Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και εγω το φοβαμαι το 1-1 για αυτο δεν θα παιξω σημειο..θα παιζω οβερ 13.5 κορνερ κυριως επειδη εχει καλη αποδοση..(4.8) και οι ολλανδοι θα πανε φουλ επιθεση..

δεν μπορω να βρω κατι αλλο να παιξω...

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ποσο θα το ευχαριστηθω να κερδισει σημερα η ολλανδια να κερδισει και την πορτογαλια και οι γερμανοι να μην μπορεσουν να κερδισουν τους δανους..και να περασουν ολλανδια,δανια.. :devil:

Δημοσ.

ποσο θα το ευχαριστηθω να κερδισει σημερα η ολλανδια να κερδισει και την πορτογαλια και οι γερμανοι να μην μπορεσουν να κερδισουν τους δανους..και να περασουν ολλανδια,δανια.. :devil:

wakeup-stop-dreaming-start-action.jpg :-D

Δημοσ.

Αι για σου... Δεν ειμαι μονος :D

Το καλυτερο παιχνιδι μεχρι τωρα το κανε η Ολλανδια και ασχετο αν δεν νικησε... Ετσι να ριξει 4σαρα στην Γερμανια :P

Δημοσ.

Αι για σου... Δεν ειμαι μονος :D

Το καλυτερο παιχνιδι μεχρι τωρα το κανε η Ολλανδια και ασχετο αν δεν νικησε... Ετσι να ριξει 4σαρα στην Γερμανια :P

Ναι καλα. :-D Αφου ειναι πολυ καλυτερη ομαδα η Γερμανια. Και οχι μόνο απο Ολλανδια αλλά απο ολες που συμμετεχουν. Για 4 γκολ ηταν η Ολλανδια στο ημιχρονο μόνο!

Καθε φαση της Γερμανιας μυριζει γκολ.

Δημοσ.

Ναι καλα. :-D Αφου ειναι πολυ καλυτερη ομαδα η Γερμανια. Και οχι μόνο απο Ολλανδια αλλά απο ολες που συμμετεχουν. Για 4 γκολ ηταν η Ολλανδια στο ημιχρονο μόνο!

Καθε φαση της Γερμανιας μυριζει γκολ.

Διαφωνεις οτι πριν απο αυτο το παιχνιδι, το καλυτερο το 'χε κανει η Ολλανδια;

Πριν λιγο εγραψα και στο topic του Euro πως η Ολλανδια με απογοητευσε σημερα πολυ...

Δημοσ.

ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ...ευτυχως πουλησα ντζαγκοεφ!!γεια σου ρε γκομεζ παιχταρα!!!

το κορακι μου φαγε ενα κορνερ στο τελος..:mad:

Δημοσ.

και φανταζεσαι στο τελος να βγουν 14 κορνερ συνολο αλλα να μην μετραει αυτο που δν αφησε να εκτελεστει???την εχω ξαναπαθει ετσι...

anubis το βρηκες το goal/goal?ελπιζω ναι γιατι εχει παρα πολλεσ πιθανοτητες να βγει

Γιατι;

γιατι δεν εκτελεστηκε:mad:

Δημοσ.

και φανταζεσαι στο τελος να βγουν 14 κορνερ συνολο αλλα να μην μετραει αυτο που δν αφησε να εκτελεστει???την εχω ξαναπαθει ετσι...

anubis το βρηκες το goal/goal?ελπιζω ναι γιατι εχει παρα πολλεσ πιθανοτητες να βγει

γιατι δεν εκτελεστηκε:mad:

Αχαμ δεν ηξερα οτι μετρουσε στα στατιστικα...

Λογικα θα πιεσει η Ολλανδια και θα ρθουν κορνερ...

Αλλα με αυτη την Ολλανδια που βλεπουμε σε αυτο το Euro ποτε δεν ξερεις...

Δημοσ.

Αχαμ δεν ηξερα οτι μετρουσε στα στατιστικα...

Λογικα θα πιεσει η Ολλανδια και θα ρθουν κορνερ...

Αλλα με αυτη την Ολλανδια που βλεπουμε σε αυτο το Euro ποτε δεν ξερεις...

ας πιεσει και η γερμανια βρε!!τα κορνερ μας νοιαζουν..ο ρομπεν ο λουζερ μια κουρσα δν εκανε....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...