Ahigh_forvalue Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 ταμειο αντε!!!!!σας ειπα χ μετα το 60-70 ηταν σιγουρο πως θα χαλαρωναν..
Dropsreef Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 5/7 under και θα πάρω το ρίσκο για το 6/8.Παρ'όλο που δεν έχω εικόνα για καμία από τις δύο ομάδες. (Αν και το γ@μημένο το under μου έχει βγάλει την ψυχή ) Αν παραμείνει η απόδοση του 3,75 για 4+ λεπτά καθυστερήσεις στο δεύτερο ημίχρονο σκέφτομαι να το τιμήσω την 3η αγωνιστική σε αγώνες όπου και οι δύο ομάδες θα διεκδικούν την πρόκριση
Anubis13 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Ευτυχως δεν επαιξα τον ασσο..Επαιξα κατι κορνερ και μου βγηκε και να σκοραρει τριτο γκολ η γαλλια και δεν μου βγηκε.
benign Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δυσκολες επιλογες κανεις. Η Ουκρανια ειναι καλη ομαδα και γηπεδουχος,γιατι να χασει? Σαν πρωτη αναλυση,αλλα δεν εχω αποφασισει ακομη,μια ωρα πριν τον καθε αγωνα παιζω,βλεπω Γαλλια-Αγγλια Χ και Ουκρανια - Σουηδια ασσο.Αλλα και αυτα τα ζευγαρια ειναι δυσκολα. Εχω την αμυδρα εντυπωση οτι ειμαι σε δαιμονιωδη φορμα. Επρεπε να παιξω το Χ στο πρωτο αγωνα και οχι το χαντικαπ αλλα φοβομουν μηπως κερδισει η Αγγλια που απο οτι ειδα στον αγωνα ηταν πιο σουσιαστικη και στα τελευταια 15 λεπτα ειχε μια ,δυο πολυ καλες ευκαιριες να το χωσει το δευτερο,αλλα τελος παντων.Σκετη απογοητευση σαν συνολο η Γαλλια,απροσμενα δυναμικη και μαχητικη η Αγγλια.
Ahigh_forvalue Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 παντως μετα το στραπατσο απο ολλαμδια και ισπανια..σημερα τα επιασα και τα δυο χ αγγλια,1 ουκρανια..παμε για αυριο τωρα ελλαδα ειμαι αναμεσα να την παιξω καρφι 1 ή να βαλω και το χ για καλυψη δεν ξερω..
benign Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 παντως μετα το στραπατσο απο ολλαμδια και ισπανια..σημερα τα επιασα και τα δυο χ αγγλια,1 ουκρανια..παμε για αυριο τωρα ελλαδα ειμαι αναμεσα να την παιξω καρφι 1 ή να βαλω και το χ για καλυψη δεν ξερω.. Η Ελλαδα ειναι η χειροτερη ομαδα του Euro για στοιχημα.Απροβλεπτη εντελως. Αν λειτουργησουμε καλα αμυντικα εχουμε ελπιδες ,ολη η δυναμη της Τσεχιας ειναι στο κεντρο ενω στην επιθεση δεν ειναι κατι το τρομερο απλα αξιοπρεπης.Η αμυνα της ειναι για τα πανηγυρια.
SPANK Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Χτες έπιασα Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς στο 5.00 (οπαπ) , σήμερα βλέπω ρωσία καρφωτό διπλό και ελλάδα 1Χ
Andy Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 δεν μπορω να βγαλω τιποτα για τα ματς σημερα... πολυ οτι να ναι μου φαινονται..αν και αξιζει το ρισκο σε ασσο ελλαδα και διπλο ρωσσια
benign Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Σημερα ειναι ακομη πιο δυσκολο να αναλυσω το πρωτο παιχνιδι γιατι ενδομυχα θελω να νικησει η Εθνικη Ελλαδας.Αλλα οσο μπορω αντικειμενικα, το βλεπω για Χ. Η ομαδα μας ειναι καλουτσικη και μαχητικη αλλα επιθετικα δεν ειμαι ικανοποιημενος.Αποδυναμωθηκαμε κιολας στην αμυνα με την κοκκινη στον Παπασταθοπουλο και το προβλημα του Αβρααμ. Δεν λεω οτι δεν εχουμε καποιες πιθανοτητες αλλα θα εξαρτηθει απο την σταση των Τσεχων. Αν μας παιξουν επιθετικα για να κερδισουν μπορει να τους την κανουμε την ζημια γιατι η αμυνα τους ειναι κακη.Αν μας παιξουν πιο ηρεμα περιμενοντας να εκμεταλευτουν καποιο λαθος μας και να μας κερδισουν εστω με ενα γκολ,η θα τα καταφερουν η θα γινει Χ. Δεδομενου οτι η Ρωσια θα κερδισει την Πολωνια,το Χ με την Τσεχια αφηνει την δευτερη θεση ανοικτη για εμας και τους Τσεχους και ολα θα παιχτουν την τελευταια αγωνιστικη που οι Τσεχοι παιζουν τους γηπεδουχους που ειναι στα μετρα τους και εμεις τους Ρωσους που εστω και να βγαλουν μερικους καλους παικτες για ξεκουραση παραμενουν καλυτερη ομαδα απο την Πολωνια. Αρα με βαση την στρατηγικη και την λογικη σε αυτες τις καταστασεις και η Ελλαδα και η Τσεχια θελουν την νικη αλλα και το Χ δεν τους σκοτωνει.Αν λοιπον πανε για την νικη με προσοχη το Χ ειναι πιθανο. Αρα ακεφτομαι να πονταρω Χ. Στον αλλο αγωνα νομιζω οτι η Ρωσια θα κερδισει ,ισως πιο δυσκολα γιατι οι Πολωνοι παιζουν το τελευταιο τους χαρτι.Οποτε καλο ειναι το 2 εδω και το over 2.5 γιατι εφοσον εμεις που δεν ειμαστε πολυ παραγωγικη ομαδα στα γκολ αν ηταν σωστη η διατησια θα τους ειχαμε ριξει μαζι με το πεναλτι 3 τεμαχια οι Ρωσοι μπορουν να τους ριξουν τουλαχιστον 2. Αυτα απο εμενα προς το παρον ,θα επανελθω αργοτερα αν σκεφτω κατι καλυτερο.
Andy Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Σημερα ειναι ακομη πιο δυσκολο να αναλυσω το πρωτο παιχνιδι γιατι ενδομυχα θελω να νικησει η Εθνικη Ελλαδας.Αλλα οσο μπορω αντικειμενικα, το βλεπω για Χ. Η ομαδα μας ειναι καλουτσικη και μαχητικη αλλα επιθετικα δεν ειμαι ικανοποιημενος.Αποδυναμωθηκαμε κιολας στην αμυνα με την κοκκινη στον Παπασταθοπουλο και το προβλημα του Αβρααμ. Δεν λεω οτι δεν εχουμε καποιες πιθανοτητες αλλα θα εξαρτηθει απο την σταση των Τσεχων.Αν μας παιξουν επιθετικα για να κερδισουν μπορει να τους την κανουμε την ζημια γιατι η αμυνα τους ειναι κακη.Αν μας παιξουν πιο ηρεμα περιμενοντας να εκμεταλευτουν καποιο λαθος μας και να μας κερδισουν εστω με ενα γκολ,η θα τα καταφερουν η θα γινει Χ. Δεδομενου οτι η Ρωσια θα κερδισει την Πολωνια,το Χ με την Τσεχια αφηνει την δευτερη θεση ανοικτη για εμας και τους Τσεχους και ολα θα παιχτουν την τελευτεια αγωνιστικη που οι Τσεχοι παιζουν τους γηπεδουχους που ειμαι μεσα στα μετρα τους και εμεις τους Ρωσους που εστω και να βγαλουν μερικους καλους παικτες για ξεκουραση παραμενουν καλυτερη ομαδα απο την Πολωνια. Αρα με βαση την στρατηγικη και την λογικη σε αυτες τις καταστασεις και η Ελλαδα και η Τσεχια θελουν την νικη αλλα και το Χ δεν τους σκοτωνει.Αν λοιπον οπανε για την νικη με προσοχη το Χ ειναι πιθανο. Αρα ακεφτομαι να πονταρω Χ. Στον αλλο αγωνα νομιζω οτι η Ρωσια θα κερδισει ,ισως πιο δυσκολα γιατι οι Πολωνοι παιζουν το τελευταιο τους χαρτι.Οποτε καλο ειναι το 2 εδω και το over 2.5 γιατι εφοσον εμεις που δεν ειμαστε πολυ παραγωγικη ομαδα στα γκολ αν ηταν σωστη η διατησια θα τους ειχαμε ριξει μαζι με το πεναλτι 3 τεμαχια οι Ρωσοι μπορουν αν τους ριξουν τουλαχιστον 2. Αυτα απο εμενα προς το παρον ,θα επανελθω αργοτερα αν σκεφτω κατι καλυτερο. το θεμα ειναι οτι θα κατεβουν πιο αμυντικα..δεν νομιζω να κανουν το ιδιο λαθος με τους τσεχους..ελπιζω μονο να μην αλλαξει το κερζακοφ στην επιθεση ο αλλος!
patrickdrd Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Στον αλλο αγωνα νομιζω οτι η Ρωσια θα κερδισει ,ισως πιο δυσκολα γιατι οι Πολωνοι παιζουν το τελευταιο τους χαρτι.Οποτε καλο ειναι το 2 εδω και το over 2.5 γιατι εφοσον εμεις που δεν ειμαστε πολυ παραγωγικη ομαδα στα γκολ αν ηταν σωστη η διατησια θα τους ειχαμε ριξει μαζι με το πεναλτι 3 τεμαχια οι Ρωσοι μπορουν να τους ριξουν τουλαχιστον 2. αυτη την φορα συμφωνουμε, για να δουμε θα ναι σε καλο; το θεμα ειναι βεβαια, 2πλο ή οβερ; εδω σε θελω φουρναρη εχει ποσες μερες σερι που ερχεται αντερ (1-1) το απογευματινο κ οβερ το βραδυνο, ενω εχουμε κ αρκετα συνεχομενα γκολ-γκολ κ καπου θα σπασει αυτο το σερι ελπιζω μονο να μην αλλαξει το κερζακοφ στην επιθεση ο αλλος! γιατι; τι τον θες; χασογκολης μου φανηκε εμενα, ενα σκασμο ευκαιριες εχασε (7 αν θυμαμαι καλα), ενω ο παβ μια ευκαιρια κ την καρφωσε εντυπωσιακοτατα, εχει ενα σωρο επιθετικους-παικταραδες η ρωσια, δεν ειναι αναγκη να περιμενει να βρει την φορμα του ο κερζακοφ κ ο καθε κερζακοφ
benign Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Ακουσα στις ειδησεις οτι βρεχει στη πολη που ειναι η Εθνικη μας και θα βρεχει και την ωρα του αγωνα.Ακομη περισσοτερο αυξανεται η πιθανοτητα του Χ. αυτη την φορα συμφωνουμε, για να δουμε θα ναι σε καλο; το θεμα ειναι βεβαια, 2πλο ή οβερ; εδω σε θελω φουρναρη Το διπλο προφανως ειναι καλυτερη αξια λογω της παικτικης αξιας της Ρωσιας.Δεν μπορεις να βασιζεσαι στην κατωτερη ομαδα,δηλαδη μπορει η Πολωνια να μην σκοραρει καν και να κερδισει η Ρωσια 0-2.
Andy Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 αυτη την φορα συμφωνουμε, για να δουμε θα ναι σε καλο; το θεμα ειναι βεβαια, 2πλο ή οβερ; εδω σε θελω φουρναρη εχει ποσες μερες σερι που ερχεται αντερ (1-1) το απογευματινο κ οβερ το βραδυνο, ενω εχουμε κ αρκετα συνεχομενα γκολ-γκολ κ καπου θα σπασει αυτο το σερι γιατι; τι τον θες; χασογκολης μου φανηκε εμενα, ενα σκασμο ευκαιριες εχασε (7 αν θυμαμαι καλα), ενω ο παβ μια ευκαιρια κ την καρφωσε εντυπωσιακοτατα, εχει ενα σωρο επιθετικους-παικταραδες η ρωσια, δεν ειναι αναγκη να περιμενει να βρει την φορμα του ο κερζακοφ κ ο καθε κερζακοφ ειναι καλυτερος απο παβλιουτσενκο..απορω πως εχασε τοσα πολλα..
Ahigh_forvalue Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 η ελλαδα εχει τη μαλακια οτι πρεπει να τα παιρνει ολα στο οριο γιαυτο φοβαμαι το χ,πιστευω πως ειναι χαζο να μην πας αποκλειστικα για την νικη εναντια σε μια χαλια ομαδα οπως η τσεχια,και οταν νικη=προκριση..με το χ δυσκολευουν τα πραγματα και δεν νομιζω να πιστευει κανεις πως θα κερδισουμε την ρωσσια στο τελευταιο αγωνα(απλα φερτε στο μυαλο σας euro 2004 τελευταια αγωνιστικη ομιλων,δεν χαριστηκαν καθολου..) γιαυτο αν δω να στο 60-70 να κατευαζουν στροφες αν το παιχνιδι ειναι χ θα σπαστω ασχημα.. ακουσα κατι αν καποιος ξερει μπορει να το επιβεβαιωση..οτι σε περιπτωση ισοβαθμιας δεν μετρανε τα γκολ ουτε τα μεταξυ αλλα η καταταξη της χωρας..και νομιζω πως τους εχουμε εκει τους τσεχους και τους πολονους..μακαρι να ειναι ετσι..
Andy Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 η ελλαδα εχει τη μαλακια οτι πρεπει να τα παιρνει ολα στο οριο γιαυτο φοβαμαι το χ,πιστευω πως ειναι χαζο να μην πας αποκλειστικα για την νικη εναντια σε μια χαλια ομαδα οπως η τσεχια,και οταν νικη=προκριση..με το χ δυσκολευουν τα πραγματα και δεν νομιζω να πιστευει κανεις πως θα κερδισουμε την ρωσσια στο τελευταιο αγωνα(απλα φερτε στο μυαλο σας euro 2004 τελευταια αγωνιστικη ομιλων,δεν χαριστηκαν καθολου..) γιαυτο αν δω να στο 60-70 να κατευαζουν στροφες αν το παιχνιδι ειναι χ θα σπαστω ασχημα.. ακουσα κατι αν καποιος ξερει μπορει να το επιβεβαιωση..οτι σε περιπτωση ισοβαθμιας δεν μετρανε τα γκολ ουτε τα μεταξυ αλλα η καταταξη της χωρας..και νομιζω πως τους εχουμε εκει τους τσεχους και τους πολονους..μακαρι να ειναι ετσι.. να ισχυει..αλλα νομιζω αν ειναι και τα γκολ ιδια..τους τσεχους τους εχουμε νομιζω..τους πολωνους δεν ξερω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις