Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οπτιμους πες μου οτι επαιξες πιρλο ρε φιλε

Sent from my iPhone using Insomnia

Οχι... :mad:

Θυμασαι που στο γραψα χθες βραδυ εεε;

Κριμα.... Δεν πειραζει πηραμε το 31-40'. Οκ ειμαι... :-D

Δημοσ.

Οχι... :mad:

Θυμασαι που στο γραψα χθες βραδυ εεε;

Κριμα.... Δεν πειραζει πηραμε το 31-40'. Οκ ειμαι... :-D

να τις παιζεις τις εμπνευσεις ρε!!εστω 1 ευρω!!

εχω παιξει και ιταλια να βαλει 3 γκολ και πανω!!αμα ξυπνησει ο μπαλοτελης κατι γινεται

Δημοσ.

να τις παιζεις τις εμπνευσεις ρε!!εστω 1 ευρω!!

εχω παιξει και ιταλια να βαλει 3 γκολ και πανω!!αμα ξυπνησει ο μπαλοτελης κατι γινεται

Επαιξα 2 εμπνευσεις... Πηρα τη μια...

Τωρα εχω και 2-3 τα 2 ευρωπαικα ματς και νικη Μποκα Τζουνιορ και Σαο Παολo :D

Δημοσ.

Καλά αρχίσαμε σήμερα,goal goal και 2-3 goal.Ελπίζω να μην μας τα χαλάσει η Ισπανία που την έχω παίξει άσσο από ημίχρονο και no goal...

Δημοσ.

O Ινιεστα μου φαινεται καλος... :-D

στο μυαλο μου εισαι..μολις επαιξα οτι επαιξα ινιεστα..

και τσαμπι αλονσο μπας και παρουν κανα πεναλτυ!

Δημοσ.

στο μυαλο μου εισαι..μολις επαιξα οτι επαιξα ινιεστα..

και τσαμπι αλονσο μπας και παρουν κανα πεναλτυ!

Εκανε και καλο παιχνιδι με Ιταλια, μακραν ο καλυτερος της Ισπανιας τοτε.. Αν συνεχισει σε τετοιο ρυθμο θα σκοραρει καποτε... :rolleyes:

Καλη επιτυχια σε οτι και αν παιξεται.

Δημοσ.

Ετσι παιρνεις σχεδον το ιδιο ρισκο με μενα με πολυ λιγοτερες αποδοσεις.Δεν συμφερει αυτος ο τροπος εκτος και αν σπρωξεις τουβλα,που ομως αν χασεις θα εχουμε αυτοκτονιες.

Εγω επαιξα 200 ευρω στο στοιχημα που ειπα. 1Χ Ιταλια στο 1,33 και Ισπανια στο 1,25. Πηρα 132 καθαρα.

Αν επαιζα την ιταλια οπως το προτεινες εσυ θα ημουν -75 με το Χ. Αν εβγαινε ασσος η ιταλια θα επαιρνα 325 καθαρα.

Διαχρονικα ισως να αξιζει να παρεις το ρισκο και να το παιξεις οπως προτεινες μιας και το κερδος σε περιπτωση ασσου ειναι πολυ μεγαλυτερο. Θα αρχισω να την κοιταω και αυτη την επιλογη απο εδω και περα και αποφασιζω αναλογα με το παιχνιδι.

Ισως βεβαια καλυτερη επιλογη να ειναι το ισοπαλια ΟΧΙ στοιχημα. Σημερα ειχε αποδοση 1,66. Με το Χ θα ημουνα +50, ενω με τον ασσο +215. Εδω το υπερ οτι δεν εχεις χασουρα με το Χ.

Γενικως ολα παιζουν αναλογα με το παιχνιδι και το ποσο πιστευεις ενα σημειο. Εγω σημερα ας πουμε το φοβουμουν το Χ πολυ. Ολες οι επιλογες εχουν τα υπερ και τα κατα.

Δημοσ.

Εδω μαλλον εχεις δικιο μιλωντας γενικα, αναλογα με το παιχνιδι βεβαια. Σημερα δεν νομιζω να το επαιζα γιατι το φοβομουν το Χ. Γενικα ομως ισως να συμφερει γιατι το κερδος αν βγει ο ασσος ειναι πολυ μεγαλυτερο.

Εγω επαιξα 200 ευρω στο στοιχημα που ειπα. 1Χ Ιταλια στο 1,33 και Ισπανια στο 1,25. Πηρα 132 καθαρα.

Αν επαιζα την ιταλια οπως προτεινες θα ημουν -75.

Αν εβγαινε ασσος η ιταλια θα επαιρνα 325 καθαρα.

Διαχρονικα πιστευω πως αξιζει να παρεις το ρισκο και να το παιξεις οπως προτεινες. Θα αρχισω να την κοιταω και αυτη την επιλογη απο εδω και περα και αποφασιζω αναλογα με το παιχνιδι.

Ετσι ειναι φιλε μου.Αλλα ισως ξεχασα να τονισω οτι εγω και ο φιλος μου ο πακετακιας ο Αγγλος παιζουμε μονο μονα αποδεκτα,ποτε διπλη,τριπλη η οποιοδηποτε παρολι.Παντα μονο μονα,οσο και να πιστευουμε και τους δυο αγωνες.Και αυτο γιατι το ποδοσφαιρο ειναι πολυ δυσκολο παιχνιδι και μπορει να συμβει οτιδηποτε.

Ειδες η Ιταλια εχοντας ανωτερη ομαδα συνολικα δεν σκοτωσε το παιχνιδι ενω μπορουσε,και το πληρωσε με μια μονο σοβαρη ευκαιρια που ειχαν οι Κροατες.Και σιγουρα τα ματια μας εχουν δει πολλα.Ας πουμε ολος ο κοσμος περιμενει να δει την Ελλαδα να χανει 3-0 απο την Ρωσια και δεν αποκλειεται να γινει αυτο.Υπαρχει ομως και η πιθανοτητα να κανουμε κηδεια με κανενα σκορ τυπου 1-0 η απο εκει που μας μαμουσε η διατησια ,ξαφνικα να μας σπρωξει στον κρισιμο αγωνα.

Ειμαστε η αγαπημενη ομαδα των μπουκ στο λεω σοβαρα.Στο euro 2004 θησαυρισαν απο μας ,ξερεις ποσο μας αγαπανε?:devil:

Το καλυτερο που θελουν ειναι να κερδισουμε την Ρωσια και να στειλουμε ολη την Ευρωπη και οχι μονο στον κουβα.Και περα απο το συνωμοσιακο της υποθεσης,καθαρα αγωνιστικα,αν μπορεσει ο Σαντος και φτιαξει την μαυρη τρυπα της αριστερης πλευρας της αμυνας μας,ας μην ξεχναμε οτι οντας μαχητικοι αν μη τι αλλο,εχουμε κανει comeback και στους δυο αγωνες που αν η διατησια δεν ηταν μεχρι τωρα πολυ αδικη μαζι μας θα ειχε τελειωσει 1-2 παρα το χαμενο πεναλτι το πρωτο ματς και 2-2 το δευτερο.

Για αυτο επειδη τα πραγματα δεν ειναι απλα,το τονιζω αξιζει να παιζει κανεις μονο μονα.Ετσι,αν ξερει κατι απο ποδοσφαιρο,αποκλειεται να χανει λεφτα.

Παρεπιπτοντως ο Αγγλος εβγαλε σημερα 4.500 ευρω καθαρο κερδος γιατι επαιξε τα σημεια που ειπα απο 10.000 το ενα.;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...