Andy Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 και εγω το φοβαμαι το 1-1 για αυτο δεν θα παιξω σημειο..θα παιζω οβερ 13.5 κορνερ κυριως επειδη εχει καλη αποδοση..(4.8) και οι ολλανδοι θα πανε φουλ επιθεση.. δεν μπορω να βρω κατι αλλο να παιξω...
Ahigh_forvalue Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 ποσο θα το ευχαριστηθω να κερδισει σημερα η ολλανδια να κερδισει και την πορτογαλια και οι γερμανοι να μην μπορεσουν να κερδισουν τους δανους..και να περασουν ολλανδια,δανια..
Andy Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 ποσο θα το ευχαριστηθω να κερδισει σημερα η ολλανδια να κερδισει και την πορτογαλια και οι γερμανοι να μην μπορεσουν να κερδισουν τους δανους..και να περασουν ολλανδια,δανια..
optimus_crime Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 ποσο θα το ευχαριστηθω να κερδισει σημερα η ολλανδια να κερδισει και την πορτογαλια και οι γερμανοι να μην μπορεσουν να κερδισουν τους δανους..και να περασουν ολλανδια,δανια.. Αι για σου... Δεν ειμαι μονος Το καλυτερο παιχνιδι μεχρι τωρα το κανε η Ολλανδια και ασχετο αν δεν νικησε... Ετσι να ριξει 4σαρα στην Γερμανια
MJBulls23 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Αι για σου... Δεν ειμαι μονος Το καλυτερο παιχνιδι μεχρι τωρα το κανε η Ολλανδια και ασχετο αν δεν νικησε... Ετσι να ριξει 4σαρα στην Γερμανια Ναι καλα. Αφου ειναι πολυ καλυτερη ομαδα η Γερμανια. Και οχι μόνο απο Ολλανδια αλλά απο ολες που συμμετεχουν. Για 4 γκολ ηταν η Ολλανδια στο ημιχρονο μόνο! Καθε φαση της Γερμανιας μυριζει γκολ.
optimus_crime Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Ναι καλα. Αφου ειναι πολυ καλυτερη ομαδα η Γερμανια. Και οχι μόνο απο Ολλανδια αλλά απο ολες που συμμετεχουν. Για 4 γκολ ηταν η Ολλανδια στο ημιχρονο μόνο! Καθε φαση της Γερμανιας μυριζει γκολ. Διαφωνεις οτι πριν απο αυτο το παιχνιδι, το καλυτερο το 'χε κανει η Ολλανδια; Πριν λιγο εγραψα και στο topic του Euro πως η Ολλανδια με απογοητευσε σημερα πολυ...
Andy Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ...ευτυχως πουλησα ντζαγκοεφ!!γεια σου ρε γκομεζ παιχταρα!!! το κορακι μου φαγε ενα κορνερ στο τελος..
optimus_crime Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 το κορακι μου φαγε ενα κορνερ στο τελος.. Χαχα, μην το χασεις το στοιχημα για αυτο το κορνερ... Ποσα κορνερ εγινεν μεχρι τωρα;
Andy Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 και φανταζεσαι στο τελος να βγουν 14 κορνερ συνολο αλλα να μην μετραει αυτο που δν αφησε να εκτελεστει???την εχω ξαναπαθει ετσι... anubis το βρηκες το goal/goal?ελπιζω ναι γιατι εχει παρα πολλεσ πιθανοτητες να βγει Γιατι; γιατι δεν εκτελεστηκε
optimus_crime Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 και φανταζεσαι στο τελος να βγουν 14 κορνερ συνολο αλλα να μην μετραει αυτο που δν αφησε να εκτελεστει???την εχω ξαναπαθει ετσι... anubis το βρηκες το goal/goal?ελπιζω ναι γιατι εχει παρα πολλεσ πιθανοτητες να βγει γιατι δεν εκτελεστηκε Αχαμ δεν ηξερα οτι μετρουσε στα στατιστικα... Λογικα θα πιεσει η Ολλανδια και θα ρθουν κορνερ... Αλλα με αυτη την Ολλανδια που βλεπουμε σε αυτο το Euro ποτε δεν ξερεις...
Andy Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Αχαμ δεν ηξερα οτι μετρουσε στα στατιστικα... Λογικα θα πιεσει η Ολλανδια και θα ρθουν κορνερ... Αλλα με αυτη την Ολλανδια που βλεπουμε σε αυτο το Euro ποτε δεν ξερεις... ας πιεσει και η γερμανια βρε!!τα κορνερ μας νοιαζουν..ο ρομπεν ο λουζερ μια κουρσα δν εκανε....
Anubis13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Nαι Andy ευχαριστω. Βασικα δεν επαιξα τους γερμανους και τους πιστευα πολυ :/ http://666kb.com/i/c4n0eewzo3l7cmmt3.jpg 1 η ολλανδια χ η ισοπαλια 2 η γερμανια σωστα?
Ahigh_forvalue Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 μικρη ομαδα η ολλανδια..μεγαλη η γερμανια(δεν ξαναπαιζω κοντρα της)
Προτεινόμενες αναρτήσεις