Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Adebayor & Van der Vaart δεν είναι δηλωμένοι... Ντάξει ρε παιδιά, κι εμείς δεν είχαμε Lino, Vieirinha... Μιλάμε για τεράστια νίκη, όπως και να το κάνουμε...

Δημοσ.

Προσωπικα,αν και Παναθηναικος,ειμαι περηφανος σαν Ελληνας για τον ΠΑΟΚ, και θεωρω οτι η χτεσινη του επικρατηση σε μια απο τις μεγαλυτερες εδρες της Ευρωπης και υπο την τεραστια αδικια του πεναλτι και της επισης αδικης αποβολης του μικρου Σταφυλιδη στο πρωτο ημιχρονο,ηταν επικη.Μεγαλη,ιστορικη νικη για τον συλλογο και το Ελληνικο ποδοσφαιρο.

Απο οσο γνωριζω(ισως βεβαια κανω λαθος, η Τοτεναμ στην Ευρωπη στο Γουαιτ Χαρτ Λειν στους τελευταιους 25+ αγωνες εχει χασει μονο μια φορα απο την Ρεαλ Μαδριτης. Ως χθες βεβαια.

Απο την αλλη, η αδικια δεν ειναι διπλη ετσι οπως το παρουσιαζεις. Δεν μας αδικησε δινοντας ενα πεναλτι που δεν ηταν ΚΑΙ μας αδικησε δινοντας κοκκινη καρτα. Αυτα πανε μαζι. :-D

Ειτε θα τα δωσεις και τα 2, ειτε δεν θα δωσεις τιποτα.

Το αν ηταν πεναλτι(αρα και κοκκινη καρτα) δεν ειμαι και τοσο σιγουρος οτι δεν ηταν. Μαλλον δεν ηταν γιατι 1ον φαινεται να προσπαθει να μαζεψει το χερι του και 2ον η μπαλα χτυπα πρωτα στο χωμα και απο εκει παει παει στο χερι. Αρα οχι προθεση αρα οχι πεναλτι. Τελοσπαντων δεν θα κολλησουμε εκει.

Σε καλο μας βγηκε βασικα. :mrgreen: Αυτη η υπεργλυκια αγωνια που ζησαμε στο 2ο ημιχρονο με τα 45 λεπτα να μοιαζουν 2.5 ωρες μπορει να μας εκαιγε στο στηθος αλλά οπως ειπα ηταν πολυ γλυκο συναισθημα και με το happy end ηταν κατι το ανεπαναληπτο. Αν κερδιζαμε 0-2 η αγωνια θα ηταν πολυ μικροτερη οποτε σε καλο μας βγηκε τελικα. :-D

Χωρις να θελω να μειωσω τη νικη του Παοκ θα ηθελα να διευκρινησω κατι.

Ολοι λενε πως ο Παοκ νικησε την Τοτεναμ που ειναι η πιο φορμαρισμενη ομαδα στην Αγγλια.

Απλα να ξερετε πως αυτη δεν ειναι η κανονικη Τοτεναμ.

Χτες μετρησα 3-4 βασικους ολο κι ολο. Εχει μεγαλη διαφορα απο το να παιζεις με την πρωτη ομαδα .

3-4 βασικους??

Μαλλον δεν εχεις δει καθολου Τοτεναμ. Εκτός απο Αντεμπαγιορ και 2 στην αμυνα μια χαρα βασικη ομαδα ηταν.

Εξαλλου ποσες φορες νομιζεις οτι εχει παιξει φετος με 11 βασικους οπως εσυ τους εννοεις? ΜΙΑ!

Εξαλλου τι θα πει βασικοι? Εχει 14-15 παικτες που χρησιμοποιει ως "βασικους". Ε χθες αρχισε με 8 βασικους και 3 που δεν ηταν μεσα σε αυτους αλλά στο 2ο ημιχρονο μπηκαν 2 απο τους "βασικους" οποτε επαιζε με 10 βασικοτατους.

Η Τοτεναμ σοβαρευτηκε στο δευτερο ημιχρονο οταν εβαλε και καποιους ακομα βασικους..

Αυτο ή το οτι παιζαμε με 10? :rolleyes:

Αυτη ειναι η Τοτεναμ.Σε βαζει στο τερμα σου με πιεση ψηλα απο ολους τους παιχτες.

Ελειπε ο Αντεμπαγιορ , ο Βαντ τερ Φααρτ , Ο Μπειλ , o Σαντρο κτλ που κανουν ΟΛΗ τη δουλεια στο γηπεδο.

Ο Αντεμπαγιορ και ο Φαν Ντερ Φααρτ δεν ειναι δηλωμενοι για το Γιουροπα Λιγκ. Τι να κανουμε?

Ο Μπειλ μπηκε στο 2ο ημιχρονο. Και? Τι εκανε? Εκανε κανεναν διεμβολισμο και μας εκανε κουδουνια και δεν το πηραμε ειδηση μηπως? :rolleyes:

Το "κλπ" ποιοι ειναι? :-D

Απλα το λεω επειδη εχω παρακολουθησει την Τοτεναμ στα τελευται 8-9 παιχνιδια ανελειπως.

Ε τοτε ποιοι ελειπαν που μπορουσαν να παιξουν και δεν παιξανε?

Ασε που και εμεις παιζαμε χωρις τον Λινο που ειναι βασικοτατος παικτης αφου κραταει ολη την πλευρα και φυσικα χωρις τον καλυτερο παικτη μας(θεωρητικα γιατι ο Γκαρσια ηταν πραγματικος Κολοσσος και χθες) τον Βιειρινια.

Επισης δεν καταλαβαινω γιατι ολα τα σαιτ, παρα μα παρα πολλοι φιλαθλοι κλπ κλπ, τα εχουν με τον διαιτητη. 50-50 μας επαιξε σε ολο τον αγωνα!! 50-50 πραγματικα ομως!

Ισως εκανε τεραστιο λαθος βεβαια στο πεναλτι και στην κοκκινη καρτα αλλά αυτο ειναι μια φαση. Κρισιμοτατη βεβαια αλλά μια φαση. Η κρισιμοτητα της δεν κανει το 50-50 του υπολοιπου αγωνα 80-20 υπερ της Τοτεναμ. Μια φαση αναμεσα σε εκατονταδες οπου μας επαιξε 50-50.

Ο διαιτητης οχι απλως δεν ηταν κακος, αλλά ηταν εξαιρετικος θα ελεγα! Εχασε καποιες φασεις βεβαια, τα εχασε σε ενα σημειο θα λεγαμε, εκει στην ακυρωση του γκολ οπου καθυστερησε να σφυριξει φαουλ, αλλά μετεπειτα ειπε οτι δεν ακουσε οποτε δικαιολογειται και εξαλλου τελικως πηρε την σωστη αποφαση.

Δημοσ.

Adebayor & Van der Vaart δεν είναι δηλωμένοι... Ντάξει ρε παιδιά, κι εμείς δεν είχαμε Lino, Vieirinha... Μιλάμε για τεράστια νίκη, όπως και να το κάνουμε...

Ειπα εγω κατι διαφορετικο ?

Ο Αντεμπαγιορ και ο Φαν Ντερ Φααρτ δεν ειναι δηλωμενοι για το Γιουροπα Λιγκ. Τι να κανουμε?

Ο Μπειλ μπηκε στο 2ο ημιχρονο. Και? Τι εκανε? Εκανε κανεναν διεμβολισμο και μας εκανε κουδουνια και δεν το πηραμε ειδηση μηπως? :rolleyes:

Το "κλπ" ποιοι ειναι? :-D

Το οτι δεν ειναι δηλωμενοι ειναι αλλο θεμα.

Εγω ειπα οτι δεν ειναι η πρωτη ομαδα της Τοτεναμ.Αυτο το καταλαβαινεις ή οχι ?

Τωρα για τον Μπειλ εσυ περιμενες να παρει τη μπαλα να περασει και τους 10 που ηταν πισω και να σκοραρει.

Σορυ που δε το κανε.Εκανε αλλα πραγματα ομως που δε τα προσεξες....

Το κλπ ειναι ο τερματοφυλακας και οι δυο ακραιοι μπακ ισως ?

Μαλον εσυ που βλεπεις τα ματς της Τοτεναμ , ολους αυτους που ειδες χτες τους βλεπεις σε καθε ματς ως ενδεκαδατους.

Δε ξερω πως αλλιως να το εξηγησω.

Δημοσ.

Ειπα εγω κατι διαφορετικο ?

Δεν απευθύνθηκα σε σένα ρε συ, ας πούμε ότι σκεφτόμουν δυνατά και γραπτά

Εγω ειπα οτι δεν ειναι η πρωτη ομαδα της Τοτεναμ.Αυτο το καταλαβαινεις ή οχι ?

Ήταν σχεδόν ολόκληρη η πρώτη ομάδα της Τότεναμ. Οι αναπληρωματικοί της ήταν οι Livermore, Rose & Kane.

Βέβαια τον Livermore δεν τον λες και δευτεροτρίτο (Συμμετοχές Livermore). Οι Rose & Kane είναι όντως τσικό.. Κατά τ'άλλα Defoe & Pienaar δεν είναι εντεκαδάτοι αλλά είναι πρώτες αλλαγές.

Και εκτός των άλλων, υπενθυμίζω, δεν έπαιζε ο Lino & o Vieirinha

Δημοσ.

ποια βασικη ενδεκαδα τι λετε τωρα????καταλαβαινετε τι ομαδες συγκρινετε κ τι βασικους κ αναπληρωματικους εχουν??

αν η ζηλια ηταν ψορα θα ειχε κολλησει ολη η χωρα!

Δημοσ.

Ας υπενθμίσουμε πως:

Ο αντεμπαγιορ δεν ειναι δηλωμένος για το ουέφα.

Ο φαν ντε φαρτ ηταν τιμωρημένος ή κάρτες; δεν ειμαι σιγουρος.

Η τοτεναμ χωρίς μοντριτς ειναι μιση ομάδα. Εφόσον έπαιζε αυτος, η μόνη "απουσία" που βάζω είανι του μπειλ.

Δε προσπαθώ να αποδείξω πως ήταν...πλήρης, μιας και ποσώς με ενδιαφέρει. Κι εγώ δεν είχα βιερίνεια και λίνο :-D :-D :-D

Ας ελπίσουμε σε νίκη στο γιάννενο, γιατί ξεφτίλα θα γίνουμε.

μια χαρα βασικουρες επαιζαν. αυτους εχει η τοτεναμ για ευρωπη, αυτους βαζει, και οπως λεει ο φιλος, ο μοντριτς ειναι ολα τα λεφτα. και ο bale επαιξε μιση ωριτσα.

αν αναλογιστεις τις απουσιες του παοκ, αυτες ειναι πιο σημαντικες...

Δημοσ.

Ντάξει απλά φοβερός χτες ο ΠΑΟΚ!!!!!! Όλοι οι έλληνες φίλαθλοι χάρηκαν χτες, εκτός απο τους γαύρους!!!!!

Εγώ ΑΕΚ είμαι αλλα το ένιωθα το παιχνίδι λες και ήμουν ΠΑΟΚ. Τώρα θέλω να χάσετε στον επόμενο αγώνα και να αποκληστεί η Τότεναμ.

EPIC WIN θα ήταν.

Δημοσ.

Το χτεσινό ματς πέρα των άλλων, απέδειξε την μεγάλη αξία του Γκαρσία.

Για ακόμα μια φορά.

Ίσως ο πιο παρεξηγημένος παίκτης των ελληνικών γηπέδων.

Εκτός από μας τους παοκτζήδες, όλοι οι υπόλοιποι τον ξέρουν μόνον για τον χαρακτήρα του.

Τα σχόλιο συνήθως είναι "εντάξει καλός παίκτης αλλά λίγο αργός και πολύ τρελός".

Ο Πάμπλο είναι τεράστιος. Είναι όλος ο ΠΑΟΚ. Όλο το παιχνίδι από αυτόν ξεκινάει.

Χωρίς τον Βεϊρίνια μπορεί να σταθεί ο ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Χωρίς τον Γκαρσία δεν γίνεται.

Δεν ξέρω αν το έχει επισημάνει κανείς άλλος αλλά φέτος δεν κερδίσαμε ούτε ένα παιχνίδι που δεν έπαιζε ο Γκαρσία. Και δυστυχώς έχασε αρκετά ματς.

Δημοσ.

Το χτεσινό ματς πέρα των άλλων, απέδειξε την μεγάλη αξία του Γκαρσία.

Για ακόμα μια φορά.

Ίσως ο πιο παρεξηγημένος παίκτης των ελληνικών γηπέδων.

Εκτός από μας τους παοκτζήδες, όλοι οι υπόλοιποι τον ξέρουν μόνον για τον χαρακτήρα του.

Τα σχόλιο συνήθως είναι "εντάξει καλός παίκτης αλλά λίγο αργός και πολύ τρελός".

Ο Πάμπλο είναι τεράστιος. Είναι όλος ο ΠΑΟΚ. Όλο το παιχνίδι από αυτόν ξεκινάει.

Χωρίς τον Βεϊρίνια μπορεί να σταθεί ο ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Χωρίς τον Γκαρσία δεν γίνεται.

Δεν ξέρω αν το έχει επισημάνει κανείς άλλος αλλά φέτος δεν κερδίσαμε ούτε ένα παιχνίδι που δεν έπαιζε ο Γκαρσία. Και δυστυχώς έχασε αρκετά ματς.

ΠΑΟΚτζής δεν είμαι, αλλά έχω ακριβώς αυτήν την άποψη για τον Γκαρσία εδώ και χρόνια.

Κρίμα μόνο που είναι νευράκιας, γιατί κυρίως τον τσιγκλάνε και γίνεται ο καυγάς, επειδή τον έχουν καταλάβει ότι δεν μπορεί να συγκρατηθεί με τίποτα.

Εντάξει, δεν είναι και εντελώς με τα καλά του, είναι φανερό.

Ως παίχτης, όμως, πραγματικά αλλάζει την ομάδα. Και το περίεργο είναι ότι το κάνει είτε παίζει καλά, είτε δεν παίζει. Δημιουργεί κέντρο, απελευθερώνει κόσμο και παίζουν οι υπόλοιποι καλά. Δε χρειάζεται καν να κάνει κάτι ο ίδιος. Αυτό που επισημαίνεις για φέτος, το έχω παρατηρήσει και σε άλλες χρονιές: άσχετα με το αποτέλεσμα (το οποίο είναι και σε μεγάλο βαθμό τυχαίο), ο ΠΑΟΚ πάντα παίζει καλύτερα με τον Γκαρσία στην 11άδα. Ο Βιεϊρίνια είναι πολύ καλός και αν βρεθεί σε μέρα μπορεί να πάρει όλο το παιχνίδι μόνος του, αλλά δεν έχει το ίδιο εφέ που έχει ο Γκαρσία.

Όλα αυτά, από κάποιον που τον αντιπαθεί.

Δημοσ.

Ενταξει παιδια καταλαβαμε.

Ο Κινγκ , ο Μπειλ , ο Φαν ντε Φαρτ , ο Ασου Εκοτο , ο Παρκερ , ο Φριντελ , ο Σαντρο , ο Αντεμπαγιορ , ο Καμπουλ , ο Γουοκερ δεν ειναι οι βασικοι.

Ειναι οι αλλαγες.

Οι βασικοι ειναι o Γκαλας , o Μπασονγκ , ο Τσορλουκα , ο Ροουζ , o Λιβερμουρ , ο Κειν και ο Πιεναρ που παιζαν χτες.

Ωραια τα λετε.

Ελα παμε αλλη μια γυρα τωρα.

Ζηλευω τον Παοκ και δε μπορω να αντεξω που εχει κανει νικη στην Αγγλια ενω η ομαδα μου οχι.

Γι αυτο αλλωστε προσπαθω να μειωσω τη νικη σας.

Αντε πειτε το.Το περιμενω.

Δημοσ.

ΠΑΟΚτζής δεν είμαι, αλλά έχω ακριβώς αυτήν την άποψη για τον Γκαρσία εδώ και χρόνια.

Κρίμα μόνο που είναι νευράκιας, γιατί κυρίως τον τσιγκλάνε και γίνεται ο καυγάς, επειδή τον έχουν καταλάβει ότι δεν μπορεί να συγκρατηθεί με τίποτα.

Εντάξει, δεν είναι και εντελώς με τα καλά του, είναι φανερό.

Ως παίχτης, όμως, πραγματικά αλλάζει την ομάδα. Και το περίεργο είναι ότι το κάνει είτε παίζει καλά, είτε δεν παίζει. Δημιουργεί κέντρο, απελευθερώνει κόσμο και παίζουν οι υπόλοιποι καλά. Δε χρειάζεται καν να κάνει κάτι ο ίδιος. Αυτό που επισημαίνεις για φέτος, το έχω παρατηρήσει και σε άλλες χρονιές: άσχετα με το αποτέλεσμα (το οποίο είναι και σε μεγάλο βαθμό τυχαίο), ο ΠΑΟΚ πάντα παίζει καλύτερα με τον Γκαρσία στην 11άδα. Ο Βιεϊρίνια είναι πολύ καλός και αν βρεθεί σε μέρα μπορεί να πάρει όλο το παιχνίδι μόνος του, αλλά δεν έχει το ίδιο εφέ που έχει ο Γκαρσία.

Όλα αυτά, από κάποιον που τον αντιπαθεί.

Ακριβώς έτσι είναι. Το έχει το χάρισμα. Ο Βεϊρίνια ή ο Γεωργιάδης χθες, παίρνουν την μπάλα εκεί που πρέπει, όταν πρέπει αλλά ειδικά οι "παρτενέρ" του, ο Αρίας, ο Λαζάρ αλλά και ο Τσουκαλάς ή ο Βιτόλο παλιότερα, φαίνονται αρκετές κλάσεις καλύτεροι όταν παίζει δίπλα τους ο Γκαρσία. Χωρίς αυτόν συνήθως δεν διακρίνονται. Χαίρομαι που το αναγνωρίζει κάποιος που δεν τον συμπαθεί.

Ελα παμε αλλη μια γυρα τωρα.

Ζηλευω τον Παοκ και δε μπορω να αντεξω που εχει κανει νικη στην Αγγλια ενω η ομαδα μου οχι.

Γι αυτο αλλωστε προσπαθω να μειωσω τη νικη σας.

Αντε πειτε το.Το περιμενω.

Όσο το συνεχίζεις τόσο μας πείθεις ότι προσπαθείς να κάνεις κρεμαστάρια αυτά που δεν φτάνεις. Χαλάρωσε :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...