benign Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Περα απο τη διαφορα δυναμικοτητας με την δανια ειναι και ομιλος φωτια με γερμανια και πορτογαλια. Αν δεν παρεις τριποντο με δανια ειναι μεγαλο μειον. Για αυτο το θεωρουσα το πιο δυνατο σημειο. Μαλλον θα ριξω κανενα ψιλο για καλυψη παντως. Δικαιο εχεις και με τη ρωσια ετσι εγινε αλλα δεν ειναι το ιδιο παιχνιδι. Εδω υπαρχει ξεκαθαρο φαβορι και ανεβαινει τοσο η αποδοση? Μαλλον ειναι κολπο των books για να τραβηξουν την προσοχη της αγορας απο το over 2.5 που παιζεται πολυ.
greekboy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 3αδα πορτογαλια χ2,ολλανδια οβερ 1,5 στο ημιχρονο και τζαμαικα(κερδισε) για μενα σημερα.. χθες καταρευσε η τσεχια κ κατερευσε και το στοιχημα μαζι και εριξα αλλο ενα Ντεφενσα(β' αργεντινης μολις εληξε και νικησε),πορτογαλια οβερ 1.5 ημιχρονο και ολλανδια να βαλει το πρωτο γκολ και να ειναι αυτο πριν το 30'...αντε καλη μας θεαση να γινουν καλα ματσακια και καλη επιτυχια
benign Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 1-0/2-0 σκορ ειναι η ολλανδια Και ελεγα που χαθηκε ο Πατρικος! Εγω ρισκαρα στο Χ και κρατειθειτε για γελιο.Εβαλα επισης Η/Τ: Δανια-Χ Ειναι απο τις περιπτωσεις που το ενστικτο μου παει κοντρα στην λογικη.Αυτο που λες Patrick ειναι η λογικη παντως. Το over 2.5 δεν ειναι καλο?
geortsaki Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Αν αποδειχθουν αποτελεσματικη οι επιθετικοι σημερα θα βγει το οβερ 2,5, γιατι το μονο σιγουρο ειναι οτι θα δημιουργηθουν ευκαιριες.. δεν περιμενω την ολλανδια να κυριαρχισει τοσο πολυ για αυτο ρισκαρα και εγω στο Χ2..
Anubis13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Το over 2.5 ειναι πολυ καλο και για τους 2 αγωνες. Εγω παντως ολλανδια βλεπω.
benign Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Η αμυνα των Ολλανδων μεχρι στιγμης ειναι επιεικως κωλος. Σκεφτομαι να παιξω να παρει Ολλανδος πρωτος παικτης κιτρινη. Κανενα live bet tip?Anubis?
Andy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Η αμυνα των Ολλανδων μεχρι στιγμης ειναι επιεικως κωλος. Σκεφτομαι να παιξω να παρει Ολλανδος πρωτος παικτης κιτρινη. Κανενα live bet tip?Anubis? αμα το εδινε η betfair θα επαιζα heitinga..την εχει γλιτωσει 2-3 φορες.. btw γιατι η betfair διεκοψε τα στοιχηματα σε σκορερ στο ματς?
geortsaki Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 ο de Jong μου κανει εκπληξη που δεν πηρε καρτα ακομα.. ειδικα τωρα που θα ανοιχτουν οι ολλανδοι, θα αναγκαστουν να κανουν φαουλ για να κοβουν τις αντεπιθεσεις..
benign Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Αν το εδινε ο πουλημενος διατητης το πεναλτι υπερ των Ολλανδων στο 85 θα κερδιζα πολλα.Ρε τον βλακα.
greekparot Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Αν το εδινε ο πουλημενος διατητης το πεναλτι υπερ των Ολλανδων στο 85 θα κερδιζα πολλα.Ρε τον βλακα. Μια απο τα ίδια.. Sent from my iPhone using Insomnia
Anubis13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Ευτυχως που δεν επαιξα το Ολλανδια - Δανια..Κουβας θα ητανε @benign: Επαιξα ενα 5ευρω στο 2.20 τελικο ασσο για Γερμανια.
Anubis13 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Fuck δεν προλαβα τον ασσο της Γερμανιας στο 3.75!
patrickdrd Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Και ελεγα που χαθηκε ο Πατρικος! Εγω ρισκαρα στο Χ και κρατειθειτε για γελιο.Εβαλα επισης Η/Τ: Δανια-Χ Ειναι απο τις περιπτωσεις που το ενστικτο μου παει κοντρα στην λογικη.Αυτο που λες Patrick ειναι η λογικη παντως. Το over 2.5 δεν ειναι καλο? τωρα το δα, φυσικα κ οχι, δεν περιμενα βασικα να σκοραρει η δανια εξου κ το αντερ, εδω πιασαμε το no-goal ρε με τους αμπαλο-ολλανδους, ααχαχαχαχ, οταν ολοι τα βλεπουν ολα οβερ, ουτε το ενα, ουτε το αλλο κ τεζα ο καμπουρης
Dropsreef Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Από την Παρασκευή που ξεκίνησε το τουρνουά μέχρι ΚΑΙ την Δευτέρα η στοιχηματική μου επιλογή είναι το under. Λίγο το γεγονός του κάτσε να γνωριστούμε καλύτερα, λίγο το σκεπτικό ότι μία ισοπαλία σε πρεμιέρα δεν φέρνει και την καταστροφή με ωθεί προς τα λίγα γκολ. Μέχρι στιγμής 3/4 και ευελπιστώ να φτάσω 6/8 ώστε να υπάρχει ένα καλό κέρδος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις