Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η επιλογη ημιχρονο τελικο δεν αφαιρειται πριν την εναρξη?

Οχι το εχει νομιζω. Τουλαχιστον οσο ειναι νωρις στο 1ο ημιχρονο. Αν πας στο 40' δεν θα υπαρχει.

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπολογιζεις τον Τορες σαν καλο επιθετικο?:shock:

ναι τον υπολογιζω!!ειναι θεμα χρονου να βρει ξανα τν εαυτο του...

Τν εχω παιξει κ πρωτο σκορερ τ τουρνουα μαζι με γκομεζ,μπενζεμα και ντζαγκοεφ

Δημοσ.

Δεν ειναι παραλογες σκεψεις αλλα για μενα,σκεψου πιο καλα μηπως βρεις καλυτερη επιλογη.Με τι στρατηγικη θα πας,να πιασεις με λιγο πονταρισμα πολλα η να ριξεις πολλα σε μικροτερη αποδοση και να να εχεις ενα καλο κερδος αλλα με ρισκο?

Πάω με λίγο ρίσκο αλλά καλές τιμές, απτο να κλαίω τα 10Ε με κάποιο "στανταράκι" του 1.5

Τι θα έπαιζες εσύ;

Δημοσ.

Πάω με λίγο ρίσκο αλλά καλές τιμές, απτο να κλαίω τα 10Ε με κάποιο "στανταράκι" του 1.5

Τι θα έπαιζες εσύ;

Συμφωνω σε γενικες γραμμες,εγω παγια παιζω ενα ποσο απο 15 μεχρι 30 ευρω σε αποδοσεις απο 1,85 μινιμουμ μεχρι 3,20 κατα μεσο ορο.Σπανιοτερα παιζω και κανενα ημιχρονο/τελικο η τετοιου ειδους πονταρισμα που να εχει μεγαλη αποδοση.Αλλα σκορ πολυ σπανια γιατι βγαινει δυσκολα.

Χτες που δεν περασε ,ατυχως,το πρωτο μου με 14 ευρω και αποδοση 15 (Δανια/Χ) στον επομενο επαιξα χοντρα στον ασσο της Γερμανιας γιατι τους πιστεψα.Ενταξει ειναι αρκετα αγχωτικο αλλα ετσι μου αρεσει.Αν εχανα,θα σταματουσα το στοιχημα στο Euro.

post-73690-0-33922700-1339337182_thumb.png

Δημοσ.

Το χοντρυνες εχθες με τους γερμανους. Επρεπε να τους παιξεις στο live ομως

Εχεις απολυτο δικιο.Με επιασαν να νευρα μου ομως μετα το close call του προηγουμενου αγωνα και δυστυχως ειναι το βασικο μου ελαττωμα σαν παικτης ,οτι μερικες φορες με πιανουν τα νευρα μου και ζητω την νικη αδρεναλινης που λενε.

Αυτο ειναι τεραστιο λαθος εκ μερους μου.Το σωστο ειναι αν δεν ''βλεπεις'' εναν αγωνα,μην τον παιζεις.Εχει κι αυριο.Ετσι,εμπιστευομενος το ενστικτο σου και τις γνωσεις σου,κερδιζεις πιο συχνα.

ναι τον υπολογιζω!!ειναι θεμα χρονου να βρει ξανα τν εαυτο του...

Τν εχω παιξει κ πρωτο σκορερ τ τουρνουα μαζι με γκομεζ,μπενζεμα και ντζαγκοεφ

Ενταξει οι αλλοι αλλα ο Ντζαγογιεφ ειναι αυτος ο χασογκολης που μου εσπασε τα νευρα την Παρασκευη,που εχασε τα αχαστα???

Η πιστη σου για τον Τορρες ειναι θρησκευτικη μου φαινεται,να υποθεσω οτι εισαι Chelsea fan?

Δημοσ.

Συμφωνω σε γενικες γραμμες

Η μήπως να δοκιμάσω κάτι άλλο, 25Ε σε ένα πολύ σίγουρο που είναι το over 0.5 @1.1

και να πάρω στο live σκοράκι 2-0 ή 2-1 με απόδοση 7-9

και να χάσω το σκορ δε χάθηκε ο κόσμος δωρεάν στοίχημα είναι

τι στο καλό μισό γκολ δε θα μπει :rolleyes:

Δημοσ.

Λοιπον τελικα θα παιξω ενα μικρο ποσο ,το πολυ μεχρι 30 ευρω,στο over 2.5 κοντρα στους μπουκ που το εχουν 2,40 στο Bet365.Για πιο ασφαλη επιλογη το over 2 στο 1,9.

Θα παω για περισσοτερα βασισμενος στην τηλεπαθεια.:devil:

Δημοσ.

Οι ομαδες με βαση τα τελευταια νεα :

Σορρυ δεν μπορω να το βγαλω καλα.

Δημοσ.

δεν πειραζει βρε, μια χαρα ειναι, νο μπετ ειναι σημερα κ τα δυο ματς,

οσο κ αν το ψαξα,

συμφωνω με τον αποπανω,

μια ψιλη στο οβερ ισπανια - ιταλια κ

dnb ιρλανδια μετα κι

αυτα οχι με ... real money :P

Δημοσ.

Ετσι για πλακα εριξα ενα κουπονι: 1 στο ημιχρονο η Ισπανια, 2 η Κροατια και under την Ουκρανια...

ΥΓ: Λεω να παω να βαλω και ενα 10 ευρω στην Γαλλια για νικητη του Euro ετσι για κοντρα..

Δημοσ.

Εχεις απολυτο δικιο.Με επιασαν να νευρα μου ομως μετα το close call του προηγουμενου αγωνα και δυστυχως ειναι το βασικο μου ελαττωμα σαν παικτης ' date='οτι μερικες φορες με πιανουν τα νευρα μου και ζητω την νικη αδρεναλινης που λενε.

Αυτο ειναι τεραστιο λαθος εκ μερους μου.Το σωστο ειναι αν δεν ''βλεπεις'' εναν αγωνα,μην τον παιζεις.Εχει κι αυριο.Ετσι,εμπιστευομενος το ενστικτο σου και τις γνωσεις σου,κερδιζεις πιο συχνα.

Ενταξει οι αλλοι αλλα ο Ντζαγογιεφ ειναι αυτος ο χασογκολης που μου εσπασε τα νευρα την Παρασκευη,που εχασε τα αχαστα???

Η πιστη σου για τον Τορρες ειναι θρησκευτικη μου φαινεται,να υποθεσω οτι εισαι Chelsea fan?[/quote']

βρε γκαντεμοσκυλο!!εκτος τον αφησε!!!χαμενο το μπετ!!

δεν ειμαι τσελσι φαν απλα μ αρεσε απο παλια ο τορρες!!!φανατικος γκουνερ ειμαι!!!

αυτος που λες ειναι ο ΚΕΡΖΑΚΟΦ!!

ο ντζαγκοεφ ειναι αυτος που εβαλε τα δυο γκολ και τον ειχα αγορασει σε αποδοση 190!!!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

εξω ο αρνητικος σεσκ και μεσα ο τορρες να το παστελωσει!!!αυτο ειναι το σωστο!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...