Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτό το κωλοκάναλο πότε θα κάνει ρεπορτάζ; είναι δυνατόν να δείχνουν άσχετη εκπομπή μετά τον αγώνα, και μετά από κανα δίωρο να συνεχίζουν με ρεπορτάζ; πόσο ανάπηροι είναι;

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελειως λαθος στιγμη διαλεξε ο Μπολονι για να πει τετοιο πραγμα δημοσια.... :fear:

Και ποια θα ήταν η σωστή στιγμή; :P

Έχω πάντως την εντύπωση ότι δεν τρέχει κάτι σοβαρό με την πρόταση που του έγινε.

edit

Βιάστηκα να μιλήσω. Η πρόταση απ ότι φαίνεται παραείναι καλή.

http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/panw_apo_2_ek_h_prosfora_ston_mpoloni.1538776.html

Δημοσ.

Και ποια θα ήταν η σωστή στιγμή; :P

Παντως οχι μετα απο μια προκριση στους 32 του Γιουροπα ωστε να μην συζηταμε για αντιπαλους, κληρωσεις κλπ και να συζηταμε για τον Μπολονι και αν θα φυγει ή οχι.

Έχω πάντως την εντύπωση ότι δεν τρέχει κάτι σοβαρό με την πρόταση που του έγινε.

Γιατι? Του εγινε προταση και προφανως με πολυ παραπανω χρηματα. Τριπλασια απο αυτα που παιρνει εδω λενε οι φημες. Απο την μια τριπλασια χρηματα απο την αλλη Γιουροπα Λιγκ και ευρωπαικο πρωταθλημα(ακομα και σουπαλιγκ που ειναι ομως κλασεις καλυτερη απο το σαουδαραβικο ξερω γω) και λαος του ΠΑΟΚ που οσο αναισθητος και αν ειναι καποιος ε μετραει.

Δημοσ.

Παντως οχι μετα απο μια προκριση στους 32 του Γιουροπα ωστε να μην συζηταμε για αντιπαλους, κληρωσεις κλπ και να συζηταμε για τον Μπολονι και αν θα φυγει ή οχι.

Εγώ ρώτησα πότε θα ήταν η κατάλληλη στιγμή. Μπορείς να μου βρεις κάποια στιγμή κατάλληλη για κάτι τέτοιο;

Θα απαντήσω εγώ. Δεν υπάρχει καμία τέτοια στιγμή. Πάντα υπάρχουν υποχρεώσεις και εκκρεμότητες.

Γιατι? Του εγινε προταση και προφανως με πολυ παραπανω χρηματα. Τριπλασια απο αυτα που παιρνει εδω λενε οι φημες. Απο την μια τριπλασια χρηματα απο την αλλη Γιουροπα Λιγκ και ευρωπαικο πρωταθλημα(ακομα και σουπαλιγκ που ειναι ομως κλασεις καλυτερη απο το σαουδαραβικο ξερω γω) και λαος του ΠΑΟΚ που οσο αναισθητος και αν ειναι καποιος ε μετραει.

Προφανώς δεν πρόλαβες το edit που έκανα.

Δημοσ.

Εγώ ρώτησα πότε θα ήταν η κατάλληλη στιγμή. Μπορείς να μου βρεις κάποια στιγμή κατάλληλη για κάτι τέτοιο;

Θα απαντήσω εγώ. Δεν υπάρχει καμία τέτοια στιγμή. Πάντα υπάρχουν υποχρεώσεις και εκκρεμότητες.

Μια φορα ομως προκρινεσαι στην χρονια στους 32 του Γιουροπα. :-D

Προφανώς δεν πρόλαβες το edit που έκανα.

Προφανως.

Διαλεχτε! :-D Πρωτο παιχνιδι εκτός εδρας για την πρωτη στηλη(για εμας πχ)....

europadraw1112.png

Δημοσ.

Μακρια απο Πορτο(ειδικα), Αγιαξ, Αλκμααρ(ειδικα), Λατσιο, Τραμπζονσπορ.

Καλυτερη κληρωση: (Ρεντ Μπουλ) Σαλτσμπουργκ.

Πιστευω θα τυχουμε με την Βισλα Κρακοβιας....

Ρούμπιν Καζάν. Τι άλλο; :D

ΛΟΛ.

Φυσικα υπαρχουν οι 2 περιορισμοι οτι ομαδες που ηταν στον ιδιο ομιλο δεν μπορουν να κληρωθουν μαζι, οπως και ομαδες ιδιας χωρας.

Οποτε ξεχνα την Καζαν.

Δημοσ.

Πλάκα κάνω φυσικά.

Επειδή ο ΠΑΟΚ δεν είχε ποτέ τύχη με τις κληρώσεις πιστεύω ότι θα είναι ο Άγιαξ ή η Πόρτο.

Μακάρι να είναι η Βίσλα ή η Σάλτσμπουργκ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...