OBaneBane7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δικαια!! Φλιαρος ο Ολυμπιακος, πιο ουσιαστικοι εμεις και με περισσοτερες και καλυτερες ευκαιριες. Το θεμα ειναι η αστυνομια τωρα που προσπαθει να κανει τι? Να δυναμιτισει το κλιμα????? Γιατι τοσα δακρυγονα/καπνογονα???? Προς τι η απαγορευση κυκλοφοριας σε πολλους δρομους?? τι να πω?
we_will_rise Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Κρίμα που δεν χάρηκε την πρόκριση ο κόσμος... Για τα δακρυγόνα δεν έχω να πω τίποτα. Η αστυνομία όπως και πολλά άλλα στην Ελλάδα είναι σάπια (χωρίς να λέω ότι οι δικοί μου ήταν παναγίες, δεν ξέρω καν τι έγινε)... Σήμερα γουστάρουμε
kanesaxo Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Eδωσε εντολή ο μεγαλος παράγοντας/προεδρος να μην πανηγυρίσουν οι οπαδοί του παοκ...
we_will_rise Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Eδωσε εντολή ο μεγαλος παράγοντας/προεδρος να μην πανηγυρίσουν οι οπαδοί του παοκ... Δεν γκρινιάζουμε σήμερα kanesaxo !!!! ΣΗΜΕΡΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ
Kasrith Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Το θεμα ειναι η αστυνομια τωρα που προσπαθει να κανει τι? Να δυναμιτισει το κλιμα????? Γιατι τοσα δακρυγονα/καπνογονα???? Προς τι η απαγορευση κυκλοφοριας σε πολλους δρομους?? τι να πω? Έχουμε κάποιο λινκ για το τι γίνεται?
OBaneBane7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Κρίμα που δεν χάρηκε την πρόκριση ο κόσμος... Για τα δακρυγόνα δεν έχω να πω τίποτα. Η αστυνομία όπως και πολλά άλλα στην Ελλάδα είναι σάπια (χωρίς να λέω ότι οι δικοί μου ήταν παναγίες, δεν ξέρω καν τι έγινε)... Εχω φιλο εκει περα και μου λεει οτι 4-5 ""αλανια"" πεταξαν καποια μπουκαλια(οχι μολοτωφ αλλα απλα γυαλινα μπουκαλια ρετσινουλας) προς τους αστυνομικους. Και αυτοι αρχισαν τα δακρυγονα και καπνογονα. Ναι εμεις το αρχισαμε παλι αλλα η αντιδραση των αστυνομικων ηταν ΤΡΑΓΙΚΗ. Δεν ειναι στρατος, δυναμεις καταστολης ειναι. Δεν χρειαζεται να δυναμιτιζουν το κλιμα. Τεσπα δεν ειμαστε αθωοι και εμεις αλλα το κακο ειναι οτι παλι βρισκονται 4-5 ατομα/καφροι που δημιουργουν το προβλημα και οι εξω το γενικευουν ως οι οπαδοι του ΠΑΟΚ ειναι καφροι κλπ. Δυστυχως αυτες οι γενικευσεις ειναι που μας τρωνε αλλα φταιμε και εμεις καθως (και ως μελος συνδεσμου) μπορω να πω οτι ΕΥΚΟΛΑ αμα θελανε οι συνδεσμοι θα μπορουσαν να απομονωσουν αυτους, αλλα δεν το κανουν.... Φταινε ομως και οι αστυνομικοι οι οποιοι δεν ξερουν την δουλεια τους. Η δουλεια τους δεν ειναι να δυναμιτιζουν το κλιμα αλλα να το ηρεμουν και να καταστελουν την βια και να προστατευουν τον πολιτη. Και αυτο δεν γινεται με το να δυναμιτιζουν το κλιμα παραπανω. Πχ οι αστυνομικοι βριζανε(ετσι λεει ο φιλος μου που τον εμπιστευομαι) οποιον πολιτη βλεπανε και ηθελε να περασει.
we_will_rise Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Εχω φιλο εκει περα και μου λεει οτι 4-5 ""αλανια"" πεταξαν καποια μπουκαλια προς του αστυνομικους. Και αυτοι αρχισαν τα δακρυγονα και καπνογονα. Ναι εμεις το αρχισαμε παλι αλλα η αντιδραση των αστυνομικων ηταν ΤΡΑΓΙΚΗ. Δεν ειναι στρατος, δυναμεις καταστολης ειναι. Δεν χρειαζεται να δυναμιτιζουν το κλιμα. Τεσπα δεν ειμαστε αθωοι και εμεις αλλα το κακο ειναι οτι παλι βρισκονται 4-5 ατομα/καφροι που δημιουργουν το προβλημα και οι εξω το γενικευουν ως οι οπαδοι του ΠΑΟΚ ειναι καφροι κλπ. Δυστυχως αυτες οι γενικευσεις ειναι που μας τρωνε αλλα φταιμε και εμεις καθως (και ως μελος συνδεσμου) μπορω να πω οτι ΕΥΚΟΛΑ αμα θελανε οι συνδεσμοι θα μπορουσαν να απομονωσουν αυτους, αλλα δεν το κανουν.... Φταινε ομως και οι αστυνομικοι οι οποιοι δεν ξερουν την δουλεια τους. Η δουλεια τους δεν ειναι να δυναμιτιζουν το κλιμα αλλα να το ηρεμουν και να καταστελουν την βια και να προστατευουν τον πολιτη. Και αυτο δεν γινεται με το να δυναμιτιζουν το κλιμα παραπανω. Να'τα πάλι... Ε καλά τους κάνανε τότε ρε φίλε!!! Το λες και μόνος σου, δυνάμεις καταστολής! Ε! Τους κατέστειλαν με καπνογόνο!!! Όσο υπάρχουν αυτοί δεν θα ανέβει επίπεδο ο λαός του ΠΑΟΚ Να συλλάβουν τα 4-5 αλάνια ή να τα βρει ο Ζαγόρ και να τα διώξει!!! Δεν είναι ΠΑΟΚσήδες, είναι μπαχαλάκιδες που σήμερα βγήκαν με κασκόλ ΠΑΟΚ, αύριο θα βγουν με παλεστινιακό αναρχικού, μεθαύριο με σημαία χρυσαυγίτη κλπ.. Και είπα να μην γκρινιάξω σήμερα
Aragorn Elessar Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μην γκρινιάζετε ωρέ, σήμερα κερνάω γω
gfilippas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Ο Φερνάντο Χάβος τα κατάφερε πάλι. Τον έστειλε αδιάβαστο τον Γαβρέρδε. ΥΓ Στο γήπεδο ήταν και ο Σάντος με το γνωστό μπουφανάκι. Πως να χάσει η ΠΑΟΚΑΡΆ λοιπόν;
OBaneBane7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=wp7lUIcM_fg&feature=player_embedded#at=13 Ντιμιτριος Σαλπινγκιντης.............. :-D :-D
OBaneBane7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μηνυση κατα του προεδρου του Ολυμπιακου κατεθεσε ενας απο τους 150 προσκεκλημενους του γηπεδου, γιατρος στο επαγγελμα, κατα του κ. Μαρινακη. Και αυτο διοτι υποστηριξε οτι ο κ.Μαρινακης πεταξε ενα ποτηρι (ουισκι νομιζω) απο την σουιτα που βρισκοταν ψηλα προς τα κατω στις κερκιδες πραγμα που ο εν λογω γιατρος το αντιληφθηκε και τελικα κατεθεσε μηνυση. Ο κ.Μαρινακης πηγαινε για αυτοφωρο μετα απο την κατταγγελια/μηνυση και πηγαινε το θεμα για κρατηση του. Τελικα μετα απο πολλες και πολυωρες διαβουλευσεις και δεν ξερω γω τι αλλο, πριν λιγο η μηνυση αποσυρθηκε και ετσι αναχωρησε τελικα για την Αθηνα ο κ.Μαρινακης. Κριμα παντως αν ειναι αληθεια τελικα οτι πεταξε ποτηρι, που αποσυρθηκε η μηνυση.
kanesaxo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Στην Ελλαδα που ζούμε καλά έκανε και την απέσυρε.Και δικιο να ειχε ο γιατρος, θα εμπλεκε για μια ζωή... Με το κεφαλαιο δε παιζεις,σ'αυτη τη χώρα δυστυχώς.
OBaneBane7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Στην Ελλαδα που ζούμε καλά έκανε και την απέσυρε.Και δικιο να ειχε ο γιατρος, θα εμπλεκε για μια ζωή... Με το κεφαλαιο δε παιζεις,σ'αυτη τη χώρα δυστυχώς. Συμφωνω και διαφωνω. Πραγματι ποιος απο εμας θα τολμουσε να τα βαλει με εναν "μεγαλοκαρχαρια"? Κανεις μαλλον. Αλλα επρεπε.... Ιδου και ενα ρεπορταζ για αυτο: Το PAOK24 αποκάλυψε νωρίτερα την μήνυση που κατέθεσε γιατρός, ο οποίος βρίσκονταν στον τέταρτο όροφο του κτιρίου της Τούμπας. Ο συγκεκριμένος κύριος, στράφηκε εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη, γιατί ο τελευταίος πάνω στον εκνευρισμό του, πέταξε γυάλινο ποτήρι στην κερκίδα!! Όπως έγινε γνωστό η μήνυση κατατέθηκε και αυτό θα σήμαινε την άμεση σύλληψη του υπευθύνου. Πράγματι οι αστυνομικές αρχές στο αεροδρόμιο σταμάτησαν τον πρόεδρου του Ολυμπιακού και αφού τον ενημέρωσαν για το τι συνέβη, του ζήτησαν να τους ακολουθήσει. Εκεί άρχισαν τα ωραία… Πανικόβλητος ο Μαρινάκης, τηλεφώνησε σε όσους μπορεί να βάλει ανθρώπινους νους… Άνθρωποι που ήταν εκεί, αντιλήφθηκαν ότι παρακαλούσε να αποσυρθεί η μήνυση για να μην μείνει στην Θεσσαλονίκη όπως ήταν υποχρεωμένος. Τελικά τα κατάφερε… Αφού με τον πανικό του έδειξε ότι δεν ένιωθε και πολύ καλά, η μήνυση αποσύρθηκε και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αναχώρησε για την Αθήνα… Αξίζει να σημειωθεί ότι στα αποδυτήρια του γηπέδου, έλεγε στους συνεργάτες του: «Τελειώνετε… Χάσαμε και πάμε να φύγουμε».
Προτεινόμενες αναρτήσεις