Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οχι προσωπικα δεν συμφωνω, οι Αγγλοι ειχαν καθολικη υπεροχη αλλα ηταν φλυαρη ο ΠΑΟΚ ειχε εξαιρετικη αμυντικη λειτουργια και με εναν παικτη παραπανω μπορει να τους εβαζε κι αλλο γκολ.Δεν μπορουσαν ,απλα δεν το ειχαν που λεμε,να μετουσιωσουν την υπεροχη τους σε γκολ.Και μην ξεχνας και την ευκαιρια για 3 γκολ που ειχαν καποια στιγμη απο τον ΠΑΟΚ που σε σεντρα του Garcia μεσα στην μικρη τους περιοχη επιασε βολιδα ο Σαλπι ,αλλα κοντραρε σε εναν αμυντικο,αλλιως ηταν σιγουρο γκολ,ορθιος θα το ετρωγε ο τερματοφυλακας τους.Καπου στο 80΄λεπτο ηταν νομιζω.

Προσωπικα πιστευω οτι αν δεν ετρωγε το γκολ απο το αδικο πεναλτι ο ΠΑΟΚ και αν εμενε με 11 παικτες θα κερδιζε ουτως η αλλως με την χθεσινη αποδοση των ομαδων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοιτα,ποτε δεν θα το μαθουμε,αφου μιλαμε υποθετικα.^_^

Αλλα δεν εχουν την τεχνικη των Λατινων οι παικτες της Τοτεναμ,δεν ειναι Ισπανικη ομαδα η Πορτογαλλικη ας πουμε,βαραγαν στο γαμο του Καραγκιοζη.Ναι τρεχανε,ναι εκαναν πολλες ευκαιριες αλλα ποτε δεν με επεισαν,λογω τιμης,οτι μπορουν να διεκδικησουν την νικη.Το πολυ την ισοπαλια τους ειχα ικανους.Γενικα το Αγγλικο ποδοσφαιρο ειναι υπερτιμημενο. Αν εξαιρεσουμε 3-4 μεγαλες ομαδες ολες οι υπολοιπες ειναι στα μετρα οποιασδηποτε Ελληνικης ομαδας που ειναι στους πρωτους 5 με εξαιρεση την φετινη ΑΕΚ.Αλλωστε τα εκπληκτικα αποτελεσματα των Ελληνικων ομαδων στην Ευρωπη τα τελευταια χρονια το δειχνουν.Αν ειχαμε και καλα γηπεδα οπως οι Αγγλοι και δικαια διατησια χωρις τα γνωστα λαμογια και με σωστοτερη νοοτροπια απο τους φιλαθλους,θα βλεπαμε πολυ καλη μπαλα,πιστευω προσωπικα.Εχουν ερθει κατα καιρους,περα απο τους επωνυμους,και μερικοι οχι πολυ γνωστοι ξενοι παικτες,απο διαφορες χωρες που δεν ειναι καθολου κακα παικτακια.Ειναι πολυ αξιολογοι παικτες.

Eιναι κριμα να εικαζουμε ενδεχομενα αντι να χαιρομαστε,ναι μπορει να ειναι ο παοκ που δεν γουσταρει η δισυλλογικη σουπερλιγδα αλλα δεν παυει να ναι ελληνικη ομαδα...νομιζω απο ελλαδα εισαι.Εικαζοντας εγω σου λεω οτι αν δεν δινονταν τπτ σε εκεινη τη φαση(οπως και επρεπε)το παιχνιδι μπορει να τελειωνε και 0-3.Ο παοκ θελει χρηματα,το ουεφα πληρωνει,ο παοκ παιζει,απλα τα πραγματα.

η χθεσινη βραδυα, οπου ενας παοκτζης, ενας γαβρος και ενας εργοτελιτης να τελειωνουν τον αγωνα χωρις φωνη, να χοροπηδανε αγκαλιασμενοι την νικη, μου εδωσε να καταλαβω ενα πραγμα. ο παοκ ειναι ισως η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ομαδα, που ολοι μεσα μας, ενα χιλιοστο ρε παιδι μου απο την αγαπη μας στα σπορ, θα θελαμε να ειμασταν..

Προσωπικα,αν και Παναθηναικος,ειμαι περηφανος σαν Ελληνας για τον ΠΑΟΚ, και θεωρω οτι η χτεσινη του επικρατηση σε μια απο τις μεγαλυτερες εδρες της Ευρωπης και υπο την τεραστια αδικια του πεναλτι και της επισης αδικης αποβολης του μικρου Σταφυλιδη στο πρωτο ημιχρονο,ηταν επικη.Μεγαλη,ιστορικη νικη για τον συλλογο και το Ελληνικο ποδοσφαιρο.

η χθεσινη βραδυα, οπου ενας παοκτζης, ενας γαβρος και ενας εργοτελιτης να τελειωνουν τον αγωνα χωρις φωνη, να χοροπηδανε αγκαλιασμενοι την νικη, μου εδωσε να καταλαβω ενα πραγμα. ο παοκ ειναι ισως η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ομαδα, που ολοι μεσα μας, ενα χιλιοστο ρε παιδι μου απο την αγαπη μας στα σπορ, θα θελαμε να ειμασταν..

Οποια Ελληνικη ομαδα και να κερδιζει στην Ευρωπη χαιρομαι.Ακομη και ο αιωνιος αντιπαλος.Αλλα βεβαια,ειμαι φιλαθλος και οχι οπαδος,η τουλαχιστον προσπαθω να ειμαι.

Κοιτα,περπατητή στη φωτια...

Πάρτο λογικά. Με 0-2 το σκορ, δεν ειναι λογικό η τοτεναμ να παίξει 2 φορές πιο ανοικτά απ'οτι στην αρχή; Ε νομίζεις εσύ, πως με γεωργιάδη/σαλπιγγιδη/αθανασιάδη (δεδομένο πως ειναι ταχιστοι ολοι) σε ΜΙΑ απο τις κόντρες που θα έβγαιναν δε θα ξανασκοράραμε;

Ε δε νομίζω...Θα ήταν και μεγαλύτερο το σκορ. Το πιστεύω χαλαρά.

Κάτι ακόμη, ο παοκ έπαιξε μεγάλη μπάλα,διότι 1ον επιλέγουν παιχνίδια,δεν ειμαστε χαζοί και 2ον το παιχνιδι ήταν ανοικτό. Ο παοκ με μια ομάδα ταμπούρι θα έπαιζε τη μισή μπάλα. Αυτοί ειναι οι παίκτες μας,τι να κάνουμε.

Ευτυχώς που ήταν ο γκαρσία σε απίστευτη μέρα. Αν όχι το μεγαλύτερο,ένα απ'τα μεγαλύτερα ξένα αμυντικά χαφ που περάσαν απ'τη χώρα.

Να είμαι μες την τρελή χαρά επειδή κέρδισε ο Π.Α.Ο.Κ. μια "Αγγλική" ομάδα; Εδώ δεν το κάνω για την "δική μου" ομάδα. Για μένα το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση. Διασκέδασα ευχάριστα χθες με την νίκη του Π.Α.Ο.Κ., ναι. Τι σημαίνει αυτό; Πως δεν μπορούμε να κάνουμε μία θεωρητική ποδοσφαιρική κουβέντα;

• Super Moderators

Κύριοι,

Ήδη ένας χρήστης που έγραφε για "κομπλεξικούς" μας αποχαιρέτισε οριστικά. Κανονίστε οι υπόλοιποι.

Δε με ενδιαφέρει πώς μιλάτε στην καθημερινότητά σας, αν το λέτε "έτσι" ή το εννοείτε κάπως "αλλιώς", πάντως το να χαρακτηρίζεις συμπλεγματικό όποιον γράφει κάτι που δε σου αρέσει ΔΕΝ συνάδει με κανένα ορισμό κοσμιότητας. Υπάρχουν αμέτρητα forum όπου γράφονται τέτοια και χειρότερα, αν θέλετε να εκφραστείτε έτσι αναζητήστε κάποιο τέτοιο χώρο, δεν είναι το insomnia ένας από αυτούς.

Ευχαριστώ.

Χωρις να θελω να μειωσω τη νικη του Παοκ θα ηθελα να διευκρινησω κατι.

Ολοι λενε πως ο Παοκ νικησε την Τοτεναμ που ειναι η πιο φορμαρισμενη ομαδα στην Αγγλια.

Απλα να ξερετε πως αυτη δεν ειναι η κανονικη Τοτεναμ.

Χτες μετρησα 3-4 βασικους ολο κι ολο. Εχει μεγαλη διαφορα απο το να παιζεις με την πρωτη ομαδα .

Η Τοτεναμ σοβαρευτηκε στο δευτερο ημιχρονο οταν εβαλε και καποιους ακομα βασικους..

Τοτε που ο Παοκ δε κουνησε ρουπι απο την περιοχη του.

Αυτη ειναι η Τοτεναμ.Σε βαζει στο τερμα σου με πιεση ψηλα απο ολους τους παιχτες.

Ελειπε ο Αντεμπαγιορ , ο Βαντ τερ Φααρτ , Ο Μπειλ , o Σαντρο κτλ που κανουν ΟΛΗ τη δουλεια στο γηπεδο.

Και παλι λεω πως δε θελω να μειωσω τη νικη σας.Κανατε ΜΕΓΑΛΟ διπλο.

Ακομα και η ομαδα μου να το κανε θα γιορταζα απο εδω μεχρι την Αγγλια.

Απλα το λεω επειδη εχω παρακολουθησει την Τοτεναμ στα τελευται 8-9 παιχνιδια ανελειπως.

Και ο ΠΑΟΚ δεν είχε Βιειρίνια. Δε μου λένε κάτι οι απουσίες της Τότεναμ.

Το ότι ο Ρέντναπ υποτίμησε τον ΠΑΟΚ και άφησε έξω τον Μπέιλ, θα το θυμάται για πολλά χρόνια και μπορεί το πάθημα να γίνει μάθημα.

Ας υπενθμίσουμε πως:

Ο αντεμπαγιορ δεν ειναι δηλωμένος για το ουέφα.

Ο φαν ντε φαρτ ηταν τιμωρημένος ή κάρτες; δεν ειμαι σιγουρος.

Η τοτεναμ χωρίς μοντριτς ειναι μιση ομάδα. Εφόσον έπαιζε αυτος, η μόνη "απουσία" που βάζω είανι του μπειλ.

Δε προσπαθώ να αποδείξω πως ήταν...πλήρης, μιας και ποσώς με ενδιαφέρει. Κι εγώ δεν είχα βιερίνεια και λίνο :-D :-D :-D

Ας ελπίσουμε σε νίκη στο γιάννενο, γιατί ξεφτίλα θα γίνουμε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...