Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ντάξει απλά φοβερός χτες ο ΠΑΟΚ!!!!!! Όλοι οι έλληνες φίλαθλοι χάρηκαν χτες, εκτός απο τους γαύρους!!!!!

Εγώ ΑΕΚ είμαι αλλα το ένιωθα το παιχνίδι λες και ήμουν ΠΑΟΚ. Τώρα θέλω να χάσετε στον επόμενο αγώνα και να αποκληστεί η Τότεναμ.

EPIC WIN θα ήταν.

Δηλαδη εγω που την χαρηκα την νικη με κανει λιγοτερο ολυμπιακο???Ελεος...(αλλα αποτι καταλαβαινω λογο ομαδας περιμενεις αλλες ομαδες να παρεις χαρα)...

Συγχαρητηρια για τον παοκ χωρις την αποβολη πιστευω οπως επαιζε η τοτεναμ ο μονος κινδυνος για την αμυνα ηταν ο χαλκιας...

Μου θυμισε την νικη επι της φενερ...

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ενταξει παιδια καταλαβαμε.

Ο Κινγκ , ο Μπειλ , ο Φαν ντε Φαρτ , ο Ασου Εκοτο , ο Παρκερ , ο Φριντελ , ο Σαντρο , ο Αντεμπαγιορ , ο Καμπουλ , ο Γουοκερ δεν ειναι οι βασικοι.

Ειναι οι αλλαγες.

Οι βασικοι ειναι o Γκαλας , o Μπασονγκ , ο Τσορλουκα , ο Ροουζ , o Λιβερμουρ , ο Κειν και ο Πιεναρ που παιζαν χτες.

Ωραια τα λετε.

Φριντελ? Γιατι ο Γκομεζ ειναι κατωτερος? Μια χαρα μπορει να παιξει και βασικος. Ναι Πρεμιερ δεν παιζει αλλά και τι με αυτο?

Αντεμπαγιορ και Φαν Ντερ Φααρτ οκ αλλά οπως ειπαμε και απο εμας ελειπαν 2 υπερβασικοι, Βιειρινια και Λινο.

Ο Τσορλουκα εχει παιξει σε 4 παιχνιδια(απο τα 12) στην Πρεμιερ και ο Λιβερμορ σε 7(απο τα 12). Ο δε Σαντρο που τον βαζεις βασικο εχει παιξει σε 6. Σε λιγοτερα δηλαδη! :-(

Ο Μπειλ επαιξε απο το 60'. Δεν εκανε κατι καταδικαστικο για εμας, καποιο γκολ ή καποια ασιστ. Τον νικησαμε και αυτον. Δεν ειχε χωρο να ελιχθει.

Τον δε Γκαλας δεν τον λες μικρο παικτη.

Η μεγαλη διαφορά ηταν ο Ροουζ αντι του Εκοτο.

Ενταξει καταλαβα, εσυ θες να πεις οτι δεν παιξαμε με το 100% της δυναμικης που μπορουσε να εχει η Τοτεναμ.

1ον σωστο σκασιλα μας! Ας επαιζε με το 100%. Εμεις δεν φταιμε σε τιποτα. :-D

2ον ουτε εμεις παιζαμε με το 100% της δυναμικης μας. Μας ελειπαν Βιειρινια, Λινο, Κατσικας, Λεοναρντο και Σπαντατσιο.

Και το κυριοτερο. Ακομα και το οτι δεν παιξαμε απεναντι στην 100% καλυτερη Τοτεναμ που θα μπορουσε να υπαρξει αυτο δεν σημαινει οτι δεν αντιμετωπισαμε μια ομαδα που ειναι 3η στην Αγγλια (και με εναν αγωνα λιγοτερο) και μια ομαδα που οι παικτες της ηταν κλασεις ανωτεροι απο οποιασδηποτε ομαδας του Ελληνικου πρωταθληματος και ο παγκος της ειναι υπεργεματος και οτι αν επαιζε πρωταθλημα στην Ελλαδα θα το επαιρνε για πλακα. Με αυτη την ομαδα παιξαμε. Με 7 Ελληνες, οπως Σταφυλλιδη, Αθανασιαδη, Μαλεζα, Γεωργιαδη, παικτες απειρους γενικα και καμια σχεση με τα πυρηνικα οπλα της Τοτεναμ. Και παροτι της ελειπαν 3-4 πυραυλοι ειχε αλλους 18 να διαλεξει.

Ελα παμε αλλη μια γυρα τωρα.

Ζηλευω τον Παοκ και δε μπορω να αντεξω που εχει κανει νικη στην Αγγλια ενω η ομαδα μου οχι.

Γι αυτο αλλωστε προσπαθω να μειωσω τη νικη σας.

Αντε πειτε το.Το περιμενω.

Εγω παντως δεν λεω οτι προσπαθεις να μειωσεις την νικη αλλά πιστευω εαν ο Ολυμπιακος εβγαζε τετοιο αποτελεσμα και τετοια προκριση και μαλιστα με 10 παικτες, πιστευω θα εγραφες αυτα που γραφω εγω ή το πιθανοτερο δεν θα ανεφερες καν το οτι η Τοτεναμ δεν επαιζε με την σουπερ ντουπερ καλυτερη της 11αδα. Απλα θα το αποσιωπουσες.

Τωρα ομως επρεπε να το αναφερεις.... :rolleyes:

Δημοσ.

Ας ελπίσουμε σε νίκη στο γιάννενο, γιατί ξεφτίλα θα γίνουμε.

Μη το λες... Οι Ελληνικές ομάδες δυστηχώς δεν είναι για 2 ματς την βδομάδα. Μην σας φανεί καθόλου παράξενο αν είναι κουρασμένοι και χάσετε το σ/κ. Είναι δικαιολογημένοι imo :P

Δημοσ.

ρε παόκια, δε χαίρεστε που προσπαθούν μερικοί να σας πείσουν πως αν παίζατε και σεις Πρέμιερσιπ, άρα με 100% γεμάτη Τότεναμ, ΙΣΩΣ και να μη τη νικούσατε?

είμαι ΑΕΚ και το έβλεπα με ένα τρελό παόκι κολλητό στο σπίτι μου... ο τύπος άρχισε να χοροπηδάει με τα παπούτσια πάνω στον καναπέ!!!

ρε μιλάμε για Τοτεναμ, έχετε δει που παίζει? τι θέση στη Πρέμιερ έχει? ρε τη νικήσατε μέσα στο Λονδίνο!!

σα να έρχεται η Μόνικα Μπελούτσι για κρεβάτι, να τη ξεσκίζετε και να έρχεται κάποιος και να λέει:

"ναι αλλα, σε αυτή την ηλικία? πριν 5 χρόνια δε μπορούσε να έρθει? και ήταν και αμακιγιάριστη!!! άσε που δεν έφερε και καμια φίλη!!! μη σου πω πόσο ξενέρωσα που τα έφτυσε και δεν τα κατάπιε!!!"

Το χαρακτηριστικό του Έλληνα ο μηδενισμός.Κοίτα το ΑΕΚάκι σου που ξευτιλίζετε από κάτι Στουρμ και άσε τον ΠΑΟΚ. Πολύ ζήλια ρε παιδί μου πολύ ζήλια.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι εγώ την Μπελούτσι την έστειλα σπίτι της. Δεν της το 'κανα το ψυχικό.

Άργησες της είπα και τελείωσε το θέμα.

Μπάβο ρε Str με τα παραδείγματά σου. :lol:

Δημοσ.

ρε παόκια, δε χαίρεστε που προσπαθούν μερικοί να σας πείσουν πως αν παίζατε και σεις Πρέμιερσιπ, άρα με 100% γεμάτη Τότεναμ, ΙΣΩΣ και να μη τη νικούσατε?

είμαι ΑΕΚ και το έβλεπα με ένα τρελό παόκι κολλητό στο σπίτι μου... ο τύπος άρχισε να χοροπηδάει με τα παπούτσια πάνω στον καναπέ!!!

ρε μιλάμε για Τοτεναμ, έχετε δει που παίζει? τι θέση στη Πρέμιερ έχει? ρε τη νικήσατε μέσα στο Λονδίνο!!

σα να έρχεται η Μόνικα Μπελούτσι για κρεβάτι, να τη ξεσκίζετε και να έρχεται κάποιος και να λέει:

"ναι αλλα, σε αυτή την ηλικία? πριν 5 χρόνια δε μπορούσε να έρθει? και ήταν και αμακιγιάριστη!!! άσε που δεν έφερε και καμια φίλη!!! μη σου πω πόσο ξενέρωσα που τα έφτυσε και δεν τα κατάπιε!!!"

Το χαρακτηριστικό του Έλληνα ο μηδενισμός.Κοίτα το ΑΕΚάκι σου που ξευτιλίζετε από κάτι Στουρμ και άσε τον ΠΑΟΚ. Πολύ ζήλια ρε παιδί μου πολύ ζήλια.

Χαχαχαχα, μεγαλο fail η απαντηση σου. :-D

Δες καλυτερα τι γραφει. Το αντιθετο απο αυτο που λες ειπε. :mrgreen: Μας εκθειαζε, δεν μας λιδωρουσε.

Και το αντιπαραδειγμα του Str πρεπει να πω οτι ηταν μυθικο! :-D

Δημοσ.

Χαχαχαχα, μεγαλο fail η απαντηση σου. :-D

Δες καλυτερα τι γραφει. Το αντιθετο απο αυτο που λες ειπε. :mrgreen: Μας εκθειαζε, δεν μας λιδωρουσε.

Και το αντιπαραδειγμα του Str πρεπει να πω οτι ηταν μυθικο! :-D

Αν έκανα τέτοια χοντράδα, καθάρισα με μιά συγγνώμη? :-)) :-((

Δημοσ.

memePAOKfront.pngΛένε πως το ποδόσφαιρο βοηθάει τις κυβερνήσεις στο να αποπροσανατολίζουν τον κόσμο από τα προβλήματα της καθημερινότητάς του. Χμ… Τολμώ να πω ότι αυτό το θεωρώ μεγάλη μ@λακία. Οι σώφρονες δεν πρόκειται να ξεχάσουν τις σκοτούρες τους αν αφεθούν για λίγο στη μαγεία του αθλητισμού

. Οι ανεγκέφαλοι πάλι, όπως και να έχει, αποπροσανατολισμένοι είναι.

Ελπίζω να με συγκαταλέγετε στην πρώτη κατηγορία και να κατανοείτε το ηλίθιο χαμόγελο που έχω φορέσει σήμερα. Χθες ο ΠΑΟΚ μάς χάρισε μια από τις ιστορικότερες βραδιές της ιστορίας του και θα μου επιτρέψετε να αφιερώσω το ποστ σε μένα και σε όλα τα αδέρφια. Δεν κερδίζει κάθε μέρα ελληνική ομάδα στην Αγγλία.

Ούτε το τρελό ΠΑΟΚι που έχει κλέψει την παράσταση με τη χαρακτηριστική του έκφραση (γ)κ@ύλας στο δεύτερο γκολ, δεν μπορεί να πιστέψει τι έγινε. Η φωτογραφία του έχει γίνει πρώτο θέμα συζήτησης σε Facebook και Twitter.

Τώρα πια και σε meme:

memePAOK1.png

memePAOK2.png

memePAOK3.png

memePAOK4.png

memePAOK5.png

memePAOK6.png

memePAOK7.png

memePAOK8.png

Ξέρω ότι πολλοί βάζετε και ξαναβάζετε το βίντεο με τα γκολ του ΠΑΟΚ, μόνο και μόνο για να απολαύσετε την έκφραση του καρντάση. Ορίστε η προσφορά του καταστήματος:

memePAOKmove.gif

Δημοσ.

παοκ εκδρομές ναρκωτικά

τα είπατε όλα...

ακόμα να ηρεμήσω από το γήπεδο , αρρωστήσαμε μέσα στο κοτέτσι,φωνή δεν έχω.. καταπληκτική κερκίδα κάναμε και δε το πίστευα χτες που ξαναείδα το mats, ποσο πολύ ακουγόμασταν.

σε 2 βδομάδες ελπίζω να κληρωθούμε με κάποια ομάδα που θα έχει μεγάλο γήπεδο, δεν γίνεται να είμαστε 2500 μέσα και 1500 έξω στις pub.και στα καπάκια κλείνω αεροπορικά..ελπίζω όχι ρωσία πάλι

Δημοσ.

το παρατραβήξανε...

εντωμεταξύ κανένας μη παοκτσής δε μπορεί να καταλάβει το πάθος του billara....ο τύπος έκανε την κερκίδα να ακούγεται λες και είναι μέσα στο tv booth. ...δε σταμάτησε λεπτό να φωνάζει και να κουνάει την κερκίδα....ούτε το 1% του πάθους του δεν έχουν

χωρίς μικροφωνικές...

χωρίς φυσαρμόνικες και ντουντούκες...

μονο φωνή είχαμε

Δημοσ.

το παρατραβήξανε...

εντωμεταξύ κανένας μη παοκτσής δε μπορεί να καταλάβει το πάθος του billara....ο τύπος έκανε την κερκίδα να ακούγεται λες και είναι μέσα στο tv booth. ...δε σταμάτησε λεπτό να φωνάζει και να κουνάει την κερκίδα....ούτε το 1% του πάθους του δεν έχουν

χωρίς μικροφωνικές...

χωρίς φυσαρμόνικες και ντουντούκες...

μονο φωνή είχαμε

Να το κανουμε τι το παθος του billara ...

Ποτε δε μ αρεσαν οι υπερβολες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...