Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είμαι Ολυμπιακός αλλά όντως γίνεσαι πολύ κακό παιδάκι. Θα μπορούσες να το κάνεις αύριο. Απόψε χαίρεσαι τη σπουδαία νίκη της μεγάλης ομάδας που λέγεται ΠΑΟΚ. Και έχει και πολύ ψυχή αυτή η ομάδα αλλά δυστυχώς οι διοικήσεις του ιστορικά σαν να μην το ξέρουν.

Σημερα το διαβασα και μου εκανε τρομερη εντυπωση.

2-31 τα γκολ και 0-10 οι νικες???? :shock:

Τεσπα ναι ας χαρουμε τα παροντα.

Ιστορικη εικονα:

tottenhampaokz.jpg

Το οτι οι φιλαθλοι μας ειναι οι πιο για δεσιμο το ξεραμε και εχουμε ακομα μια επιβεβαιωση: :-D

paokfansdoooooooooooooo.png

Aυτά είναι όντως, να ασχολείσαι με τον Ολυμπιακό στην μεγαλύτερη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας σου :cry:

Δεν ασχολουμαι με Ολυμπιακο. Το διαβασα σε αρθρο, μου εκανε μεγαλη εντυπωση και το εβαλα. Τοσο απλα.

Και οχι, δεν ειναι η μεγαλυτερη στιγμη της συγχρονης ιστοριας μου.

Δημοσ.

Aυτά είναι όντως, να ασχολείσαι με τον Ολυμπιακό στην μεγαλύτερη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας σου :cry:

στη σύγχρονη ιστορία μας είχαμε και μεγαλύτερες στιγμες, δεν είναι αυτή η νίκη η μεγαλύτερη μας στιγμή ούτε είναι η μεγαλύτερη μας νίκη. Γι αυτό μας παίρνει και για χαβαλέ και για καζούρα. Είμαστε άπλα.

Δημοσ.

Thanks αλλά εαν θελετε να το παιζετε καλοι και να κρυβεστε πισω απο το δακτυλο σας παιξτε το, εγω δεν κρυβομαι πισω απο το δακτυλο μου.

Διαβασα αυτα τα στατιστικα, μου εκαναν τεραστια εντυπωση γιατι 10 αγωνες ο Ολυμπιακος εκτός εδρας με Αγγλικες ομαδες, με 10 ηττες και 2 γκολ υπερ και 31 κατα ειναι αληθεια εντυπωσιακα(με αρνητικη σημασια) στατιστικα, και ετσι τα ποσταρα.

Δεν καταλαβαινω τι θα αλλαζε αν το εκανα αυριο ή μεθαυριο.... :-(

Βασικα εσυ ισως να μην εισαι καν ΠΑΟΚ και να εισαι Ολυμπιακος οποτε καταλαβαινω γιατι δεν θελεις να εμφανιστουν τα στατιστικα....

Ο,τι και να εισαι παντως λογοκρισια δεν υπαρχει. Ειδα τα στατιστικα, μου εκαναν εντυπωση και τα ποσταρα. Οποιος διαφωνει.........αδιαφορω βασικα.

Δημοσ.

υποστηρίζει παοκτζη επειδή την λέει στον γαύρο? ότιναναι...

τεσπα οντοπικ,

συγχαρητήρια ρε παοκ, μεγάλη νίκη... έβλεπα το 2ο ημίχρονο στην σχολή και με άκουγαν όλοι, ειδικά στην απέκρουση πάνω στην γραμμή (αμέσως πριν τον τραυματισμό και το "2ο" της τοττενχαμ. μπραβο

Δημοσ.

τεραστια νικη που θα ερχοταν ευκολοτερα αν δεν γινοτανε το πεναλτυ και η αποβολη ......

μετα το ματς στην πολη ενα ματς με μεγαλες συγκινησεις ΠΑΟΚ οπως τον ξερουμε εδω και 4 χρονια ειδικα στην ευρωπη ΜΕΤΑΛΟ οι αμπαλοι ζαγορ ζησης την φτιαξανε αυτην την ομαδα Η ΠΟΙΟ ΡΟΚ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ....

Δημοσ.

Εντάξει ακόμα δε μπορώ να το πιστέψω εγώ. Τουλάχιστον το ποδόσφαιρο που είδα μέχρι την κόκκινη δεν το έχω ξαναδεί σε εκτός του Παοκ με μεγάλη ομάδα. Η κερκίδα επίσης απίστευτη.

Δημοσ.

Βρε εχουμε καλες ομαδες στην Ελλαδα,δεν θυμαστε την ξεφρενη πορεια ολων των Ελληνικων ομαδων πριν 2-3 χρονια στο UEFA? Η την νικη του Αρη επι της πρωταθλητριας UEFA? Και δυο φορες νομιζω κιολας εντος,εκτος?

Εν τω μεταξυ ειδα την πασα του Garcia στο δευτερο γκολ!Εργο τεχνης!

Δημοσ.

Ήμουν σε γιορτή χθες και δεν το έβλεπα. Να είμαι με το κινητό στο χέρι και το livescore μονίμως ανοιχτό.

Και να έχω δύο Ολυμπιακούς και έναν Αρειανό να μου λένε με περισσό αέρα "πολλά με λίγα", "7 θα φάει ο ΠΑΟΚ" και κάτι τέτοια.

Τους έλεγα ότι τέτοια ματς, που πρέπει να κλειστεί και να κλέψει το ματς, τα έχει ο ΠΑΟΚ αλλά δε με άκουγαν.

Περαστικά τους και μπράβο στην ΠΑΟΚάρα!

Δημοσ.

Στεναχωρημενος φαινεται.:devil:

Λοιπον ο ασσος του ΠΑΟΚ επι της Ρουμπιν θα πληρωνει καλα ,λες να μας δωσετε Χριστουγεννιατικο δωρο?Ετσι μου ερχεται να ερθω Θεσσαλονικη να σας δω ,εχω μια θεια εκει.:-D

Δημοσ.

Θα δουμε μεχρι τοτε.Τι τραυματισμοι θα υπαρχουν,ποιοι θα παιξουν,αλλα μεσα στην εδρα σας με γιορταστικη ατμοσφαιρα,ναι ειναι ρισκο,αλλα αν ειναι της ταξης του 2,45 η 2,50 και αν οι πιο σημαντικοι σας παικτες παιζουν,τοτε αξιζει το ρισκο.Θα δουμε τι θα λεει και η ''πιατσα'' γιατι αν χασει η Ρουμπιν,ειναι ικανη η Τοτεναμ βαλει 6 γκολ στην Σαμροκ Ροβερς.Μπορει να σας σκασει κανενα ποσο να τους αφησετε,θα δουμε.:devil:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...