Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ακριβώς. Τον φανατικό οπαδό μίας αθλητικής ομάδας τον θεωρώ υπερβολικό και "χαζό" (το ίδιο πιστεύω και για άλλους τομείς όπως θρησκεία, πολιτική κ.τ.λ.). Οι οπαδοί και περισσότερο φανατικοί οπαδοί (ένα μεγάλος μέρος αυτών τουλάχιστον) που σαν "πρόβατα" πράττουν τα θέλω του κάθε πρόεδρα (όχι απαραίτητα της επίσημης ομάδας) βλάπτουν αφάνταστα τον αθλητισμό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι οπαδοί και περισσότερο φανατικοί οπαδοί (ένα μεγάλος μέρος αυτών τουλάχιστον) που σαν "πρόβατα" πράττουν τα θέλω του κάθε πρόεδρα (όχι απαραίτητα της επίσημης ομάδας) βλάπτουν αφάνταστα τον αθλητισμό.

περιγράφεις το αντίθετο του billara.και το αντίθετο του παοκτσή

άσε εμάς τους χαζούς να γουστάρουμε.οι χαζοί πάνε γήπεδο και εκδρομές, οι έξυπνοι κάθονται στην tv ...

φανταστική λογική...

δηλαδή εγώ που είμαι φανατικός οπαδός, είμαι χαζός και υπερβολικός...

άσχετα αν δεν έχω σπάσει κάνα κεφάλι δεν έχω πετάξει τίποτα μέσα κλπ

απλά φωνάζω ....(εκκλησια ήμασταν στο tottenham anyway, δεν έγινε το παραμικρό)

περιμένω απάντηση πριν στα επιστρέψω γιατί μάλλον κάτι άλλο εννοείς, δε παίζει να σε τόσο..

Να το κανουμε τι το παθος του billara ...

Ποτε δε μ αρεσαν οι υπερβολες.

αυτό που είναι υπερβολή για σένα, για άλλους είναι καθημερινότητα.

Ώρες ώρες πραγματικά με κάνετε και διαβάζω αυτά που γράφω καμιά 10ρια φορές για να δω αν άλλα έχω γράψει από αυτά που πραγματικά έχω γράψει.

e ναι όταν κρίνεις ένα σύνολο, έστω στην πλειοψηφία του, από ένα άτομο, που στην προκειμενη είναι το ακριβώς ανάποδο του επιχειρήματος σου, ναι μάλλον αλλα εννοείς και αλλα γραφεις

e ναι όταν κρίνεις ένα σύνολο, έστω στην πλειοψηφία του, από ένα άτομο, που στην προκειμενη είναι το ακριβώς ανάποδο του επιχειρήματος σου, ναι μάλλον αλλα εννοείς και αλλα γραφεις

Οκ, έχεις δίκαιο.

Όλα όσα έχουμε δει στα γήπεδα γίνονται από απλούς φιλάθλους. Οι φανατικοί οπαδοί δεν προκαλούν προβλήματα και στηρίζουν τις ομάδες τους πάντα και παντού, χωρίς να καταφεύγουν σε υπερβολές/ακρότητες/παρανομίες. Όλοι είναι αγνοί σαν τον Bilara. Και αν κάποιος ξεφύγει (πολύ σπάνια όπως έχουμε δει, η υπερβολική αγάπη για μια ομάδα θολώνει το μυαλό) οι υπόλοιποι τον απομονώνουν και τον αποβάλουν από τον χώρο τους. Την Τρίπολη/Ξάνθη/Λάρισα/Λιβαδειά δεν την διέλυσαν οι φανατικοί οπαδοί που ακολούθησαν για να στηρίξουν αγνά την ομάδα τους. Αν δουν και καναν παίκτη της ομάδας τους να παίζει αντιεπαγγελματικά και να κάνει τον ψευτόμαγκα απλά τον αγνοούν με τον τρόπο τους ώσπου να αλλάξει συμπεριφορά.

Αυτό έλλειπε τώρα να κάνουμε φίρμες οργανωμένους με IQ -50. Το ίδιο ισχύει για τον Τσουκαλά, για τον κάφρο βάζελο, και τον "φανατικό" αρειανό φυσικά.

Εγω δεν το φοβαμαι, στανταρακι το'χω. Φαντασου δηλαδη,αν επαιζα στοιχημα θα πονταριζα εναντιον της ομαδας μου. Μακαρι να με εκπληξουν, αλλα προσωπικα το εχω 100%.

Εγω δεν το φοβαμαι, στανταρακι το'χω. Φαντασου δηλαδη,αν επαιζα στοιχημα θα πονταριζα εναντιον της ομαδας μου. Μακαρι να με εκπληξουν, αλλα προσωπικα το εχω 100%.

1-0 ή 2-0. Κλασικος ΠΑΟΚ. :cry:

Μακαρι να ξαναπεσω εξω οπως με Τοτεναμ....

Στο ημιχρονο ημουνα σιγουρος οτι θα χασουμε 3-2 ή εστω 2-2.

Πριν τον αγωνα βεβαια πιστευα οτι θα νικησουμε 1-2(!!!!ναι και ομως!!) αλλά δεν παιζω ποτέ στοιχημα τον ΠΑΟΚ οποτε... :-(

Ξαναειδα τον αγωνα με Αγγλικη περιγραφη. Οι Αγγλοι σχολιαστες αλλη κλαση φυσικα γενικα, αλλά στο γκολ φαουλ πανω στον Κοντρερας που δεν μετρησε, τους πηρε κανα 20λεπτο να καταλαβουν τον λογο(οτι δεν εδωσε οφσαιντ και εδωσε φαουλ) οι στουρνοι.... :-D

Επειδη ηταν σε υψηλη αναλυση το αρχειο με τον αγωνα, ειδα ξεκαθαρα πλεον οτι τελικα το πεναλτι (και αρα και η κοκκινη) δεν ηταν σε καμια περιπτωση πεναλτι. Καθαρο ακουσιο ηταν, δηλαδη δεν ειχε προθεση με τιποτα να την ακουμπησει μετο χερι και απλως αυτη αναπηδησε απο το σωμα του που αρχικα χτυπησε, στο χερι του την ωρα μαλιστα που το τραβουσε πισω προσπαθωντας να αποφυγει την επαφη. Η ποιοτητα(του βιντεο) μετραει τελικα. Υψηλη αναλυση και slow motion replay δειξαν την πραγματικοτητα καθαρα. Μου θυμισε ενα επεισοδιο του HOUSE που για να αναλυσουν ενα βιντεο με ενα προβλημα στην καρδια καποιου, πηγαν απο απλη οθονη 20 ιντσων σε 40αρα ξερω γω και απο εκει σε προτζεκτορα. :lol: :lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...