Dropsreef Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Είμαι πολλα χρονια πελάτης τους και πρώτη φορα μου συμβαίνει αυτο. Δεν τους έστειλα καν μήνυμα γιατι ξέρω ότι δεν θα δικαιωθω. Απλα το γράφω εδω να ενημερώνεστε και εσείς. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ για να είμαι ειλικρινής αλλά πάντα, για κάθε στοίχημα που ρίχνω βαράω και μία εκτύπωση μέσω snipping tool με το ποσό τις επιλογές και την ώρα που το έριξα. Όπως το χθεσινό για παράδειγμα Κλείδωσε το trixie τελικά με: Οσέρ Σαραγόσα (ή κερδίζει την Λεβάντε απο την οποία απουσιάζει ο Κονέ και έχει ελπίδες για παραμονή ή δεν τα καταφέρνει και κουνάει μαντήλι στην Primera) Παοκ (Ο οποίος κατεβαίνει κομπλέ)
Dropsreef Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Όταν στην Ασιατική αγορά κατρακυλά η απόδοση ενός σημείου το αγγίζουμε ή μένουμε μακριά ;
akar Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Όταν στην Ασιατική αγορά κατρακυλά η απόδοση ενός σημείου το αγγίζουμε ή μένουμε μακριά ; Δεν υπάρχει κανόνας γι΄αυτό που ρωτάς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το σημείο μαζεύει λεφτά επάνω του. Τώρα για ποιο λόγο ποντάρεται ποιος μπορεί να ξέρει? Προσωπικά τα αποφεύγω τέτοια παιχνίδια ή κοντράρω το σημείο που πέφτει με πολύ λίγα λεφτά.
Dropsreef Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Ή μαζεύει λεφτά πάνω του ή η ειδησεογραφία είναι τέτοια που αναγκαστικά οδηγεί σε αλλαγή αποδόσεων. Αναφέρομαι στον αγώνα Ντέρι-Σεντ Πάτρικς από Ιρλανδία μεριά. Είχε ανοίξει με αποδόσεις 2.25 ο άσσος και 2.90 το διπλό ενώ τώρα στην bet365 o άσσος πληρώνει 3.20 και το διπλό 2.37. Έριξα μία ματιά και διαπίστωσα μπόλικες απουσίες βασικών παιχτών για τους γηπεδούχους. Θα το τιμήσω το διπλό μαζί με: Λε Μαν η οποία θέλει νίκη για να σωθεί απέναντι στην πρωταθλήτρια και αδιάφορη Μπαστιά.Επίσης ο νυν τεχνικός της πρωτοπόρου ήταν τρία χρόνια στην Λε Μαν και Τρουά η οποία βρίσκεται στην τρίτη θέση όντας ένα βαθμό μπροστά από την Κλερμόν και τρεις από την Σεντάν(αγωνίζονται σήμερα μεταξύ τους). 8.85 η απόδοση στην Bet, 9.43 στον Οπαπ
imperium Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 δεν επαιξα σημερα μια ματια στα αυριανα εβγαλα τα Κροουλι 2 Σεβιλλη 1 Χερτα 1
geortsaki Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Απο τα παιχνιδια του τεννις του Σαββατου ενδιαφερον παρουσιαζει η μαχη του γερολικου Hass με τον ανανεωμενο στο χωμα Cilic Tουρνουα ATP - SINGLES: Munich (Germany), clay 12:50 Haas v Cilic αναμενω ανετη επικρατηση του Κροατη
panos2171 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Μας την έκανε η Μετς και έχασα την τριάδα μαζί με Τρουά και Λε Μαν οπότε τα λεφτά πάλι πίσω.
Dropsreef Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Τετάρτη/Πέμπτη βγήκε τριάδα με απόδοση 13.5 Χθες βγήκε τριάδα με απόδοση 9.43 Σήμερα μία τριάδα για τετραπλασιασμό πονταρίσματος: Σασσουόλο-Κροτόνε 1 Στιβενέιτζ-Μπέρι 1 Στουτγκάρδη-Βόλφσμπουργκ 1 Ίσως αγγίξω και τον άσσο της Λέτσε η οποία θέλει μόνο νίκη απέναντι στην Φιορεντίνα (χωρίς Γιόβετιτς,Αμάουρι,Βάργκας)
imperium Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Κροουλι 2 Σεβιλλη 1 Χερτα 1 καλα παμε! θα παιξω και μια τριαδα Οσασουνα 1 Ρομα 1 Σεβιλλη 1
stratigos24 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Παω και παιζω τελειως στην τυχη χωρις καμια σκεψη (ουτε προγνωστικα κλπ, δεν ασχολουμαι ιδιαιτερα και πολυ σπανια παιζω στοιχημα) στο πρακτορειο τα εξης προχθες: ΚΛΕΡΜΟΝ - ΣΕΝΤΑΝ under ΛΕ ΜΑΝ - ΜΠΑΣΤΙΑ over ΜΕΤΣ - ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ over ΜΠΟΥΛΟΝ - ΛΑΒΑΛ under ΝΑΝΤ - ΑΡΛ over Και το χανω στο 90 απο αυτογκολ της λαβαλ? Τι κριμα! Μη φανταστειτε πολλα, με 3 ευρω επαιρνα 55 περιπου, αλλα για το γαμωτο...
Dropsreef Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 3/3 και στις επιλογές και στα ταμεία. Σασσουόλο-Κροτόνε 1 Στιβενέιτζ-Μπέρι 1 Στουτγκάρδη-Βόλφσμπουργκ 1 Για σήμερα θα ρίξω Άστον Βίλα-Τότεναμ 2 (Βολεύει πολύ η χθεσινή γκέλα της Άρσεναλ και το γεγονός ότι η Νιουκαστλ αντιμετωπίζει την Σίτυ) Κπρ-Στόουκ 1 (Ή νίκη και παραμονή ή απώλεια βαθμών και Championship μιας και τελευταία αγωνιστική παίζει με την Σίτυ) Μπολόνια-Νάπολι 2 (Η αδιάφορη και με απουσίες Μπολόνια απέναντι στην πλήρη,με μπόλικο λαό και με τεράστιο κίνητρο Νάπολι) Αν η τριάδα περάσει και η Σίτυ έχει κερδίσει την Νιουκαστλ θα ρίξω τριάδα σε: Βαλενσιεν-Παρί G/G Ίντερ-Μίλαν G/G Μαντσεστερ over 3.5
imperium Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 ταμειο εχθες αφου κερδισε και η Σεβιλλη σημερα επαιξα Σιτυ 2 Τοτεναμ 2 Ναπολι 2 Παρι 2 και πηγα κουβα
SOADNICK Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Για τον τελικο τι εχετε να προτεινετε? Εγω παντος το κοβω για διπλο, με σκορ 2-3.
greekparot Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 2πλο & απο εμενα. Sent from my iPhone using Insomnia
imperium Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 σημερα ρεπο παντως το τροπαιο το βλεπω προς Μαδριτη μερια
Προτεινόμενες αναρτήσεις