Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

επαιξα ενα παρολι με οβερ αστερα και χ ημιχρονο την κερκυρα τον πανιωνιο και τον εργοτελη!

και ενα συστημα 3-4 με 2 ατρομητο...ακριβες σκορε 1-2 τον ολυμπιακο,2-1 τον εργοτελη και 1-0 τον πανιωνιο!

ολα τα παραπανω με πολυ λιγα γτ δεν εχει κατι το ενδιαφερον!

Δημοσ.

επαιξα ενα παρολι με οβερ αστερα και χ ημιχρονο την κερκυρα τον πανιωνιο και τον εργοτελη!

και ενα συστημα 3-4 με 2 ατρομητο...ακριβες σκορε 1-2 τον ολυμπιακο,2-1 τον εργοτελη και 1-0 τον πανιωνιο!

ολα τα παραπανω με πολυ λιγα γτ δεν εχει κατι το ενδιαφερον!

Εμ πως δεν εχει? 2πλο του OΦΗ με 6 αποδοση. Βαζεις 100 ευρω και παιρνεις 600 ευκολα και ξεκουραστα..... :-D

Δημοσ.

Εμ πως δεν εχει? 2πλο του OΦΗ με 6 αποδοση. Βαζεις 100 ευρω και παιρνεις 600 ευκολα και ξεκουραστα..... :-D

και τα χ με επιφυλαξη τα παιξα..οτι να ναι θα γινει σημερα πιστευω..:devil:

Δημοσ.

Δεν με εμπνεουν οι αγωνες,βαριεμαι κιολας ,το εχω ριξει στο διαβασμα βιβλιων και στο gaming.Εριξα μια ματια,και επαιξα στο χαβαλε ,με αρρωστημενο ενστικτο, αυτο: (απο 13 παμε για 9550 περιπου:P)

post-73690-0-17355300-1334764255_thumb.png

Δημοσ.

Θα ρίξω μπινελίκι για να έρθω στα ίσια μου.

Ρε μαλακισμένο Φάμπρεγκας θα σκοράρεις γαμώ το σπιτάκι σου να πληρωθούμε το goal/goal ;;;

Δημοσ.

Ρε ποτε θα κανουμε μια συναντηση τζογαδορων ινσομνιακς? Αντε παρτε το αποφαση!Θα παμε για μπυριτσα η καφε και θα μιλησουμε για τακτικες και πονεμενες ιστοριες!:devil:

Δημοσ.

Τί άποψη έχετε για:

Ατλέντικο 2-3 γκολ

Μπιλμπάο G/G

Θα παμε για μπυριτσα η καφε και θα μιλησουμε για τακτικες και πονεμενες ιστοριες!:devil:

Τζόγος+μπάλα=μπύρα (ενίοτε και βαλεριάνα) :devil:

Δημοσ.

Τί άποψη έχετε για:

Ατλέντικο 2-3 γκολ

Μπιλμπάο G/G

Τζόγος+μπάλα=μπύρα (ενίοτε και βαλεριάνα) :devil:

Αντε να κανονισουμε μια μερα.Εγω για οποιους μενουν Αθηνα η Πειραια,ειμαι μεσα παντα Σαββατοκυριακο απογευμα.:-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...