patrickdrd Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 αστα αυτα, εγω αμα δεν δω 100αρι χαμενο, θα σκασω
benign Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 αστα αυτα, εγω αμα δεν δω 100αρι χαμενο, θα σκασω Ετοιμασου για συναντηση για καφε εντος της εβδομαδας οπου θα σε μυησω στα μυστικα του παιγνιου. Για σημερα λοιπον,μου αρεσει το διπλο της Πορτογαλιας,το προτιμουσα σε handicap για να παρω τα μισα πισω αλλα ειναι μικρη αυτη αποδοση οποτε δεν συμφερει. Επισης μου αρεσει το over Ολλανδιας με Γερμανια αλλα και ο ασσος ,πιστευω μπορει να τα καταφερει η Ολλανδια ,ηταν ατυχη με τους Δανους εστω και αν αυτοι επαιξαν καλα για τα κυβικα τους. Τι λες Πατρικαρε?
optimus_crime Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 ναι τοσο ειναι η υποχρεωση...αρα παιρνω αλλα 90 ευρω..το 180 τ ελεγα συνολικα (90+90)..τουλαχιστον ετσι νομιζω πως ειναι..εκτος αν καποιο λαθος..γτ πχ μεσα στν λογαριασμο τωρα εχω 20 ευρω!αν βαλω 90 στο κατα θα παω 110;;η 200;;; απλα τους φοβαμαι γιατι μπορει να μεινουν και εξω..δεν ειναι και επιθετικος ο ντζαγκοεφ... Sent from my iPhone using Insomnia Καλημερα κιολας σε ολους! Iσως αν το πουλησεις λιγο γρηγορα, και βαλει ο Ροναλτο πες σημερα 2 γκολακια, ο Ντι Ναταλε αλλα τοσα, η τιμη του Ρωσου θα ανεβει, αρα θα 'χεις το κερδος που θα το πουλησεις, και λογικα θα ανεβει και η τιμη του για σκορερ μετα... Τι να σου πω, εσυ διαλεγεις...
Andy Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Καλημερα κιολας σε ολους! Iσως αν το πουλησεις λιγο γρηγορα, και βαλει ο Ροναλτο πες σημερα 2 γκολακια, ο Ντι Ναταλε αλλα τοσα, η τιμη του Ρωσου θα ανεβει, αρα θα 'χεις το κερδος που θα το πουλησεις, και λογικα θα ανεβει και η τιμη του για σκορερ μετα... Τι να σου πω, εσυ διαλεγεις... τον ντι ναταλε πιστευω πολυ..ναι μαλλον θα τον πουλησω..τελικα βγαζω κερδος 90 ευρω..κατι ειναι και αυτο
optimus_crime Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 τον ντι ναταλε πιστευω πολυ..ναι μαλλον θα τον πουλησω..τελικα βγαζω κερδος 90 ευρω..κατι ειναι και αυτο Απλως σκεφτου το και εσυ να εισαι σιγουρος, μην σε παρουμε στον λαιμο μας, κριμα ειναι τετοιο κουπονι αν περασει να παει χαμενο ------------------- Βλεπω πολυ Ολλανδια σημερα και σε καλη αποδοση, παιζει καλυτερα απο την Γερμανια, και στο πρωτο παιχνιδι με την Δανια 5 γκολακια εριχνε ανετα αλλα... Ατυχοι, αστοχοι οπως θελετε πειτε το, αλλα αν παρουσιασει ξανα αυτο το προσωπο ποσες φασεις να χασει και παλι... Δανια-Πορτογαλια, το βλεπω για -Χ-, οι Δανοι ξερουν πως και με Χ μπορουν να αυξησουν τις πιθανοτητες τους για προκριση...
D_N_A Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Απλως σκεφτου το και εσυ να εισαι σιγουρος, μην σε παρουμε στον λαιμο μας, κριμα ειναι τετοιο κουπονι αν περασει να παει χαμενο ------------------- Βλεπω πολυ Ολλανδια σημερα και σε καλη αποδοση, παιζει καλυτερα απο την Γερμανια, και στο πρωτο παιχνιδι με την Δανια 5 γκολακια εριχνε ανετα αλλα... Ατυχοι, αστοχοι οπως θελετε πειτε το, αλλα αν παρουσιασει ξανα αυτο το προσωπο ποσες φασεις να χασει και παλι... Δανια-Πολωνια, το βλεπω για -Χ-, οι Δανοι ξερουν πως και με Χ μπορουν να αυξησουν τις πιθανοτητες τους για προκριση... Δανία - Πορτογαλία εννοείς?
Anubis13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Για εξηγησtε το πως παιζεται το handicup(benign)
Andy Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Απλως σκεφτου το και εσυ να εισαι σιγουρος, μην σε παρουμε στον λαιμο μας, κριμα ειναι τετοιο κουπονι αν περασει να παει χαμενο ------------------- Βλεπω πολυ Ολλανδια σημερα και σε καλη αποδοση, παιζει καλυτερα απο την Γερμανια, και στο πρωτο παιχνιδι με την Δανια 5 γκολακια εριχνε ανετα αλλα... Ατυχοι, αστοχοι οπως θελετε πειτε το, αλλα αν παρουσιασει ξανα αυτο το προσωπο ποσες φασεις να χασει και παλι... Δανια-Πορτογαλια, το βλεπω για -Χ-, οι Δανοι ξερουν πως και με Χ μπορουν να αυξησουν τις πιθανοτητες τους για προκριση... ασε ρε..μαχομαι με τον εαυτο μου...φοβαμαι μην κανουμε καμια κηδεια εμεις στου ρωσου και μετα ψαχνομαι
patrickdrd Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Ετοιμασου για συναντηση για καφε εντος της εβδομαδας οπου θα σε μυησω στα μυστικα του παιγνιου. ποια μυστικα βρε, ασε με κ εχασα ενα τσουβαλι λεφτα απ' τον πουστη την ρωσο, πρεπει να το κοψω, δεν υπαρχει αλλη λυση, απο σημερα ξεκιναω αποτοξινωση λεμε για γκομενες αμα θες ή οτιδηποτε αλλο να μιλησουμε Για σημερα λοιπον,μου αρεσει το διπλο της Πορτογαλιας,το προτιμουσα σε handicap για να παρω τα μισα πισω αλλα ειναι μικρη αυτη αποδοση οποτε δεν συμφερει. Επισης μου αρεσει το over Ολλανδιας με Γερμανια αλλα και ο ασσος ,πιστευω μπορει να τα καταφερει η Ολλανδια ,ηταν ατυχη με τους Δανους εστω και αν αυτοι επαιξαν καλα για τα κυβικα τους. Τι λες Πατρικαρε? συμφωνω Για εξηγησtε το πως παιζεται το handicup(benign) ηθελε να πει οτι προτιμουσε να παιξει -0.25 ή draw no bet, καλα, λες κ ειναι κοροϊδα τα μπουκια, μια χαρα αποδοση μου φαινεται εμενα, ο οπαπ το ριξε το 1.85 που το χε στο 1.75, οτι ειναι να παιξετε δλδ καντε το νωρις γιατι μαλλον κατρακυλαει
Ahigh_forvalue Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Ετοιμασου για συναντηση για καφε εντος της εβδομαδας οπου θα σε μυησω στα μυστικα του παιγνιου. Για σημερα λοιπον,μου αρεσει το διπλο της Πορτογαλιας,το προτιμουσα σε handicap για να παρω τα μισα πισω αλλα ειναι μικρη αυτη αποδοση οποτε δεν συμφερει. Επισης μου αρεσει το over Ολλανδιας με Γερμανια αλλα και ο ασσος ,πιστευω μπορει να τα καταφερει η Ολλανδια ,ηταν ατυχη με τους Δανους εστω και αν αυτοι επαιξαν καλα για τα κυβικα τους. Τι λες Πατρικαρε? δεν ξερω τι λεει ο πατρικαρος..εγω συμφωνω παντως.. 2 πορτογαλια 1 ολλανδια σημερα και τετραπλη ισοβαθμια..να λυσουν τις διαφορες στο τελευταιο αγωνα..
Andy Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Απλως σκεφτου το και εσυ να εισαι σιγουρος, μην σε παρουμε στον λαιμο μας, κριμα ειναι τετοιο κουπονι αν περασει να παει χαμενο ------------------- Βλεπω πολυ Ολλανδια σημερα και σε καλη αποδοση, παιζει καλυτερα απο την Γερμανια, και στο πρωτο παιχνιδι με την Δανια 5 γκολακια εριχνε ανετα αλλα... Ατυχοι, αστοχοι οπως θελετε πειτε το, αλλα αν παρουσιασει ξανα αυτο το προσωπο ποσες φασεις να χασει και παλι... Δανια-Πορτογαλια, το βλεπω για -Χ-, οι Δανοι ξερουν πως και με Χ μπορουν να αυξησουν τις πιθανοτητες τους για προκριση... λοιπον..τον πουλησα τον συμπαθεστατο ρωσο.. ετσι οποιος και εαν βγει εχω κερδος 50 ευρω..δεν ειναι πολλα αλλα ουσιαστικα εξασφαλισα 50 ευρω σιγουρα οτι και εαν γινει!! επισης αμα βγει ειτε ο γκομεζ ειτε ο ντι ναταλε ειτε ο μπενζεμα εχω παραπονα κερδος..με γκομεζ εχω 150 ευρω με ντι ναταλε 200 και με μπενζεμα 80... δεν ξερω αν εκανα καλα..μακαρι να πεταξει σημερα ο γκομεζ κανα γκολακι για να ειμαι ησυχος
optimus_crime Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 λοιπον..τον πουλησα τον συμπαθεστατο ρωσο.. ετσι οποιος και εαν βγει εχω κερδος 50 ευρω..δεν ειναι πολλα αλλα ουσιαστικα εξασφαλισα 50 ευρω σιγουρα οτι και εαν γινει!! επισης αμα βγει ειτε ο γκομεζ ειτε ο ντι ναταλε ειτε ο μπενζεμα εχω παραπονα κερδος..με γκομεζ εχω 150 ευρω με ντι ναταλε 200 και με μπενζεμα 80... δεν ξερω αν εκανα καλα..μακαρι να πεταξει σημερα ο γκομεζ κανα γκολακι για να ειμαι ησυχος Θα τα καρφωσει η παιχτουρα ο Ντι Ναταλε, δεν τον βλεπω να μην ξεκιναει βασικος στο ματς με την Κροατια,,, δυο θα ριξει...
Andy Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Θα τα καρφωσει η παιχτουρα ο Ντι Ναταλε, δεν τον βλεπω να μην ξεκιναει βασικος στο ματς με την Κροατια,,, δυο θα ριξει... τωρα παρακαλαω να παθει τιποτα ο dzagoev..καμια θλασουλα..κανα τραβηγμα...να χασει 1-2 παιχνιδια...αν και 40 ευρω κερδος στην χειροτερη δεν με χαλαει καθολου!επρεπε να τον ειχα παιξει ενα 5ευρω και οχι 2 ευρω αλλα δεν τον πιστευα!!!παμε να βγαλουμε διπλο τους πορτογαλους να ξεχασουμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις