patrickdrd Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 κι αυτα; ξεσκιστηκαν στα γκολ-γκολ, τι παιζουμε το euro του γκολ-γκολ; μπα, δεν πιστευω, καπου θα σπασει το σερι, που θα παει;
Andy Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 την γερμανια την βλεπω πολυ ευκολο οβερ..μην πω και οβερ 3.5 τους πορτογαλους κανα 2-0...ελπιζω να μην κανουν κηδεια οι δανοι
benign Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 κι αυτα; ξεσκιστηκαν στα γκολ-γκολ, τι παιζουμε το euro του γκολ-γκολ; μπα, δεν πιστευω, καπου θα σπασει το σερι, που θα παει; Και ο Τσεχ g/g το ειχε παιξει.
Ahigh_forvalue Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 εγω γιατι πιστευω οτι οι γερμανοι δεν θα βαλουν γκολ σημερα?? επισης κατι μου λεει οτι η πορτογαλια θα πεταξει 2-3 γκολακια ..
benign Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Αυτο που με ανησυχει σημερα ειναι οτι 80% του πλανητη θα τα παιξει over 2.5 και τα δυο.Αν βγουν θα αρχισουν τις αυτoκτονιες οι book.
Andy Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 εγω γιατι πιστευω οτι οι γερμανοι δεν θα βαλουν γκολ σημερα?? επισης κατι μου λεει οτι η πορτογαλια θα πεταξει 2-3 γκολακια .. με τετοια αμυνα που εχουν οι ολλανδοι.......δυσκολο να μην βαλουν..και ο βαν ντερ βιλ που ειναι παιχτουρα κατι ειχε στν πρωτο αγωνα και επαιζε σαν τον λουκα τον βυντρα
imperium Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 κι αυτα; ξεσκιστηκαν στα γκολ-γκολ, τι παιζουμε το euro του γκολ-γκολ; μπα, δεν πιστευω, καπου θα σπασει το σερι, που θα παει; :lol: τι να κανω που αυτα βλεπω σαν προβλεψη?
patrickdrd Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Αυτο που με ανησυχει σημερα ειναι οτι 80% του πλανητη θα τα παιξει over 2.5 και τα δυο.Αν βγουν θα αρχισουν τις αυτoκτονιες οι book. μπα, δεν νομιζω, τουλ απο betfair δεν προκυπτει πονταρισμα σε κανενα οβερ (ή αντερ) για την ωρα τουλαχιστον, δανια αν επιζε κανεις συνολο τερματων νομιζω στο αντερ θα πηγαινε, τεσπα την γερμανια την βλεπω πολυ ευκολο οβερ..μην πω και οβερ 3.5 τους πορτογαλους κανα 2-0...ελπιζω να μην κανουν κηδεια οι δανοι αυτο το σκορακι νορμαλ μου φαινεται, καθυστερει κιολα, αν κ ειναι συχνο γενικως, δεν εχει ερθει ουτε μια φορα μου φαινεται, μην ειναι ωρα του (σπαει κ το σερι των γκολ-γκολ);
optimus_crime Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 μπα, δεν νομιζω, τουλ απο betfair δεν προκυπτει πονταρισμα σε κανενα οβερ (ή αντερ) για την ωρα τουλαχιστον, δανια αν επιζε κανεις συνολο τερματων νομιζω στο αντερ θα πηγαινε, τεσπα αυτο το σκορακι νορμαλ μου φαινεται, καθυστερει κιολα, αν κ ειναι συχνο γενικως, δεν εχει ερθει ουτε μια φορα μου φαινεται, μην ειναι ωρα του (σπαει κ το σερι των γκολ-γκολ); Το τερας των προγνωστικων που ακουει στο ονομα ''Χρήστος Σωτηρακόπουλος'' Ολλανδία-Γερμανία Goal/Goal Δανία-Πορτογαλία 2 Aρα παμε στο No Goal και στο 1X των δανων Τετοιος καντεμης δεν εχει υπαρξει Μεχρι και την χωρα του εκαψε ο φουκαρας
benign Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Η Τιτικα θα βαλει γκολ για την Πορτογαλια? Τιτικα εννοω τον Ροναλντο.
Andy Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Το τερας των προγνωστικων που ακουει στο ονομα ''Χρήστος Σωτηρακόπουλος'' Aρα παμε στο No Goal και στο 1X των δανων Τετοιος καντεμης δεν εχει υπαρξει Μεχρι και την χωρα του εκαψε ο φουκαρας μας πηγε κουβα ηδη... αν βαλει μεσα εναν αλμειδα ο μπεντο το παιχνιδι το εχει παρει απο τα αποδυτηρια.. εγω επαιξα το διπλο της πορτογαλιας στο 1.9..αν και βλεπω να πεφτει η αποδοση κατα πολυ.. προς το παρον δεν θα παιξω κατι αλλο.. Τιτικα εννοω τον Ροναλντο. θα κανει πεναλτυ ο kjaer..ε θα το βαρεσει ο ροναλτο..δεν ειναι και πολυ σημαντικος αγωνας..επομενως ναι!
benign Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 μπα, δεν νομιζω, τουλ απο betfair δεν προκυπτει πονταρισμα σε κανενα οβερ (ή αντερ) για την ωρα τουλαχιστον, δανια αν επιζε κανεις συνολο τερματων νομιζω στο αντερ θα πηγαινε, τεσπα Ολοι οι πιο γνωστοι λενε over 2.5 κυριως για το ματς με Ολλανδια. Θα επανερθω μια με μιση ωρα πριν.
Ahigh_forvalue Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 η πορτογαλια πηγε 1,83 απο 1,9 και η ολλανδια 2,87 απο 3..μλκ που δεν τα επαιξα απο χτες το βραδυ..τεσπα.. ο ροναλντο δεν παιζει εναντια σε καλες ομαδες,η δανια ειναι μετρια θα καρφωσει κανα γκολακι σημερα..
Andy Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 η πορτογαλια πηγε 1,83 απο 1,9 και η ολλανδια 2,87 απο 3..μλκ που δεν τα επαιξα απο χτες το βραδυ..τεσπα.. ο ροναλντο δεν παιζει εναντια σε καλες ομαδες,η δανια ειναι μετρια θα καρφωσει κανα γκολακι σημερα.. στην betfair αυτη την στιγμη 1.9 ειναι η πορτογαλια και 3.1 η ολλανδια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις