benign Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Εχεις δικιο. Εμενα μου αρεσει πολυ το Ισοπαλια/Ισπανια @4. Μου αρεσει σαν επιλογη.Συναδει και με τις 1-0 νικες της Ισπανιας στο Mundial με δυνατους αντιπαλους αν θυμασαι. Σκεφτόμουν να εκμεταλλευτώ τη προσφορά της bet365 με σκορ πριν την έναρξη 2-0 @7 στο live 2-1 @9 δίνει τώρα Αν μπουν με 10Ε το καθένα στη χειρότερη θα χάσω 10Ε Δεν ειναι παραλογες σκεψεις αλλα για μενα,σκεψου πιο καλα μηπως βρεις καλυτερη επιλογη.Με τι στρατηγικη θα πας,να πιασεις με λιγο πονταρισμα πολλα η να ριξεις πολλα σε μικροτερη αποδοση και να να εχεις ενα καλο κερδος αλλα με ρισκο?
geortsaki Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Aν πιστευεις τα σκορ ειναι καλη λογικη.. Εγω προσωπικα δεν θα το ακουμπησω το παιχνιδι αλλα βλέπω την Ιταλια να φευγει με σκυμμενο το κεφαλι...
Andy Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 στραικερ ποιον θα ξεκινησει ο ταβερνιαρης ξερουμε??γιατι ειχα παιξει απο χθες τον τορρες αλλα διαβαζω κατι για νεγρεδο και ξενερωνω!
imperium Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 goal/goal στο Ισπανια - Ιταλια και διπλο στους Κροατες
benign Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δεν ξερω αλλα ειμαι και προληπτικος λιγο και σημερα γυρω στις 1.00 το μεσημερι ειχα παει σε φαρμακειο σε εφημερια στο τερμα Πατησιων που μενω και μπηκε ο Προκοπης και μας χαιρετισε.
MJBulls23 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Αλλα ακομη και τηλεπαθεια να εχεις ,που λεει ο λογος,υπαρχουν ασταθμητοι παραγοντες,οπως η ανικανοτητα του διαιτητη να καταλογισει το πεναλτι των Ολλανδων προς το τελος του παιχνιδιου Ποιο πεναλτι? Δεν υπηρχε κανενα πεναλτι. Το ξαναεπαναλαμβανω ακομη μια φορα: Χωρις προθεση για χερι, δεν υπαρχει φαουλ ουτε και πεναλτι(εντος μεγαλης περιοχης)!! Απο μισο μετρο δεν υπαρχει καμια προθεση ποτέ! Δεν προλαβαινει ο αμυντικος(ανθρωπος) να αντιδρασει. Η αντιδραση ειναι γυρω στα 6 με 8 δεκατα του δευτερολεπτου οποτε απο μισο(οπως ηταν η χθεσινη φαση) ή ενα μετρο δεν το δινεις ποτέ. Ουτε απο 2 ή 3 ή 5 το δινεις οταν ειναι πολυ ισχυρο σουτ και κρινεις οτι δεν εχει χορνο να αντιδρασει, αρα και δεν καταλογιζεις προθεση. Δεν ξερω αλλα ειμαι και προληπτικος λιγο και σημερα γυρω στις 1.00 το μεσημερι ειχα παει σε φαρμακεο σε εφημερια στο τερμα Πατησιων που μενω και μπηκε ο Προκοπης και μας χαιρετισε. Ποιος ειναι ο Προκοπης?
benign Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Ποιος ειναι ο Προκοπης? Ο Παυλοπουλος,ενας ειναι ο Προκοπης.Εκανε προεκλογικο αγωνα.
CROM271 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Εγω παντως οταν βαζει την προσφορα αυτην η bet365 στο στοιχημα σε εξελιξη ρισκαρω. Σημερα στο live λεω να καρφωσω Χ ημιχρονο και να νικησει η ιταλια στο 2ο. Αν βγει παιρνω 250.
Andy Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Εγω τορρες διαβασα οτι θα ξεκινησει. τωρα που κοιταξα και σε αλλα site για τορρες λενε!!αιντε..μακαρι να το καρφωσει!
benign Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Ποιο πεναλτι? Τοσα κουφα εχουν δωθει θα μπορουσε και αυτο.Ειναι επισης δυσκολο να εισαι σιγουρος για την προθεση αλλα ακομη και ετσι με βαση την εικονα του αγωνα το δικαιοτερο αποτελεσμα ηταν το Χ.Και θα μπορουσε ανετα να ερθει στο Β ημιχρονο.
CROM271 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Ποιος ειναι ο Προκοπης? «Δεν σηκώθηκα από την καρέκλα μου όταν ο Κασιδιάρης επιτέθηκε με μπουνιές στην Λιάνα Κανέλλη, γιατί δεν μπορώ να ελέγξω τη δύναμή μου και φοβήθηκα πως, αν σηκωνόμουν όρθιος, θα τον σκότωνα».
benign Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 τωρα που κοιταξα και σε αλλα site για τορρες λενε!!αιντε..μακαρι να το καρφωσει! Υπολογιζεις τον Τορες σαν καλο επιθετικο?
Anubis13 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Εγω παντως οταν βαζει την προσφορα αυτην η bet365 στο στοιχημα σε εξελιξη ρισκαρω. Σημερα στο live λεω να καρφωσω Χ ημιχρονο και να νικησει η ιταλια στο 2ο. Αν βγει παιρνω 250. Η επιλογη ημιχρονο τελικο δεν αφαιρειται πριν την εναρξη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις