benign Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Την Ισπανια τι σκορ θα την παιζατε? προς το 3-0 παω εγω Λογικο ειναι αν και μετα το 2-0 θα αρχισουν οι αλλαγες σκοπιμοτητας και μπορει να παιζουν προπονηση οι Ισπανοι.
optimus_crime Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Την Ισπανια τι σκορ θα την παιζατε? προς το 3-0 παω εγω Το goal/goal πληρωνει καλα... Δεν θα αγγιξω εκεινο το ματς με τπτ! Θα παω στην Ιταλια μονο, και να νικησει η Ισπανια δεν θα παω με τπτ σε σκορ π.χ 3-0 που λες, γιατι ειναι σαν να πιστευω το No Goal κ.τ.λ Να χασει βαθμους και μετα στο ματς με Κροατια να κριθει η προκριση τους
Ahigh_forvalue Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 εγω για αυριο κλεινω προς ιταλια και under ισπανια δεδομενου οτι η ιρλανδια δεν βαζει ποτε γκολ στην ισπανια + οτι οι ιρλανδοι μπορουν να κρατησουν για λιγο..και το 2.00 μια χαρα μου φαινεται..
benign Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 εγω για αυριο κλεινω προς ιταλια και under ισπανια δεδομενου οτι η ιρλανδια δεν βαζει ποτε γκολ στην ισπανια + οτι οι ιρλανδοι μπορουν να κρατησουν για λιγο..και το 2.00 μια χαρα μου φαινεται.. Κοιτα η διαφορα ειναι μεγαλη και θεωρητικα μπορει να ριξει 3 απο το ημιχρονο η Ισπανια στην Ιρλανδια.Αυτο που με πρωτη σκεψη αξιζει,ειναι να κερδισει η Ισπανια με 2 γκολ διαφορα.
patrickdrd Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 ισπανια ειναι σκορ 2-0 (το πιθανοτερο γιατι ακομα να ρθει), αντε κ ενα 3-0, το οποιο επισης δεν εχει ερθει
Ahigh_forvalue Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 ισπανια ειναι σκορ 2-0 (το πιθανοτερο γιατι ακομα να ρθει), αντε κ ενα 3-0, το οποιο επισης δεν εχει ερθει αυτα τωρα δεν ειναι λογικα επιχειρηματα.. η ιταλια αναιβηκε στο 2,4 εγω το πιστευω παντως εχω παιξει ειδη καποια λεφτα απο χτες..και θα πιαξω κιαλλα στο 2,4
patrickdrd Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 α ναι ε; μια χαρα επιχειρηματα ειναι, ουτως ή αλλως βγαινει απο την λογικη του ματς, εφοσον καθυστερει/καθυστερουν αρκετους ποντους παραπανω απο μενα, αμα δεν ερθουν σε ενα τετοιο ματς, τοτε ποτε;
Ahigh_forvalue Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 α ναι ε; μια χαρα επιχειρηματα ειναι, ουτως ή αλλως βγαινει απο την λογικη του ματς, εφοσον καθυστερει/καθυστερουν αρκετους ποντους παραπανω απο μενα, αμα δεν ερθουν σε ενα τετοιο ματς, τοτε ποτε; δηλαδη θες να μου πεις πως αν ειχαν ερθει πιο πριν 3-4 παιχνιδια 2-0 σημερα θα ειχε λιγοτερες πιθανοτητες να ερθει ετσι??αυτο εσενα σου φαινεται λογικο??
optimus_crime Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 αυτα τωρα δεν ειναι λογικα επιχειρηματα.. η ιταλια αναιβηκε στο 2,4 εγω το πιστευω παντως εχω παιξει ειδη καποια λεφτα απο χτες..και θα πιαξω κιαλλα στο 2,4 2,4 Αντε μωρη αρρωστια!
patrickdrd Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 δηλαδη θες να μου πεις πως αν ειχαν ερθει πιο πριν 3-4 παιχνιδια 2-0 σημερα θα ειχε λιγοτερες πιθανοτητες να ερθει ετσι??αυτο εσενα σου φαινεται λογικο?? ναι ρε συ, ειναι σαν λοττο, που ενα σημειο καθυστερει, καθυστερει κ τσουπ, ερχεται, να σου πω κ ενα αλλο; ενα σκασμο γκολ-γκολ τελευταια εχουμε δει συνεχομενα, ε, ωρα του ειναι να δουμε κ ενα νο-γκολ
Ahigh_forvalue Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 ναι ρε συ, ειναι σαν λοττο, που ενα σημειο καθυστερει, καθυστερει κ τσουπ, ερχεται, να σου πω κ ενα αλλο; ενα σκασμο γκολ-γκολ τελευταια εχουμε δει συνεχομενα, ε, ωρα του ειναι να δουμε κ ενα νο-γκολ βασικα εγω λεω να παιξω το να μην βαλει γκολ η ιρλανδια που δινει 1,72..μια χαρα ειναι..τι λετε??
Porg Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Συμφωνώ με τον patrickdrd, με την ίδια λογική έπαιξα και εγώ τα σκορ της ισπανίας απο χτες
Ahigh_forvalue Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Συμφωνώ με τον patrickdrd, με την ίδια λογική έπαιξα και εγώ τα σκορ της ισπανίας απο χτες επιμενετε δηλαδη..ωραια μπορει καποιος να μου αναλυση ποιοι ειναι παραγοντες που επιρεαζει το γεγονος οτι δεν εχει ερθει 2-0 στα προηγουμενα ματσ οι οποιοι κανουν πιο πιθανο το να ερθει το παιχνιδι 2-0?? το 2-0 ειναι καλο σκορ εγω πιστευω επειδη δυσκολα θα βαλει γκολ η ιρλανδια μιας και δεν μπορει να επιτεθει,η ισπανια εχει επιθεσαρα και λογικα θα τους καρφωσει 2 γκολακια σιγουρα,και οπως εχουμε δει οι ομαδες κανουν συντηρισει δυναμεων οταν εχουν το αποτελεσμα που θελουν μεχρι τωρα..αυτο ειναι επιχειρηματολογια..
optimus_crime Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Ρε παιδια, διαβαζω σε ολα τα sites πιθανη ενδεκαδα με Μπαλλοτελι μεσα και οχι Ντι Ναταλε... Στεκει, ελεος...
Ahigh_forvalue Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Ρε παιδια, διαβαζω σε ολα τα sites πιθανη ενδεκαδα με Μπαλλοτελι μεσα και οχι Ντι Ναταλε... Στεκει, ελεος... ο μπαλοτελι ειναι παιχτουρα..το οτι ηταν σε κακη μερα δεν σημαινει οτι θα ειναι και σημερα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις