Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 αυτό το κωλοκάναλο πότε θα κάνει ρεπορτάζ; είναι δυνατόν να δείχνουν άσχετη εκπομπή μετά τον αγώνα, και μετά από κανα δίωρο να συνεχίζουν με ρεπορτάζ; πόσο ανάπηροι είναι;
gfilippas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Τελειως λαθος στιγμη διαλεξε ο Μπολονι για να πει τετοιο πραγμα δημοσια.... Και ποια θα ήταν η σωστή στιγμή; Έχω πάντως την εντύπωση ότι δεν τρέχει κάτι σοβαρό με την πρόταση που του έγινε. edit Βιάστηκα να μιλήσω. Η πρόταση απ ότι φαίνεται παραείναι καλή. http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/panw_apo_2_ek_h_prosfora_ston_mpoloni.1538776.html
rabesatratana Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Και ποια θα ήταν η σωστή στιγμή; Παντως οχι μετα απο μια προκριση στους 32 του Γιουροπα ωστε να μην συζηταμε για αντιπαλους, κληρωσεις κλπ και να συζηταμε για τον Μπολονι και αν θα φυγει ή οχι. Έχω πάντως την εντύπωση ότι δεν τρέχει κάτι σοβαρό με την πρόταση που του έγινε. Γιατι? Του εγινε προταση και προφανως με πολυ παραπανω χρηματα. Τριπλασια απο αυτα που παιρνει εδω λενε οι φημες. Απο την μια τριπλασια χρηματα απο την αλλη Γιουροπα Λιγκ και ευρωπαικο πρωταθλημα(ακομα και σουπαλιγκ που ειναι ομως κλασεις καλυτερη απο το σαουδαραβικο ξερω γω) και λαος του ΠΑΟΚ που οσο αναισθητος και αν ειναι καποιος ε μετραει.
gfilippas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Παντως οχι μετα απο μια προκριση στους 32 του Γιουροπα ωστε να μην συζηταμε για αντιπαλους, κληρωσεις κλπ και να συζηταμε για τον Μπολονι και αν θα φυγει ή οχι. Εγώ ρώτησα πότε θα ήταν η κατάλληλη στιγμή. Μπορείς να μου βρεις κάποια στιγμή κατάλληλη για κάτι τέτοιο; Θα απαντήσω εγώ. Δεν υπάρχει καμία τέτοια στιγμή. Πάντα υπάρχουν υποχρεώσεις και εκκρεμότητες. Γιατι? Του εγινε προταση και προφανως με πολυ παραπανω χρηματα. Τριπλασια απο αυτα που παιρνει εδω λενε οι φημες. Απο την μια τριπλασια χρηματα απο την αλλη Γιουροπα Λιγκ και ευρωπαικο πρωταθλημα(ακομα και σουπαλιγκ που ειναι ομως κλασεις καλυτερη απο το σαουδαραβικο ξερω γω) και λαος του ΠΑΟΚ που οσο αναισθητος και αν ειναι καποιος ε μετραει. Προφανώς δεν πρόλαβες το edit που έκανα.
rabesatratana Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ ρώτησα πότε θα ήταν η κατάλληλη στιγμή. Μπορείς να μου βρεις κάποια στιγμή κατάλληλη για κάτι τέτοιο; Θα απαντήσω εγώ. Δεν υπάρχει καμία τέτοια στιγμή. Πάντα υπάρχουν υποχρεώσεις και εκκρεμότητες. Μια φορα ομως προκρινεσαι στην χρονια στους 32 του Γιουροπα. Προφανώς δεν πρόλαβες το edit που έκανα. Προφανως. Διαλεχτε! Πρωτο παιχνιδι εκτός εδρας για την πρωτη στηλη(για εμας πχ)....
rabesatratana Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Μακρια απο Πορτο(ειδικα), Αγιαξ, Αλκμααρ(ειδικα), Λατσιο, Τραμπζονσπορ. Καλυτερη κληρωση: (Ρεντ Μπουλ) Σαλτσμπουργκ. Πιστευω θα τυχουμε με την Βισλα Κρακοβιας.... Ρούμπιν Καζάν. Τι άλλο; ΛΟΛ. Φυσικα υπαρχουν οι 2 περιορισμοι οτι ομαδες που ηταν στον ιδιο ομιλο δεν μπορουν να κληρωθουν μαζι, οπως και ομαδες ιδιας χωρας. Οποτε ξεχνα την Καζαν.
gfilippas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Πλάκα κάνω φυσικά. Επειδή ο ΠΑΟΚ δεν είχε ποτέ τύχη με τις κληρώσεις πιστεύω ότι θα είναι ο Άγιαξ ή η Πόρτο. Μακάρι να είναι η Βίσλα ή η Σάλτσμπουργκ.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 οπως και ομαδες ιδιας χωρας. ισχύει και στους 32;
rabesatratana Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 ισχύει και στους 32; yep. μεχρι εκει. μετα ειναι χωρις κανεναν περιορισμο.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 πάντως όλες οι ομάδες είναι στις δυνατότητες μας.
benign Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Με την Στοουκ για να τους ξεσκισετε εντος ,εκτος και εγω τους μπουκ.
kosmasgr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 XAXAXAXA ημαρτον. 0-0 Ιταλία , 1-0 Τούμπα
we_will_rise Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=w-TsK21SLjk
kosmasgr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Ναι έχουμε προϊστορία με την Udine. Ολα θα κριθούν στο πρώτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις