήσει θα τον δώσει όσο όσο. όσο όσο στον vierinia δεν έχει... είναι πολύ πιο εύκολο να του μειώσει το συμβόλαιο, ούτως η άλλως τα λεφτά τα βγάζει και με το παραπάνω. στην φάση που είναι με τη γυναικα και το μωρό, δεν την αφήνει τη σαλονίκη για ψίχουλα ποσο μάλλον για μια ομάδα που την μισεί όσο ο κάθε παοκτσής
firewalker Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Ναι, ο βιερίνια μισεί τον Ο.Σ.Φ.Π. Και τσάμπα να κάθετε ο Βιερίνια, δεν μπορεί ο Π.Α.Ο.Κ. τον κρατήσει. Δεν υπάρχει σάλιο. Και άλλη πηγή δεν υπάρχει. Θα τον καμαρώνεται στον Πειραιά με 2~3 μύρια στο ταμείο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις