Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μας παιζουνε. :-(

Αυτος ο @@@@@@γαμ@@@@στης7985#^@$(@#!!*@ ο Αλβανος ο Λιλα ή δεν ξερω πως διαολο λεγεται, επρεπε να ειχε αποβληθει εδω και ωρα. Ας παει σε καμια σχολη Ταε Κβον Ντο ξερω γω αν θελει να δινει κλωτσιες οπου βρει. :mad: :mad:

Δημοσ.

Α ρε μπακαγιοκο...ψιλοχωραφακι το γήπεδο έτσι; μακάρι το διπλό,γιατί ο πας μας παίζει...

Δημοσ.

Πάλι κουβά με έστειλε...

Την προηγούμενη φορά με τον Αστέρα είχα χάσει 170€, τώρα 130€, δεν τον ξαναπαίζω, είναι εντελώς απροσάρμοστη ομάδα. :mad:

Δημοσ.

1) κωλοχώραφο.

2) καρατέκα γιαννενιώτες + ελαστικότατος αρετόπουλος.

3) κούραση, βαρέμαρα, δε ξέρω τι...

Εγώ πάντως έχω βαρεθεί να σκατοπορώνομαι και να ξενερώνω την ζωή μου σε λίγες μέρες..

Δημοσ.

1) κωλοχώραφο.

2) καρατέκα γιαννενιώτες + ελαστικότατος αρετόπουλος.

3) κούραση, βαρέμαρα, δε ξέρω τι...

Εγώ πάντως έχω βαρεθεί να σκατοπορώνομαι και να ξενερώνω την ζωή μου σε λίγες μέρες..

1) Χωραφι πραγματι. Και να μην ισχυαν τα άλλα 2 που ειπες σε αυτο το γηπεδο δεν μπορεις να παιξεις μπαλα.

2) Καρατε πραγματι απο τα Γιαννενα.

3) Κουραση σαφως.

4) Μη συγκεντρωση οσο με την Τοτεναμ σαφως.

5) Τα Γιαννενα θελανε να νικησουνε με νυχια και με δοντια. Θα μου πει καποιος, ε και? Καλα δεν κανανε? Καλα κανανε και παιζανε τοσο παθιασμενα για να θελουν την νικη. Ναι μεν αλλά. Το αλλά παει στο οτι αυτα δεν τα κανουν με αλλες μεγαλες ομαδες μην λεμε ονοματα. Γιατι παντα με εμας ξεσκιζονται?? :mad: Και αυτοι και η Ξανθη πχ.

Δεν μπορω να πιστεψω ουτε για 1 δευτερολεπτο οτι η ομαδα που εκανε κουδουνια την Τοτεναμ για 35 λεπτα, η ομαδα που δεν εχασε στο Καζαν, δεν μπορει να νικησει ευκολα την Κερκυρα στην Τουμπα και τα Γιαννενα σχετικα ευκολα εκτός εδρας.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! :cry:

Δημοσ.

one way or another, δεν παίξαμε μπάλα ρε συ. Έπαιξαν αυτοί, άνετα τρώγαμε 1-2 τεμάχια ακόμα και δεν δικαιούμασταν άλλο εμείς !

Τώρα το αν ανοίγουν πόδια στους 3 οι "μικροί" είναι άλλο θέμα. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι ισχύει... Ίσα ίσα, πιο πολύ καυλώνουν να κερδίσουν γαυροβάζελο, άεκ παρά ΠΑΟΚ. Παίζουν καλά είτε αυτοί, είτε το κοράκι και καθαρίζουν το ματς...Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον...

Αν ο ΠΑΟΚ είχε την φανέλα του γαύρου του βάζελου ή της άεκ, τότε και οι δικοί μας θα κερδίζανε κέρκυρες και γιάννενα ακόμα και στην κακή τους μέρα, και το κοράκι θα έβαζε το χεράκι του εφόσον χρειαζόταν..

Δημοσ.

Εύχομαι θριαμβευτικό διπλό, περιμένω την ΠΑΟΚάρα να κλείσω δελτίο για να πάρω 150 ευρά.

Την προηγούμενη φορά με τον Αστέρα είχα χάσει 170€, τώρα 130€, δεν τον ξαναπαίζω, είναι εντελώς απροσάρμοστη ομάδα. :mad:

Αποφάσισε. 130 ή 150; :P

Αρε ΠΑΟΚΑΡΑ 2 νίκες κολλητά δεν τις αντέχεις.

Δημοσ.

Αντε.τουλαχιστον τωρα παμε στον επομενο γυρο στην ευρωπη και θα παρουμε και λεφτα να πληρωθουν και οι παιχτες.Δεν ειναι τυχαιο το γεγονος οτι ενω ηταν απληρωτοι στον Ναο μεσα φεραν Χ και στην Αγγλια 2-1.Κατι παιζεται

1) Χωραφι πραγματι. Και να μην ισχυαν τα άλλα 2 που ειπες σε αυτο το γηπεδο δεν μπορεις να παιξεις μπαλα.

2) Καρατε πραγματι απο τα Γιαννενα.

3) Κουραση σαφως.

4) Μη συγκεντρωση οσο με την Τοτεναμ σαφως.

5) Τα Γιαννενα θελανε να νικησουνε με νυχια και με δοντια. Θα μου πει καποιος, ε και? Καλα δεν κανανε? Καλα κανανε και παιζανε τοσο παθιασμενα για να θελουν την νικη. Ναι μεν αλλά. Το αλλά παει στο οτι αυτα δεν τα κανουν με αλλες μεγαλες ομαδες μην λεμε ονοματα. Γιατι παντα με εμας ξεσκιζονται?? :mad: Και αυτοι και η Ξανθη πχ.

Δεν μπορω να πιστεψω ουτε για 1 δευτερολεπτο οτι η ομαδα που εκανε κουδουνια την Τοτεναμ για 35 λεπτα, η ομαδα που δεν εχασε στο Καζαν, δεν μπορει να νικησει ευκολα την Κερκυρα στην Τουμπα και τα Γιαννενα σχετικα ευκολα εκτός εδρας.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! :cry:

"Μηπως" υπαρχει κατι απο πισω;

Δημοσ.

Μετά από αρκετά παιχνίδια επιτέλους καλή μπάλα και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Γύρισαν σχεδόν όλοι οι τραυματίες.

Και το καλύτερο της ημέρας, η αποθέωση του Σάλπι από το όλο το γήπεδο κατά την αλλαγή του.

Ελπίζω να πήρε χαμπάρι η άρρωστη μειοψηφία που τον αποδοκίμαζε.

http://www.dailymotion.com/video/xmwbyx_apotheosi-salpi_sport#rel-page-under-2

Δημοσ.

Αιντε παμε. Αν και τετοια ματς συνηθως δεν παιζουμε σοβαρα και τα χανουμε....

[EDIT]Γλύκος(ή Γλήκος?) στο τερμα. :fear: Δεν το παιρνουμε (τελειως) σοβαρα το ματς. :eek:

[EDIT-2]Εκτός και αν το εχουμε "μιλησει" το ματς για ισοπαλιουλα.... :rolleyes:

[EDIT-3]

Μαλλον καταρρεουν οι θεωριες συνομωσιας μου.

1-0 με πεναλτι και εξω ο τερματοφυλακας τους με κοκκινη. Καθαρα και τα 2.

Προφανως δεν ειναι στημενο τελικα. :-D

Δημοσ.

Το μόνο ενδιαφέρον σήμερα είναι αν θα περάσει ή όχι η Τότεναμ σε βάρος της Ρούμπιν Καζάν.

Ξεκούραστο ματσάκι. Νο άγχος για μας. :-)

@ Anaksimandros4

Γλύκος είναι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...