Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλοβλεπω και το οβερ 3.5 στο ουκρανια σουηδια..

Παιδια δεν θελω να σας κανω τον εξυπνο,αλλα προσπαθηστε να βρειτε κατι πιο ευκολο για να εχετε σταθερα κερδη.Αυτο που λες Αντρεα ειναι πιθανο γιατι και οι δυο ομαδες εχουν πολλα over 2.5 αλλα ειναι στην συγκεκριμενη περιπτωση πιο δυσκολο γιατι σε αυτο το σταδιο της διοργανωσης παιζουν ολοι προσεκτικα.

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια δεν θελω να σας κανω τον εξυπνο,αλλα προσπαθηστε να βρειτε κατι πιο ευκολο για να εχετε σταθερα κερδη.Αυτο που λες Αντρεα ειναι πιθανο γιατι και οι δυο ομαδες εχουν πολλα over 2.5 αλλα ειναι στην συγκεκριμενη περιπτωση πιο δυσκολο γιατι σε αυτο το σταδιο της διοργανωσης παιζουν ολοι προσεκτικα.

ναι το ξερω!και εχεις και δικιο!!εγω ας πουμε παιζω με μικρα ποσα..ας πουμε τωρα εχω 50 ευρω στον λογαριαμο επομενως το μαξ. που θα βαλω να ειναι 5 ευρω για αυτο κυνηγαω και τις εκπληξεις!!τεσπα δεν ξερω αν θα το παιξω..ηδη εχω παιξει το διπλο της σουηδιας και τον ασσο της γαλλιας..αλλα δεν ξερω αν θα ριξω κατι παραπανω..σκεφτομουν να παρω το Under 0.5 στο γαλλια-αγγλια και να το πουλησω λιγο μετα το ημιχρονο αν εχουν μεινει στο 0

p.s και οι συμβουλες ειναι καλοδεχουμενες!:-D

Δημοσ.

Δυσκολες επιλογες κανεις. Η Ουκρανια ειναι καλη ομαδα και γηπεδουχος,γιατι να χασει?

Σαν πρωτη αναλυση,αλλα δεν εχω αποφασισει ακομη,μια ωρα πριν τον καθε αγωνα παιζω,βλεπω Γαλλια-Αγγλια Χ και Ουκρανια - Σουηδια ασσο.Αλλα και αυτα τα ζευγαρια ειναι δυσκολα.

δεν εχει σημασια σε τετοιες διοργανωσεις το οτι ειναι γηπεδουχος.

πιστευω οτι εχει καλυτερη και πιο δυνατη ομαδα η Σουηδια γιαυτο και λεω να την παιξω διπλο.

Ειναι δυσκολος ο ομιλος.

Και τον ασο της Γαλλιας θα τον παιξω λογω τις αλλαγες που εχει κανει στο ροστερ η Αγγλια και δεν παιζουν βασικες μοναδες

αλλα ουτε ο Ρουνει που ειναι τιμωρημενος

Δημοσ.

Λοιπον κανονικα δεν θα επρεπε να παιξω γιατι απο οτι διαβασα σε καλα sites που δινουν ολες τις πληροφοριες σχετικα με τις ομαδες εχει ενα ελαφρυ προβαδισμα η Γαλλια αλλα υπαρχουν πολλοι ασταθμητοι παραγοντες.

Θα παιξω Ασιατικο γκολ Ο1.5,2 με αποδοση 1,875. (Bet365)

Κερδιζει αν μπουν 3 γκολ η περισσοτερα στο παιχνιδι,κερδιζει το μισο ποσο του συνολικου στοιχηματος αν μπουν 2 γκολ και το αλλο μισο επιστρεφεται,χανει αν δεν υπαρχει γκολ η μπει μονο ενα.

Δημοσ.

εγω πηρα το under 0.5 σε αποδοση 7 με σκοπο να το πουλησω αργοτερα στον αγωνα!!καλη τυχη σε ολους!

Andreas Isaksson

Mikael Lustig, Olof Mellberg, Andreas Granqvist, Martin Olsson

Rasmus Elm, Kim Källström

Sebastian Larsson, Zlatan Ibrahimovic ©, Ola Toivonen

Markus Rosenberg.

το διαβασα σε ξενο σαιτ που το διαβασαν απο σουηδικα μεσα...φουλ επιθεση οι σουηδοι..

για αυτο θα παιξω την σουηδια να νικησει και να ρθει και οβερ 2.5 σε αποδοση 5.3 στην betfair!

Δημοσ.

Λοιπον κανονικα δεν θα επρεπε να παιξω γιατι απο οτι διαβασα σε καλα sites που δινουν ολες τις πληροφοριες σχετικα με τις ομαδες εχει ενα ελαφρυ προβαδισμα η Γαλλια αλλα υπαρχουν πολλοι ασταθμητοι παραγοντες.

Θα παιξω Ασιατικο γκολ Ο1.5,2 με αποδοση 1,875. (Bet365)

Κερδιζει αν μπουν 3 γκολ η περισσοτερα στο παιχνιδι,κερδιζει το μισο ποσο του συνολικου στοιχηματος αν μπουν 2 γκολ και το αλλο μισο επιστρεφεται,χανει αν δεν υπαρχει γκολ η μπει μονο ενα.

τι ασταθμητοι παραγοντες;

ολο το σ/κ ηταν γεματο με μλκια παιχνιδια, κανενα απο τα 4 δεν ηταν για στοιχημα κατα την γνωμη μου, εξου κ επαιξα μονο ολλανδια 1 με τα γνωστα... καταστροφικα αποτελεσματα,

η νικη της γαλλιας ομως σημερα ειναι παρα πολυ καλο σημειο, δεν καταλαβαινω γιατι φοβασαι να το παιξεις, το ξερεις το "οποιος φοβαται πεφτει κ κοιμαται";

αλλα ξεχασα, ο εν λογω κυριος μας πεταει εδω μεσα φουμαρα κ μετα θα βγαλει κανα δελτιο κερδισμενο με την νικη της γαλλιας κανα 100αρικο κ θα λεει για την γκαντεμια του φορουμ :mrgreen:

Δυσκολες επιλογες κανεις. Η Ουκρανια ειναι καλη ομαδα και γηπεδουχος,γιατι να χασει?

γιατι ειναι μπαζο κ γηρασμενη ομαδα; :rolleyes:

Δημοσ.

συμφωνω απολυτα, δεν βλεπω την αγγλια να σκοραρει,

συντηρητικα διαβαζω θα κατεβει με γουελπεκ ή καρολ μπροστα,

τα πιασε τα λεφτα της,

η γαλλια θα σκοραρει στανταρακι για μενα,

ενα σκορ 1-0/2-0 ειναι οκεϊκ :mrgreen:

Δημοσ.

γαλλια αγγλια εγω το επαιξα Χ πιστευω πως δεν τις χαλαει και τις δυο..και μετα το 60 αν ειναι Χ θα το πανε χαλαρα..

μεχρι στιγμης ολλανδια,ισπανια μας πηγαν κουβα αντε να δουμε..επιασα την ελλαδα χ2 ομως

Δημοσ.

τι ασταθμητοι παραγοντες;

ολο το σ/κ ηταν γεματο με μλκια παιχνιδια, κανενα απο τα 4 δεν ηταν για στοιχημα κατα την γνωμη μου, εξου κ επαιξα μονο ολλανδια 1 με τα γνωστα... καταστροφικα αποτελεσματα,

η νικη της γαλλιας ομως σημερα ειναι παρα πολυ καλο σημειο, δεν καταλαβαινω γιατι φοβασαι να το παιξεις, το ξερεις το "οποιος φοβαται πεφτει κ κοιμαται";

αλλα ξεχασα, ο εν λογω κυριος μας πεταει εδω μεσα φουμαρα κ μετα θα βγαλει κανα δελτιο κερδισμενο με την νικη της γαλλιας κανα 100αρικο κ θα λεει για την γκαντεμια του φορουμ :mrgreen:

γιατι ειναι μπαζο κ γηρασμενη ομαδα; :rolleyes:

Αμα εχεις τετοιους φιλους τι τους θελεις τους εχθρους.:P

Δεν μου αρεσει προσωπικα η Γαλλια σαν ομαδα,(οχι οτι δεν εχει μερικους παικταραδες,σαν συνολο εννοω).Σε ενα φιλικο πριν ενα μηνα περιπου εφεραν 3-2 με τους ψαραδες της Ισλανδιας ενω οι Βικινκγς ειχαν προηγηθει 0-2 κιολας.Οι Αγγλοι επισης δεν μου αρεσουν αλλα εχουν μερικες προσωπικοτητες και παντα σε μεγαλες διοργανωσεις δειχνουν χαρακτηρα,σπανια χανουν ευκολα και θα πονταρω στα γκολ που ανεφερα ενα μικρο ποσο,γιατι να μην την πατησω αλλα Ολλανδια στυλ,που την επαθαν καποιοι φιλοι μου.:devil:

Στο αλλο game δεν εχω αποφασισει ακομη τελεσιδικα , ειναι υπερβολη αυτο που λες για γερασμενη ομαδα περι Ουκρανιας.Εχουν ταλεντο,τριπλα και καλυτερη τεχνικη απο τους Σουηδους, που και αυτοι δεν ειναι τοσο μικροι ηλικιακα νομιζω.Επισης παιζουν στην εδρα τους οι Ουκρανοι και αυτο θα τους κανει να παιξουν με παθος και δεν νομιζω να υπαρχει σημαντικη διαφορα μεταξυ τους.Χρυσες μετριοτητες ειναι μια ζωη οι Σουηδοι,παντα παιζουν αξιολογα και ποτε δεν εχουν καταφερει τιποτε σημαντικο.Μαλλον θα τους κοντραρω αλλα δεν εχω,οπως ειπα πριν,αποφασισει ακομη σιγουρα.

Δεν πειραζει ειναι refreshing να διαφωνουμε σε μερικα,ετσι αν βγω σωστος θα μπορω να σε πειραζω ευκολοτερα.:lol:

Εκτος και να θελεις για καποιο game, να παιξουμε τον καφε κερασμα γιατι λογικα μεσα στο καλοκαιρι θα βρεθουμε που λεγαμε.

Δημοσ.

Εμενα με εχει ενοχληση η υπερβολικη κινιση στον ασο της γαλλιας απο στοιχηματικα sites και εφημεριδες.. Επειδη πιστευω οτι θα παει καλα η αγγλια (λογω ολυμπαικων αγωνων κτλπ) δεν την βλεπω να χανει.. Επειδη ομως δεν θα παρακολουθησω το πρωτο ημιχρονο δεν θελω να πονταρω..

Στον αλλον αγωνα θα επιλεξω το no goal, παρολο τον επιθετικο χαρακτηρα της σουηδιας βλεπω να μην σκοραρει, ή στην περιπτωση που προηγηθει βλεπω να το κραταει.. Με σημειο δεν θελω να ασχοληθω γιατι ειναι και αυτη η χαζη παραδοση που θελει τους διοργανωτες να ξεκιναν στραβα..

Δημοσ.

Αμα εχεις τετοιους φιλους τι τους θελεις τους εχθρους.:P

αχαχαχα, κι εγω σ' αγαπαω βρε :mrgreen:

Δεν μου αρεσει προσωπικα η Γαλλια σαν ομαδα,(οχι οτι δεν εχει μερικους παικταραδες,σαν συνολο εννοω).Σε ενα φιλικο πριν ενα μηνα περιπου εφεραν 3-2 με τους ψαραδες της Ισλανδιας ενω οι Βικινκγς ειχαν προηγηθει 0-2 κιολας.

αυτο ηταν στημενο βρε, ανατροπη 2/1,

να μην βγαλουν κανα φραγκακι τα παιδια;

Οι Αγγλοι επισης δεν μου αρεσουν αλλα εχουν μερικες προσωπικοτητες και παντα σε μεγαλες διοργανωσεις δειχνουν χαρακτηρα,σπανια χανουν ευκολα

λυπαμαι που στο λεω, αλλα αυτες οι προσωπικοτητες που λες θα παρακολουθησουν το ματς απο τον παγκο :mrgreen:

Δεν πειραζει ειναι refreshing να διαφωνουμε σε μερικα,ετσι αν βγω σωστος θα μπορω να σε πειραζω ευκολοτερα.:lol:

οκ, θα δουμε το βραδυ :rolleyes:

Δημοσ.

btw ποσο κωλοφαρδοι οι αγγλοι...γκολ απο το πουθενα..γενικως δεν μπορουν να κανουν συνεργασιες..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...