Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επιμενετε δηλαδη..ωραια μπορει καποιος να μου αναλυση ποιοι ειναι παραγοντες που επιρεαζει το γεγονος οτι δεν εχει ερθει 2-0 στα προηγουμενα ματσ οι οποιοι κανουν πιο πιθανο το να ερθει το παιχνιδι 2-0??

το 2-0 ειναι καλο σκορ εγω πιστευω επειδη δυσκολα θα βαλει γκολ η ιρλανδια μιας και δεν μπορει να επιτεθει,η ισπανια εχει επιθεσαρα και λογικα θα τους καρφωσει 2 γκολακια σιγουρα,και οπως εχουμε δει οι ομαδες κανουν συντηρισει δυναμεων οταν εχουν το αποτελεσμα που θελουν μεχρι τωρα..αυτο ειναι επιχειρηματολογια..

ναι μωρε, νταξει, οπως το βλεπει κανεις, οβερ με καλυψη 2-0 ειναι καλη λυση επισης

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@Ahigh_forvalue ρε φίλε το στοίχημα είναι θέμα στατιστικών και αποδόσεων, σε 12 αγώνες είχαμε μόνο 2 no goal αυτό δεν είναι λογικό, κάποια στιγμή θα αρχίσει ένα σερί no goal για να ισορροπήσει

Το ίδιο και για τα σκορ, 2-0 δεν έχει βγει αν και βάση αποτελεσμάτων έχει αρκετά μεγάλη εμφάνιση

Στα παραπάνω στατιστικά έρχεται και δένει η εικόνα των ομάδων και του αγώνα συνολικά

Οπότε πιστεύω πως έχει μεγαλύτερη αξία να τσιμπήσω απο 10Ε στο 2-0 @6 και 3-0 @8 (εγώ έβαλα και το 1-0) παρά να παίξω 20Ε στο @1.28 του άσσου αποδόσεις william hill

Δημοσ.

Η Ιταλια θελει οπωσδηποτε νικη γιατι ξερει οτι η Ισπανια θα κερδισει σιγουρα και στον τελευταιο αγωνα θα πρεπει να βαλει πολλα γκολ στην Ιρλανδια να αποφυγει ασχημα σεναρια.

Ξερουμε οτι η Κροατια που εχει ηδη 3 βαθμους εριξε 3 στην Ιρλανδια αρα εχει καλο συντελεστη γκολ.Λογικα θα χασει απο την Ιταλια και στο τελευταιο παιζει την Ισπανια που μπορει να της αποσπασει Χ εστω και δυσκολα.Αλλωστε δεν ειναι η Ισπανια που πηρε το Mundial ειναι καπως πεσμενη.Σε αυτην την περιπτωση θα πρεπει η Ισπανια σημερα να βιασει ποδοσφαιρικα την Ιρλανδια και να ριξει οσο γινεται πιο πολλα για να αυξησει τον θετικο συντελεστη της εναντι της Κροατιας και πιθανον της Ιταλιας που και αυτη θα επιδιωξει να ριξει για τους ιδιους λογους πολλα στην Ιρλανδια στο τελευταιο ματς.

Αρα για σημερα πολυ ισχυρα ισχυρα σημεια ειναι Handicap 0,-0,5 Ιταλια 2,100 (Bet365)

Handicap -1,5 Ισπανια 1,950 (Bet365)

Δημοσ.

Καλο ταμειο χτες. Με την ψυχη στο στομα βεβαια βγηκε η πορτογαλια.

Επαιξα επισης στο γερμανια ολλανδια στο 2-0, ολλανδια με χαντικαπ +2 γκολ με αποδοση 2,8.

Σημερα εσπρωξα καμποσα απο τα κερδη στο εξης παρολι. Ιταλια-κροατια Διπλη ευκαιρια 1Χ (1,33) και Ισπανια ασσο (1,25).

Αρα για σημερα πολυ ισχυρα ισχυρα σημεια ειναι Handicap 0,-0,5 Ιταλια 2,100 (Bet365)

Handicap -1,5 Ισπανια 1,950 (Bet365)

Οταν λεει Handicap 0,-0,5 Ιταλια 2,100 τι εννοει? Με τι αποτελεσματα κερδιζεις?

Δημοσ.

Οταν λεει Handicap 0,-0,5 Ιταλια 2,100 τι εννοει? Με τι αποτελεσματα κερδιζεις?

Ακομη δεν τα μαθατε αυτα βρε?:devil:

Αν κερδισει η Ιταλια κερδιζεις ολο το ποσο που βαζεις Χ 2,100 .Αν ερθει Χ παιρνεις το μισο ποσο πισω και το αλλο το χανεις.Αν κερδισει η Κροατια εχασες.

Δημοσ.

Ακομη δεν τα μαθατε αυτα βρε?:devil:

Αν κερδισει η Ιταλια κερδιζεις ολο το ποσο που βαζεις Χ 2,100 .Αν ερθει Χ παιρνεις το μισο ποσο πισω και το αλλο το χανεις.Αν κερδισει η Κροατια εχασες.

Ασιατικα δεν εχω πολυπαιξει και δεν ξερω τι γινεται ακριβως.

Αν παιξω παρολι Handicap 0,-0,5 Ιταλια και ενα αλλο παιχνιδι με αποδοση 1,8 π.χ.

Εστω το παιζω 100 ευρω.

Εστω η Ιταλια φερνει Χ και το αλλο παιχνιδι βγανει (το 1,8). Τι παιρνω πισω? 90 ευρω? Αρα ειμαι -10?

Δημοσ.

Ασιατικα δεν εχω πολυπαιξει και δεν ξερω τι γινεται ακριβως.

Αν παιξω παρολι Handicap 0,-0,5 Ιταλια και ενα αλλο παιχνιδι με αποδοση 1,8 π.χ.

Εστω το παιζω 100 ευρω.

Εστω η Ιταλια φερνει Χ και το αλλο παιχνιδι βγανει (το 1,8). Τι παιρνω πισω? 90 ευρω? Αρα ειμαι -10?

Σε αυτην την περιπτωση παιρνεις 50 Χ 1,8 προφανως.Απλο ειναι.

Στο χαντικαπ εχεις μικροτερη αποδοση αλλα μειωνεται το ρισκο,δεν ειναι εχασες και τα εχασες ολα.Αν ειχες παιξει Ιταλια 2,4 Χ 1,8 και η Ιταλια δεν κερδιζε θα εχανες ολο το ποσο σου.

Ετσι παιζουν οι επαγγελματιες.Ενας φιλος μου Αγγλος θα παιξει 10.000 ευρω στην Ιταλια με το χαντικαπ σημειο που ανεφερα.

Σημερα εσπρωξα καμποσα απο τα κερδη στο εξης παρολι. Ιταλια-κροατια Διπλη ευκαιρια 1Χ (1,33) και Ισπανια ασσο (1,25).

Ετσι παιρνεις σχεδον το ιδιο ρισκο με μενα με πολυ λιγοτερες αποδοσεις.Δεν συμφερει αυτος ο τροπος εκτος και αν σπρωξεις τουβλα,που ομως αν χασεις θα εχουμε αυτοκτονιες.

Δημοσ.

χαχαααχ, γεια σου ρε benign με τους φιλους σου τους πακεταδες :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Νομιζω σου εχω πει για αυτον.Ειναι δοκτωρ ψυχολογιας και γιος λορδου.Μεχρι και καστρο εχει στην Αγγλια και μεγαλη εκταση στο ονομα του.Τον ειχα γνωρισει πριν 10 χρονια με την κοπελα του και νυν γυναικα του.Δεν εχει αναγκη ειναι εκατομμυριουχος αλλα παιζει για την αδρεναλινη οπως..... και εσυ.:devil:

Ενω εγω παιζω για να κερδισω.;)

Δημοσ.

χαχαχαχα, ναι ρε, θυμαμαι, σε πειραζω,

αυριο παιζει να παω σε μια συναντηση κουμαρτζηδων,

θα ρθεις μαζι; :mrgreen:

Δημοσ.

hi παιδες!!σημερα χλωμα τα πραγματα..η ισπανια αξιζει μονο το -2.5

και η ιταλια θελω να δω πως θα μπει στο ματς και τι συστημα και με ποιους θα παιξει..παντως οποιον βαλει κορυφη θα τον βαλω πρωτο σκορερ..

Δημοσ.

χαχαχαχα, ναι ρε, θυμαμαι, σε πειραζω,

αυριο παιζει να παω σε μια συναντηση κουμαρτζηδων,

θα ρθεις μαζι; :mrgreen:

Γιατι οχι?Ριξε μυνημα pm να συννενοηθουμε. :-D

Δημοσ.

Εγω επαιξα 31-40 να μπει γκολ στο ματς της Ιταλιας.

Ιταλια, Ισπανια 2-3γκολ και -1- Μποκα Τζουνιορ και Σαο Παολο :P

Αυτα τα δυο για να τα παιξω αργοτερα για αυτο βγαινουν και λιγα...

Και περιμενω να δω αν ξεκινησει η παιχτουρα Ντι Ναταλε να του ριξω πολλα για πρωτο σκορερ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...