Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για αυριο παω με Γαλλια. Πιστευω ευκολα ή δυσκολα θα τους περασουν τους Ουκρανους.

Εκει ειναι το θεμα.Ναι μεν εχει βελτιωθει η Γαλλια αλλα δεν με πειθει σαν ομαδα ακομη. Δεν νομιζω οτι η Ουκρανια ειναι χειροτερη απο την Αγγλια με την οποια εφερε Χ η Γαλλια.Δυσκολος αγωνας και μην υποτιμας τον ενθουσιασμο των Ουκρανων.

Εγω δεν εχω αποφασισει ακομη.

Δημοσ.

Εκει ειναι το θεμα.Ναι μεν εχει βελτιωθει η Γαλλια αλλα δεν με πειθει σαν ομαδα ακομη. Δεν νομιζω οτι η Ουκρανια ειναι χειροτερη απο την Αγγλια με την οποια εφερε Χ η Γαλλια.Δυσκολος αγωνας και μην υποτιμας τον ενθουσιασμο των Ουκρανων.

Εγω δεν εχω αποφασισει ακομη.

οσο αφηνει τον μπενζεμα και παιζει ετσι δεν νικανε κανεναν..εχεις τον ΜΠΕΝΖΕΜΑ!!!!! και τον βαζει και μαλακιζεται εξω απο την περιοχη να δινει πασουλες..:mad:

Δημοσ.

Χθες περασε και η Μποκα Τζ.(2-0) και η Σαο Παολο (1-0) και ετς εχασα μονο το 2-3 της Ισπανιας :mad:

Σημερα δυσκολα τα παιχνιδια, προς το παρων κραταω το -Χ- της Γαλλιας και το 1Χ της Σουηδιας ως πρωτη μου επιλογη... Εχει μελετη ακομη το πραμα. :D

Δημοσ.

εγω παω με αγγλια και γαλλια σημερα..που τις εχω παιξει να το σηκωσουν κιωλας..

κι εγω διπλα τα βλεπω και τα δυο

Δημοσ.

Νομίζω δεν έχει κάτσει μέρα που να κερδίσουν και τα 2,στοιχηματικά,φαβορί.Λέτε να είναι σήμερα;Εγώ πιο πολύ τους Άγγλους φοβάμαι,γιατί οι Ουκρανοί πίσω μπάζουν...

Δημοσ.

Σημερα στο γυμναστηριο γνωρισα και μιλησα με τον Μωχαμεντ Κειτα,τον γνωστο ποδοσφαιριστη.Εξαιρετικο παιδι,by the way.

Αυτος προτεινει Γαλλια και νικη με σκορ 0-2. Και εγω τελικα θα παιξω διπλο ,δεν θα ειναι ευκολο αλλα θα το ρισκαρω με μετριο προς καλουτσικο ποσο.Γαλλια λοιπον με αποδοση 2,00.

Δημοσ.

Σημερα στο γυμναστηριο γνωρισα και μιλησα με τον Μωχαμεντ Κειτα,τον γνωστο ποδοσφαιριστη.Εξαιρετικο παιδι,by the way.

Αυτος προτεινει Γαλλια και νικη με σκορ 0-2. Και εγω τελικα θα παιξω διπλο ,δεν θα ειναι ευκολο αλλα θα το ρισκαρω με μετριο προς καλουτσικο ποσο.Γαλλια λοιπον με αποδοση 2,00.

απο χανια εισαι?

Δημοσ.

απο χανια εισαι?

μες στα κολπα ο τυπος, μια παυλοπουλο, μια κεϊτα,

εχει inside info αυτος για αυτο κονομαει :mrgreen:

Δημοσ.

αφησε εξω μαλουντα και εβαλε την παιχτουρα τον μενεζ!!!για αυτο το μονο που θα παιξω απλα για να το δω με λιγο ενδιαφερον ειναι να βαλει 2 γκολ ο ζερεμι!!!allezzzzzz

Δημοσ.

μες στα κολπα ο τυπος, μια παυλοπουλο, μια κεϊτα,

εχει inside info αυτος για αυτο κονομαει :mrgreen:

Οχι ρε σεις απλα μενω σε μια απο τις πιο κεντρικες περιοχες της Αθηνας ,φυσικο ειναι που και που να συναντω καποιον επωνυμο.:-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...